3.gün taze embriyo dondurulmuş mu oluyor yine

Öyle belirti gerçekten olmuyor. Hala bende böyle çok aşırı belirtiler yok. Kişiden kişiye göre mi bilmiyorum ama belirti sonradan çıkıyor
İnşAllah ben de sonuç pozitif diye haber verebilirim
Nasip olursa pozitif olursa sana yazacağım buraya veya mesaja bu siteyi çok anlamıyorum ama sana ulaşmaya çalışacağım beta yüksek olursa

İnşAllah ben de sonuç pozitif diye haber verebilirim
Nasip olursa pozitif olursa sana yazacağım buraya veya mesaja bu siteyi çok anlamıyorum ama sana ulaşmaya çalışacağım beta yüksek olursa
İnşallah canim yaz güzel haberlerini bekliyorum. Pozitif düşün güzel düşünelim

Yumurta büyütme sürecinde / çatlatma sürecinde ve transfer sonrasında hangi ilaçları kullandınız dozları ile beraber söyleme şansınız var mı
Gonalf 300 kullandım 10 gün ovitrella kullandım çatlatmak için. Sonrasında sizin kağıtta yazanların aynısını kullandım. Estofem kullanmadım sadece .

Transfer edilen embriyoya mükemmel kalite değil orta kalite demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam 9 hücreliydi sanırım : cuma test günüm ama hiç belirti yok
Bana da mükemmel denmedi canım. 8 hücreli dendi. İyi dedi doktor sadece. Hilmi beye transfer aşamasında sorduğumda sorun yok embriyon iyi görünüyor dedi sadece sende sormuş muydun

Bana da mükemmel denmedi canım. 8 hücreli dendi. İyi dedi doktor sadece. Hilmi beye transfer aşamasında sorduğumda sorun yok embriyon iyi görünüyor dedi sadece sende sormuş muydun

İyi dediler ise iyidir canım . 9 hücreli zaten kötü olmuyor. İdeale çok yakın oluyor
Anladım canım inşAllah sonucum hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla pozitif olur

MaşaAllah kuzum inşAllah sağlıklı bir gebelik geçirmek sağlıkla bebeğini büyütmek nasip olur kaçındı tüp bebek denemendi
Amin canım inşallah. Rabbım hepimize güzel haberler aldırmayı nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. İlk denememzdi tek embriyo olmuştu zaten her şey Rabbımn elinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…