3 gün oldu boşanalı destek istiyorum?

Belki de bunu bu uslupla soylediginiz icin gitmenizi istemistir, hic akliniza geldi mi

Çok üzüldüm eşine
Severek seni düşündüğü icin ayrılmış senden

Keşke o gün onu bırakmayıp onunla gitseydin
Mahkemede boşanmış olmanız gönülden kalpte bittiği anlamına gelmiyor
Nasıl onu bırakıp geldiniz iyi günde kötü günde sadece kavga sözde olmuyor

Israrla boşanmak isteme sebebi sizi düşündüğü için işte bunu anlamak zor değil ki

Şimdi hastalığını biliyordum demişsiniz cevaplarda ama konuda adam sana deseydim ayrılmazdın demiş.. Bunu ne için söyledi?

Beni eve bırak demişsiniz, güzel günüm ardından sizi havaalanına bırakmış..

Birde hasta adama hangi hakkı helal etmiyorsunuz ?

Naptınız ya kahroldum elim ayağım uyuştu offf. Acı çekiyorum vallahı bıllahı bırakma git peşinden yapış bir sey yap. Ailene soyle ve yanına git. Kac yıldır hasta kaçıncı sevıyede. Çocuk olmasa da olur sevdiğinizle olmalısınız

Günleri kısıtlı mı

Bırakmayın. Ya birşey olursa? Kovsa da gitmezdim. Evlilik değil aranızdaki bağ o bitince gönül bağınız bitmez. Eğer birşey olursa ona nasıl affedersiniz kendinizi?

İlerlediğini bilmiyordum ve çocuğu olmadığını

Bırakmayın. Ya birşey olursa? Kovsa da gitmezdim. Evlilik değil aranızdaki bağ o bitince gönül bağınız bitmez. Eğer birşey olursa ona nasıl affedersiniz kendinizi?
17 yaşından beri kan kanseri ama kimse bilmiyor ilerlediğini çocuğu olmadığını onlar kavga ettik anlaşamıyoruz diye bitti sanıyor

“Ben sana sağ olduğun sürece bakarım, ağzımı açmam”
Bu cümleyi ben de duysam kabul etmezdim. Bence yanlış cümleler kurmuşsunuz. Acıma duygusu var yük hissettirme duygusu var bu cümlenin içinde. “Sıkıntı çekerim” ama ağzımı açmam, sağ olduğun sürece bakarım derken sanki hem ölümünden çok da etkilenmeyecekmiş hissi alıyor insan (iyileşeceksin demek varken) ve bakarım kelimesi de aciz hissettirir karşındakini. Bakmak yerine, seninle sen hasta da olsan her anım değerli ve o anları benim elimden alma, şeklinde konuşsaydınız belki bu noktaya gelmezdiniz. Sanki artık olmaz boşandık derken hem onu özlüyor seviyor bir yanınız mücadele etmekten korkuyor gibi. Eleştirmiyorum. Özellikle anne olmak konusunda. Sadece beraber olmak isteyen birine göre kelimelerinizi uygun bulmadım. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.

Çok ısrar ettim hatta gözlerime bak beni sevmediğini istemediğini söyle dedim tereddüt etmeden söyledi ve bide çok baskı yaptı bana sen boşanmam diye itiraz etsende ben boşanırım belki biraz uzun sürer ama elbet boşancam senden dedi

Haklısın öyle dememem lazımdı ama şoktaydım

Destek olmaliydin bence,gitmemeliydin,eğer seviyorsan bosanmamaliydin.

Yani böyle birseyi burda ilk kez okuyorum. Sizin yerinizde olsam bastan bosanmazdim. Ama artik bosandiginiza göre yapacak pek fazla birsey yok. Sizin icin yaptiysa eger sizinle tekrar da evlenmez. Kanser hastalatin yakinlarina hep psikolojik destek almalarini öneririm cünkü böyle durumlar ortaya cikabiliyor. Ikinizin adina da üzüldüm

17 yaşından beri kan kanseri ama kimse bilmiyor ilerlediğini çocuğu olmadığını onlar kavga ettik anlaşamıyoruz diye bitti sanıyor
Ailenizden guvendıgınız burıne soyleyıp yanına gıdın. İlla 17 yasından berı hasta demek zorunda degılsınız yalnız bırakmayın bence. Çok zor bır durum

Daha boşanmanız kesinleşmedi ki.
Karar yazıldıktan sonra süresinde temyiz edin.
Aileden birine gerçek boşanma sebebini anlatın, yardımcı olsun size,siz de sevdiğiniz eşinizin yanında kendinizi nasıl ifade edeceğinizi öğrenin.
Sana ölene kadar bakarım demek yerine bizim sevgimiz bu illeti yenecek biliyorum, kovsan da gitmem bi yere deseydiniz daha doğru olurdu.

Konuda bir tutarsizlik,bir celiski var..
Hastaligini biliyorsunuz ama ayrilmak istemesine kiziyorsunuz..
Hastaligini biliyorsunuz ayrilmak istemiyorsunuz ama ayriliyorsunuz.Ben kocami seviyorum ayrilmak istemiyorum deseydiniz bakalim hakim sizi bosayacak miydi? En kötü ihtimal ertelerdi..
Gercekten seven bir insan böyle davranir..Seve seve,aci ceke ceke kopmus sizden.Kendine mahkum etmek istememis.Siz olsaydiniz bunu yapacak yürege sahip olur muydunuz?? ki bence kendisi siz ne derseniz diyin vazgecmezdi bence..
Kendisinin ciddi bir hastaligi var oyle boyle bir hastalik degil..Siz buna üzülmek yerine hakkimi helal etmiyorum diyorsunuz bu da cok tuhaf ve bencilce mesela..
Benim sevdigim adam,esim hasta olacak ve benden ayrilmak isteyecek,ben ondan vazgececegim öyle mi? Kapisinda yatarim yine birakmam..
Tek gerekce bu ise tabi..
Asil onu yari yolda biraktiginiz icin o size hakkini helal etmeme hakkina sahip..Gözünüzün icine bakarak tabiki Seni sevmiyorum diyecek bu durumda ya ne yapacakti kendisinden sizi kurtarmak isterken? Boyle bir kurtulus olur mu? Hastaligin acisi bir tarafa,sevdiginden ayrilmak bir de..
Üzgünüm ama acimasiz olan sizsiniz.Umarim hayata tutunur böyle sevmekten anlayan bir adam!!
Destek yerine esinize dua istemeliydiniz!!

Son düzenleme:
Aklıma nedense mal varlığı durumu geldi. Eşinizin var mıdır mal varlığı. Yani hiçbir erkeğin ben ölücem arkamda kalma, sana bunu yapamam deyip ayrılmak isteyeceğini zannetmiyorum, ancak eski türk filmlerinde olur böyle bir senaryo. Erkeklerin bencil varlıklar olduğunu düşününce...
Acaba sizi mirasından mahrum olmanız için boşamış olabilir mi? Çünkü evliliğiniz çok yeni imiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…