Tedavi olmuyor muKimse bilmiyor ilerlediğini ki. Çocuğu olmadığını falan
Neden boşanan bidaha evlenemezmi yani sizin sorunuz ve tercihiniz dir hayat sizin ama az biraz ısrarcı olsaydiniz bence esiniz kabul ederdi piskolojisi bozuldugundandir öyle yapmasi sizide biraz isteksiz gördüm gibiBoşandık artık düzelmez ki
Belki de bunu bu uslupla soylediginiz icin gitmenizi istemistir, hic akliniza geldi miTamam ama ben ona dedim ben seninle bir ömre iyi kötü evet dedim ama yok diyor bitti başka bişeyde demiyor hala daha diyorum bak bu sebep değil ben sana sen sağ olduğun sürece bakarım ağzımı açmam ama yok kabul etmiyor
Günleri kısıtlı mıarkadaşlar 17 aylık evliliğim 3 gün önce resmen bitti. Bunalımdayım babamın evine geri dönmem dememe rağmen mecbur kaldım . Eşim kovdu bende tamam dedim çıktım evden sonra aradı ama 4 saat sonra gece 12 de aradı o saaate kadar aramadı bende açmadım aradığında sonra boşanıcaz dedi ve mahkemeyi açtı . Bende önce itiraz ettim sonra kabul ettim neyse devam ediyorum. Boşanmaya o kadar hevesliydiki ne diyebilirdim ve boşandık ve o gün doğum günümdü boşandık sonra beni eve bırak dedim oda işimiz var dedi arka koltuğa bak dedi bi baktım telefon almış ihtiyacım olmamasına rağmen , snra beni yemeğe sonrada at binmeye götürdü ne yapmaya çalışıyosun amacın ne dedim kötü olmayalım dedi bende bırak telefonu yat bile alsan artık yerin yok bende beni yarı yolda bıraktın dedim oda öyle değil benim çocuğum olmuyo sende anne olmayı çok istiyosun sana bunu veremem dedi bide eşim kan kanseriydi zaten ilerledi dedi seni mutsuzluğa sürüklemek istemiyorum yaşın küçük manken gibisin iyi kalplisin o yüzden mutlu ol benle olamıycaksın dedi . Bende senle bir önür evet dedim ben dedim oda biliyorum sana bunu söyleseydim beni bırakmıycaktın dedi bende eyvallah öyle olsun ama bunlar sadece bahane dedim sonrada hava alanına beni bıraktı anlımdan öptü kemiklerimi kırarcasına sarıldı ve kokumu çekti ciğerlerine . Zayıflamış perişan olmuş gördüm tanıyamadım saç salak birbirine karışmıştı nyse şunu demek istiyorum sevgisine inanıyorum peki madem neden bitirmek için bu kadar hevesliydi ve de bitince bunları yaptı belki kötü ayrılsak içimdeki nefretle kendimi çabuk toplardım ama öyle ayrılınca kokusu öpüşü aklımdan çıkmıyor atamıyorum içimden hakkımı helal etmiyorum çnkü beni yarı yolda bıraltı . Ama neden diyorum nedenn
İlerlediğini bilmiyordum ve çocuğu olmadığınıŞimdi hastalığını biliyordum demişsiniz cevaplarda ama konuda adam sana deseydim ayrılmazdın demiş.. Bunu ne için söyledi?
Beni eve bırak demişsiniz, güzel günüm ardından sizi havaalanına bırakmış..
Birde hasta adama hangi hakkı helal etmiyorsunuz ?
Affetmem kendimi çok yalvardım bacım çoookBırakmayın. Ya birşey olursa? Kovsa da gitmezdim. Evlilik değil aranızdaki bağ o bitince gönül bağınız bitmez. Eğer birşey olursa ona nasıl affedersiniz kendinizi?
Naptınız ya kahroldum elim ayağım uyuştu offf. Acı çekiyorum vallahı bıllahı bırakma git peşinden yapış bir sey yap. Ailene soyle ve yanına git. Kac yıldır hasta kaçıncı sevıyede. Çocuk olmasa da olur sevdiğinizle olmalısınız
17 yaşından beri kan kanseri ama kimse bilmiyor ilerlediğini çocuğu olmadığını onlar kavga ettik anlaşamıyoruz diye bitti sanıyorBırakmayın. Ya birşey olursa? Kovsa da gitmezdim. Evlilik değil aranızdaki bağ o bitince gönül bağınız bitmez. Eğer birşey olursa ona nasıl affedersiniz kendinizi?
“Ben sana sağ olduğun sürece bakarım, ağzımı açmam”Tamam ama ben ona dedim ben seninle bir ömre iyi kötü evet dedim ama yok diyor bitti başka bişeyde demiyor hala daha diyorum bak bu sebep değil ben sana sen sağ olduğun sürece bakarım ağzımı açmam ama yok kabul etmiyor
Çok ısrar ettim hatta gözlerime bak beni sevmediğini istemediğini söyle dedim tereddüt etmeden söyledi ve bide çok baskı yaptı bana sen boşanmam diye itiraz etsende ben boşanırım belki biraz uzun sürer ama elbet boşancam senden dediÇok üzüldüm eşine
Severek seni düşündüğü icin ayrılmış senden
Keşke o gün onu bırakmayıp onunla gitseydin
Mahkemede boşanmış olmanız gönülden kalpte bittiği anlamına gelmiyor
Nasıl onu bırakıp geldiniz iyi günde kötü günde sadece kavga sözde olmuyor
Israrla boşanmak isteme sebebi sizi düşündüğü için işte bunu anlamak zor değil ki
Haklısın öyle dememem lazımdı ama şoktaydım“Ben sana sağ olduğun sürece bakarım, ağzımı açmam”
Bu cümleyi ben de duysam kabul etmezdim. Bence yanlış cümleler kurmuşsunuz. Acıma duygusu var yük hissettirme duygusu var bu cümlenin içinde. “Sıkıntı çekerim” ama ağzımı açmam, sağ olduğun sürece bakarım derken sanki hem ölümünden çok da etkilenmeyecekmiş hissi alıyor insan (iyileşeceksin demek varken) ve bakarım kelimesi de aciz hissettirir karşındakini. Bakmak yerine, seninle sen hasta da olsan her anım değerli ve o anları benim elimden alma, şeklinde konuşsaydınız belki bu noktaya gelmezdiniz. Sanki artık olmaz boşandık derken hem onu özlüyor seviyor bir yanınız mücadele etmekten korkuyor gibi. Eleştirmiyorum. Özellikle anne olmak konusunda. Sadece beraber olmak isteyen birine göre kelimelerinizi uygun bulmadım. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.
Ailenizden guvendıgınız burıne soyleyıp yanına gıdın. İlla 17 yasından berı hasta demek zorunda degılsınız yalnız bırakmayın bence. Çok zor bır durum17 yaşından beri kan kanseri ama kimse bilmiyor ilerlediğini çocuğu olmadığını onlar kavga ettik anlaşamıyoruz diye bitti sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?