- 13 Ocak 2025
- 68
- 15
- 3
- 26
- Konu Sahibi birhayal92
-
Rapor aldım . Bi süre uzanıyorum bi süre evin içinde yürüyordum dün ilk defa dışarıya çıktım eşimle avm ye gidip geldik arabayla ama uzun süre durmadık . Bugün de hastaneye Progestan yaptırmak için gittik arabayla kuruyan kıyafetler yatağın üzerindeydi onları katladım ilk defa bugün duş aldım . Size hangi ilaçları vermişlerdi nelere dikkat et dedilerBende 4 eylülde 3.gün taze transfer oldum banada 16 eylül test tarihi dediler allahım ikimize de pozitif görmeyi nasip etsin inşallah peki neler yapıyorsunuz bu süre zatfında genelde uzanıyor musunuz
Bende bugün transfer hariç 2.günüm henüz yemek bulaşık vs yapmadım 2-3 gün dinlen uzun süre ayakta kalma dediler 3-5 gün sonra hafif yürüyüşler yapabilirsin dediler beslenmeye dikkat et süt balık yumurta kuruyemiş avokado vs bende pazartesi duş almayı düşünüyorum ılık ve ayakta dediler ilaç bayağı var bende prednol var progestan fitil prulutex iğne oksapar iğne ecopirin estrofem ve takviye olarak da imom var siz hangi ilaçları kullanıyorsunuzRapor aldım . Bi süre uzanıyorum bi süre evin içinde yürüyordum dün ilk defa dışarıya çıktım eşimle avm ye gidip geldik arabayla ama uzun süre durmadık . Bugün de hastaneye Progestan yaptırmak için gittik arabayla kuruyan kıyafetler yatağın üzerindeydi onları katladım ilk defa bugün duş aldım . Size hangi ilaçları vermişlerdi nelere dikkat et dediler
Bende bugün transfer hariç 2.günüm henüz yemek bulaşık vs yapmadım 2-3 gün dinlen uzun süre ayakta kalma dediler 3-5 gün sonra hafif yürüyüşler yapabilirsin dediler beslenmeye dikkat et süt balık yumurta kuruyemiş avokado vs bende pazartesi duş almayı düşünüyorum ılık ve ayakta dediler ilaç bayağı var bende prednol var progestan fitil prulutex iğne oksapar iğne ecopirin estrofem ve takviye olarak da imom var siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Sizin ne için 3. Gün taze transfer olmuştu ?Bende bugün transfer hariç 2.günüm henüz yemek bulaşık vs yapmadım 2-3 gün dinlen uzun süre ayakta kalma dediler 3-5 gün sonra hafif yürüyüşler yapabilirsin dediler beslenmeye dikkat et süt balık yumurta kuruyemiş avokado vs bende pazartesi duş almayı düşünüyorum ılık ve ayakta dediler ilaç bayağı var bende prednol var progestan fitil prulutex iğne oksapar iğne ecopirin estrofem ve takviye olarak da imom var siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Tek bir tane olgun vardı o yüzden 5 e götürmeye cesaret edemedik sizde peki?Sizin ne için 3. Gün taze transfer olmuştu ?
Orta kalitede 2 tane vardı birisi 3. Gün donduruldu birisi transfer edildiTek bir tane olgun vardı o yüzden 5 e götürmeye cesaret edemedik sizde peki?
İnşallah sağlıkla tutunmayı nasip etsinOrta kalitede 2 tane vardı birisi 3. Gün donduruldu birisi transfer edildi
Evetİnşallah sağlıkla tutunmayı nasip etsinsizde de mi amh düşük
Merhaba canım Balıkesir şehir hastanesinde mi oldun tüp bebek tedavisini. İlaçlarımz aynı da
Evet sizin tedaviniz nasıl ilerlediMerhaba canım Balıkesir şehir hastanesinde mi oldun tüp bebek tedavisini. İlaçlarımz aynı da
Ben Gonalf 225 sonrasında gonalfin yanında cetrotide kullandım opu oldum 4 embriyom döllendi 2 si orta kalite 2 si kötü kalite dediler orta kalitede olan birisini 3. Gün taze transfer edildi diğeri aynı gün donduruldu kötü kalite olanlar 5. Güne gidecek mi diye beklediler ama gitmemişler . Amh düşüklüğü var . Transfer günü ve ertesi günü açık pembe renkte çok az akıntım oldu sonrasında birkaç gün kasık ağrım oldu onun dışında 2 gündür hiç bir belirti yok hatta tutmadı mı ki diye düşünmeye başladımMerhaba canım Balıkesir şehir hastanesinde mi oldun tüp bebek tedavisini. İlaçlarımz aynı da
Benim de amh düşük canım tedavi şekli neredeyse aynı ikimizin de 6 yumurta toplandı 2 tane döllenme oldu. 1 tanesi kalite olarak kötüydü diğeri de 3. Gün 8 hücreli olarak taze transfer oldum. Leke olmadı canım bende. Benm hiç belirtim olmadı. Arada kasık ağrısı oluyordu o kadar . Bende olmadı mı ki dedim ama çok şükür Rabbım e tek olan embriyom tuttu. Rabbım e hamd olsun. İçini ferah tut hiç olumsuz düşünme. Rabbım nasip ettiyse kış gününde çiçekler açıyor kalbinde.Ben Gonalf 225 sonrasında gonalfin yanında cetrotide kullandım opu oldum 4 embriyom döllendi 2 si orta kalite 2 si kötü kalite dediler orta kalitede olan birisini 3. Gün taze transfer edildi diğeri aynı gün donduruldu kötü kalite olanlar 5. Güne gidecek mi diye beklediler ama gitmemişler . Amh düşüklüğü var . Transfer günü ve ertesi günü açık pembe renkte çok az akıntım oldu sonrasında birkaç gün kasık ağrım oldu onun dışında 2 gündür hiç bir belirti yok hatta tutmadı mı ki diye düşünmeye başladım
Sizin kahverengi lekeniz olmuş muydu ? Sizin doktorunuz kimdi sizin hikayeniz nasıl ilerledi anlatabilirseniz çok mutlu olurum . Pozitif sonuçlar ilham oluyor
Doktorun kimdi benim Mehmet beydi izinli olduğu için hilmi bey ilgilendiBenim de amh düşük canım tedavi şekli neredeyse aynı ikimizin de 6 yumurta toplandı 2 tane döllenme oldu. 1 tanesi kalite olarak kötüydü diğeri de 3. Gün 8 hücreli olarak taze transfer oldum. Leke olmadı canım bende. Benm hiç belirtim olmadı. Arada kasık ağrısı oluyordu o kadar . Bende olmadı mı ki dedim ama çok şükür Rabbım e tek olan embriyom tuttu. Rabbım e hamd olsun. İçini ferah tut hiç olumsuz düşünme. Rabbım nasip ettiyse kış gününde çiçekler açıyor kalbinde.
Hilmi beydi canım. Benim doktorum daDoktorun kimdi benim Mehmet beydi izinli olduğu için hilmi bey ilgilendi
Ne zaman transfer olmuştun ne zaman betaya bakıldıHilmi beydi canım. Benim doktorum da
Canım bende 28 temmuz da transfer oldum 7 ağustos da beta 92 çıktı. İğne etkisi değildir dedi doktor yüksek diye öyle öğrendimNe zaman transfer olmuştun ne zaman betaya bakıldı
Evde tahlil yapmak istiyorum ama ovitrella sonucu etkiler diye korkuyorum
Ben 2 eylülde transfer oldum 6 Eylül de ovitrella yaptım 12 sinde betaya bakalım dediler
Benim kasık ağrım dün de yoktu bugün de yok bilmiyorum sonuç ne olur ama bazen kendimi tedirgin hissediyorumCanım bende 28 temmuz da transfer oldum 7 ağustos da beta 92 çıktı. İğne etkisi değildir dedi doktor yüksek diye öyle öğrendim
Arada olan bir şey zaten sürekli bir ağrı olmuyorBenim kasık ağrım dün de yoktu bugün de yok bilmiyorum sonuç ne olur ama bazen kendimi tedirgin hissediyorum
HmArada olan bir şey zaten sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?