3 gün oldu boşanalı destek istiyorum?

Jaguarxc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
246
59
98
arkadaşlar 17 aylık evliliğim 3 gün önce resmen bitti. Bunalımdayım babamın evine geri dönmem dememe rağmen mecbur kaldım . Eşim kovdu bende tamam dedim çıktım evden sonra aradı ama 4 saat sonra gece 12 de aradı o saaate kadar aramadı bende açmadım aradığında sonra boşanıcaz dedi ve mahkemeyi açtı . Bende önce itiraz ettim sonra kabul ettim neyse devam ediyorum. Boşanmaya o kadar hevesliydiki ne diyebilirdim ve boşandık ve o gün doğum günümdü boşandık sonra beni eve bırak dedim oda işimiz var dedi arka koltuğa bak dedi bi baktım telefon almış ihtiyacım olmamasına rağmen , snra beni yemeğe sonrada at binmeye götürdü ne yapmaya çalışıyosun amacın ne dedim kötü olmayalım dedi bende bırak telefonu yat bile alsan artık yerin yok bende beni yarı yolda bıraktın dedim oda öyle değil benim çocuğum olmuyo sende anne olmayı çok istiyosun sana bunu veremem dedi bide eşim kan kanseriydi zaten ilerledi dedi seni mutsuzluğa sürüklemek istemiyorum yaşın küçük manken gibisin iyi kalplisin o yüzden mutlu ol benle olamıycaksın dedi . Bende senle bir önür evet dedim ben dedim oda biliyorum sana bunu söyleseydim beni bırakmıycaktın dedi bende eyvallah öyle olsun ama bunlar sadece bahane dedim sonrada hava alanına beni bıraktı anlımdan öptü kemiklerimi kırarcasına sarıldı ve kokumu çekti ciğerlerine . Zayıflamış perişan olmuş gördüm tanıyamadım saç salak birbirine karışmıştı nyse şunu demek istiyorum sevgisine inanıyorum peki madem neden bitirmek için bu kadar hevesliydi ve de bitince bunları yaptı belki kötü ayrılsak içimdeki nefretle kendimi çabuk toplardım ama öyle ayrılınca kokusu öpüşü aklımdan çıkmıyor atamıyorum içimden hakkımı helal etmiyorum çnkü beni yarı yolda bıraltı . Ama neden diyorum nedenn

Iki kez okudum .
Çok karışık anlatmissiniz .
Eşinizin hastalığını bosanma kararından önce biliyor muydunuz?
Eğer biliyor iseniz, git dediğinde gitmeniz hoş olmamış .
Ağır bir hastalık .

Sonradan öğrendi iseniz , eşinizin üzülerek söylüyorum durumu kritik ise bu yüzden de ayrılmak istemiş olabilir .

Yine de destek olun .
Ayrılmış olsaniz da.
Inşallah geçer ve tekrar beraber olursunuz .
Kuzenim de kan kanseri idi .
Bebekleri tedavi ile oldu .
Inşallah iyi olur ve barisirsiniz.

Katılıyorum kesinlikle söylenecek baska şey bırakmamışsınoz .

++1

Bana da öyle gibi geldi hele de hastalığı ilerlemişse yazık gencecik yasta Allah yardımcısı olsun . Halbuki kapatmasa tedavisi var o Hastalığı'n benim bir tanıdığım yıllardır yaşıyor o hastalıkla

Evet.
Benimde kuzenim ve arkadaşım atlatti.
Inşallah iyi olur .
Barisirlar .
Bebekleri de olur .
Ne diyelim

Ben de cok uzuldum ve bana bahane falan gelmedi yasamayan bilmez cok kotu bir psikoloji.Allah yardimcisi olsun ayrilsaniz bile destek ol

Evet biliyordum ben defalarca kalmak istedim ama o boşanmam için ağlıycaktı nerdeyse

Tamam ama ben ona dedim ben seninle bir ömre iyi kötü evet dedim ama yok diyor bitti başka bişeyde demiyor hala daha diyorum bak bu sebep değil ben sana sen sağ olduğun sürece bakarım ağzımı açmam ama yok kabul etmiyor

Bilemiyorum siz icindesiniz daha iyi bilirsiniz ama basindan savmak istedigi bir kadina tel. Alip gezdirmez diye dusunuyorum
Haklısınız benimde bunu aklım almıyor bazen diyorum benim iyliğim için bunu yaptı ama ben iyi değilim

Haklısınız benimde bunu aklım almıyor bazen diyorum benim iyliğim için bunu yaptı ama ben iyi değilim
Yol gosteren bir aile buyugu olmadi mi acaba yani hastalikta saglikta yola ciktiniz o da bu durumda olabilirdi diyen.Sizin yapabileceginiz tek sey destek olmaya devam etmek baska ne yapilabilir ki

Yol gosteren bir aile buyugu olmadi mi acaba yani hastalikta saglikta yola ciktiniz o da bu durumda olabilirdi diyen.Sizin yapabileceginiz tek sey destek olmaya devam etmek baska ne yapilabilir ki
Kimse bilmiyor ilerlediğini ki. Çocuğu olmadığını falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…