Katılıyorum kesinlikle söylenecek baska şey bırakmamışsınoz .Iki kez okudum .
Çok karışık anlatmissiniz .
Eşinizin hastalığını bosanma kararından önce biliyor muydunuz?
Eğer biliyor iseniz, git dediğinde gitmeniz hoş olmamış .
Ağır bir hastalık .
Sonradan öğrendi iseniz , eşinizin üzülerek söylüyorum durumu kritik ise bu yüzden de ayrılmak istemiş olabilir .
Yine de destek olun .
Ayrılmış olsaniz da.
Inşallah geçer ve tekrar beraber olursunuz .
Kuzenim de kan kanseri idi .
Bebekleri tedavi ile oldu .
Inşallah iyi olur ve barisirsiniz.
Teşekkür ederim.Katılıyorum kesinlikle söylenecek baska şey bırakmamışsınoz .
++1
Bana da öyle gibi geldi hele de hastalığı ilerlemişse yazık gencecik yasta Allah yardımcısı olsun . Halbuki kapatmasa tedavisi var o Hastalığı'n benim bir tanıdığım yıllardır yaşıyor o hastalıklaTeşekkür ederim.
Açıkçası konu sahibinin eşine cok üzüldüm .
Hala eşini düşündüğünü bile isteye uzaklastirdigini , onu o durumda gormesini istemediği için uzaklaştırdığını düşündüm.
Evet.Bana da öyle gibi geldi hele de hastalığı ilerlemişse yazık gencecik yasta Allah yardımcısı olsun . Halbuki kapatmasa tedavisi var o Hastalığı'n benim bir tanıdığım yıllardır yaşıyor o hastalıkla
Âmin inşallahEvet.
Benimde kuzenim ve arkadaşım atlatti.
Inşallah iyi olur .
Barisirlar .
Bebekleri de olur .
Ne diyelim
Evet biliyordum ben defalarca kalmak istedim ama o boşanmam için ağlıycaktı nerdeyseIki kez okudum .
Çok karışık anlatmissiniz .
Eşinizin hastalığını bosanma kararından önce biliyor muydunuz?
Eğer biliyor iseniz, git dediğinde gitmeniz hoş olmamış .
Ağır bir hastalık .
Sonradan öğrendi iseniz , eşinizin üzülerek söylüyorum durumu kritik ise bu yüzden de ayrılmak istemiş olabilir .
Yine de destek olun .
Ayrılmış olsaniz da.
Inşallah geçer ve tekrar beraber olursunuz .
Kuzenim de kan kanseri idi .
Bebekleri tedavi ile oldu .
Inşallah iyi olur ve barisirsiniz.
Oluyorum zaten ama bana normal gelmiyor benim onun için öleceğimi dahi biliyorBen de cok uzuldum ve bana bahane falan gelmedi yasamayan bilmez cok kotu bir psikoloji.Allah yardimcisi olsun ayrilsaniz bile destek ol
Belki yasadiklarindan dolayi psikolojisi bozulmustur belki kendisini yarim hissediyordur keske en basta ikiniz de destek alsaydinizOluyorum zaten ama bana normal gelmiyor benim onun için öleceğimi dahi biliyor
Tamam ama ben ona dedim ben seninle bir ömre iyi kötü evet dedim ama yok diyor bitti başka bişeyde demiyor hala daha diyorum bak bu sebep değil ben sana sen sağ olduğun sürece bakarım ağzımı açmam ama yok kabul etmiyorTeşekkür ederim.
Açıkçası konu sahibinin eşine cok üzüldüm .
Hala eşini düşündüğünü bile isteye uzaklastirdigini , onu o durumda gormesini istemediği için uzaklaştırdığını düşündüm.
Almak istedim psk gidicektik hep erteledi ama neden bilmiyorum bana herşey saçma geliyorBelki yasadiklarindan dolayi psikolojisi bozulmustur belki kendisini yarim hissediyordur keske en basta ikiniz de destek alsaydiniz
Bilemiyorum siz icindesiniz daha iyi bilirsiniz ama basindan savmak istedigi bir kadina tel. Alip gezdirmez diye dusunuyorumAlmak istedim psk gidicektik hep erteledi ama neden bilmiyorum bana herşey saçma geliyor
Haklısınız benimde bunu aklım almıyor bazen diyorum benim iyliğim için bunu yaptı ama ben iyi değilimBilemiyorum siz icindesiniz daha iyi bilirsiniz ama basindan savmak istedigi bir kadina tel. Alip gezdirmez diye dusunuyorum
Ben olsam aglasada gitmezdim de bosanmazdimda yazık adama ins iyileşir biran önce barisirsinizEvet biliyordum ben defalarca kalmak istedim ama o boşanmam için ağlıycaktı nerdeyse
Yol gosteren bir aile buyugu olmadi mi acaba yani hastalikta saglikta yola ciktiniz o da bu durumda olabilirdi diyen.Sizin yapabileceginiz tek sey destek olmaya devam etmek baska ne yapilabilir kiHaklısınız benimde bunu aklım almıyor bazen diyorum benim iyliğim için bunu yaptı ama ben iyi değilim
Boşandık artık düzelmez kiBen olsam aglasada gitmezdim de bosanmazdimda yazık adama ins iyileşir biran önce barisirsiniz
Kimse bilmiyor ilerlediğini ki. Çocuğu olmadığını falanYol gosteren bir aile buyugu olmadi mi acaba yani hastalikta saglikta yola ciktiniz o da bu durumda olabilirdi diyen.Sizin yapabileceginiz tek sey destek olmaya devam etmek baska ne yapilabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?