3.gun embriyosuyla hamile kalanlar

Ya tamam haklisin ozur dilerim keske hic bulasmasaydim sana bi laf soyledim bin laf isittim.nekadar inatci dedigim.dedik caldigim duduk birisiniz :kızgın: neyse tamam komuyu kapatalim
Valla ben de hiç bulaşmasaydım konu yanlış yerde dedim bin laf işittim ne avukatlığım kaldı ne başka birşey:KK53:
Bence de kapatalım :)

Nekadar gereksiz ayrıntıyla ilgileniyorsunuz.Bizim burdaki amacımız konuyu neden yanlış yere açtık degil unutmayın bence.Derdimizi nereye yazarsak yazalım bir kişinin yorumu bile bazen bize bir umut oluyor.Şimdi oturup bu bir sorunmuş gibi laf kalabalıgı yapmayalım derim.

3.gun embriyosuyla transfer olacaklar ve hamileler yasadiklarinizi paylasirmisiniz
Canım benim embiriyo sayım az olduğu için beşinci güne bekletmeden transfer yaptı. Yumurta toplamadan sonraki 3. Gun oldu transferim.Allaha şükür kızım dünyaya geldi.şimdi yine 3. Gun bu pazartesi transferimiz var.inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız canım. .

Selam kizlar hayirli aksamlar herkese..bende 3.gun embiryosuyla hamile kaldim Rabbime sonsuz sukurler olsun.tek duamiz daim olmasi.sadece bizim degil tabiki cumlemizin...Rabbim tez zamanda isteyen herkese versin ins.ama iste biraz kanamam var :(( kanama alano gordu doktorum rahimde bana dua edin lutfeen :(((

Selam kizlar hayirli aksamlar herkese..bende 3.gun embiryosuyla hamile kaldim Rabbime sonsuz sukurler olsun.tek duamiz daim olmasi.sadece bizim degil tabiki cumlemizin...Rabbim tez zamanda isteyen herkese versin ins.ama iste biraz kanamam var :KK43:( kanama alano gordu doktorum rahimde bana dua edin lutfeen :KK43:((
Allah yardımcın olsun canım insallah bebegin birşey olmaz. Şimdi nasılsın iyimisin

Gozun aydn ozman zaten.konu sahibide banlandi

konuyu okurken ısrarla yok avukat mısın yok niye yanlış yerde olduğunu söylüyorsun yok yanlış yerde olsa mune taşırdı falan gibi ısrara muhalefet sözleriniz konuyu bloke etmiş.

Öncelikle her konunun bir bölümü var niçin açılmış bu bölümler o konuda sıkıntısı olanlar o bölüme yazsın diye değil mi. Konu sahibi arkadaşımızın sorunu tüp bebek sorunu peki bu konuda en iyi fikri olan kimlerdir? tüp bebek yaptıran ve 3. gün embriyosu ile hamile kalabilenlerdir yani bu bölümde daha yararlı cevap alabilir.

Kaldı ki herkes her sorununu BDV ye yazarsa oradaki konularda bir yoğunluk oluşur ve gerçekten oraya ait derdi olup yazanların konuları arka sıralarda kalır. Bu yüzden yöneticilerin görmediği göremediği yerde ki çok yoğunlar, üyelerde konu sahiplerini konunun yanlış yerde olduğuna dair uyarabilir. Saygılar..

konuyu okurken ısrarla yok avukat mısın yok niye yanlış yerde olduğunu söylüyorsun yok yanlış yerde olsa mune taşırdı falan gibi ısrara muhalefet sözleriniz konuyu bloke etmiş.

Öncelikle her konunun bir bölümü var niçin açılmış bu bölümler o konuda sıkıntısı olanlar o bölüme yazsın diye değil mi. Konu sahibi arkadaşımızın sorunu tüp bebek sorunu peki bu konuda en iyi fikri olan kimlerdir? tüp bebek yaptıran ve 3. gün embriyosu ile hamile kalabilenlerdir yani bu bölümde daha yararlı cevap alabilir.

Kaldı ki herkes her sorununu BDV ye yazarsa oradaki konularda bir yoğunluk oluşur ve gerçekten oraya ait derdi olup yazanların konuları arka sıralarda kalır. Bu yüzden yöneticilerin görmediği göremediği yerde ki çok yoğunlar, üyelerde konu sahiplerini konunun yanlış yerde olduğuna dair uyarabilir. Saygılar..
Tobe tobe nezmanin konusunun hesabini sormaya gelmis.polemik yaratmaya kalkisma hic ugrasamam canim hadi by by

Back
X