- Konu Sahibi birhayal92
-
Öyle belirti gerçekten olmuyor. Hala bende böyle çok aşırı belirtiler yok. Kişiden kişiye göre mi bilmiyorum ama belirti sonradan çıkıyor
İnşAllah ben de sonuç pozitif diye haber verebilirimÖyle belirti gerçekten olmuyor. Hala bende böyle çok aşırı belirtiler yok. Kişiden kişiye göre mi bilmiyorum ama belirti sonradan çıkıyor
İnşallah canim yaz güzel haberlerini bekliyorum. Pozitif düşün güzel düşünelimİnşAllah ben de sonuç pozitif diye haber verebilirim
Nasip olursa pozitif olursa sana yazacağım buraya veya mesaja bu siteyi çok anlamıyorum ama sana ulaşmaya çalışacağım beta yüksek olursa
3 gun gelişimini ve kalitesini takip edecekler dondurmuyorlarMerhaba kızlar pazartesi opu oldum perşembe günü de 3.gün taze transfer olacağımı söylediler ama aklıma birşey takıldı şimdi bunu 3.güne kadar donduracaklar mı
Teşekkür ederim3 gun gelişimini ve kalitesini takip edecekler dondurmuyorlar
Yumurta büyütme sürecinde / çatlatma sürecinde ve transfer sonrasında hangi ilaçları kullandınız dozları ile beraber söyleme şansınız var mıİnşallah canim yaz güzel haberlerini bekliyorum. Pozitif düşün güzel düşünelim
Gonalf 300 kullandım 10 gün ovitrella kullandım çatlatmak için. Sonrasında sizin kağıtta yazanların aynısını kullandım. Estofem kullanmadım sadece .Yumurta büyütme sürecinde / çatlatma sürecinde ve transfer sonrasında hangi ilaçları kullandınız dozları ile beraber söyleme şansınız var mı
Estrofem bende de yok . Cetrotide kullanmış mıydınGonalf 300 kullandım 10 gün ovitrella kullandım çatlatmak için. Sonrasında sizin kağıtta yazanların aynısını kullandım. Estofem kullanmadım sadece .
A evet 4 paket kullanmıştım. 4 tane yaniEstrofem bende de yok . Cetrotide kullanmış mıydın
Transfer edilen embriyoya mükemmel kalite değil orta kalite demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam 9 hücreliydi sanırım : cuma test günüm ama hiç belirti yokA evet 4 paket kullanmıştım. 4 tane yani
Bana da mükemmel denmedi canım. 8 hücreli dendi. İyi dedi doktor sadece. Hilmi beye transfer aşamasında sorduğumda sorun yok embriyon iyi görünüyor dedi sadece sende sormuş muydunTransfer edilen embriyoya mükemmel kalite değil orta kalite demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam 9 hücreliydi sanırım : cuma test günüm ama hiç belirti yok
Embriyolog transfer sürecinde iyi demişti hilmi bey iyi kötü diye yorum yapmadıBana da mükemmel denmedi canım. 8 hücreli dendi. İyi dedi doktor sadece. Hilmi beye transfer aşamasında sorduğumda sorun yok embriyon iyi görünüyor dedi sadece sende sormuş muydun
İyi dediler ise iyidir canım . 9 hücreli zaten kötü olmuyor. İdeale çok yakın oluyorEmbriyolog transfer sürecinde iyi demişti hilmi bey iyi kötü diye yorum yapmadı
Bana da mükemmel denmedi canım. 8 hücreli dendi. İyi dedi doktor sadece. Hilmi beye transfer aşamasında sorduğumda sorun yok embriyon iyi görünüyor dedi sadece sende sormuş muydun
Anladım canım inşAllah sonucum hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla pozitif olurİyi dediler ise iyidir canım . 9 hücreli zaten kötü olmuyor. İdeale çok yakın oluyor
Ovitrella ne zaman yaptın canım hatırlıyor musunAnladım canım inşAllah sonucum hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla pozitif olur
Opudan 36 saat önce 1. Ovitrellayı yaptım Salı transfer oldum cumartesi 2. ovitrella yaptımOvitrella ne zaman yaptın canım hatırlıyor musun
Bende öyle olmuştu canım. 28 temmuz da transfer oldum 1 ağustos gecesi iğne yaptım. 7 ağustos da kan vermiştim orada çıkmıştı.Opudan 36 saat önce 1. Ovitrellayı yaptım Salı transfer oldum cumartesi 2. ovitrella yaptım
MaşaAllah kuzum inşAllah sağlıklı bir gebelik geçirmek sağlıkla bebeğini büyütmek nasip olur kaçındı tüp bebek denemendiBende öyle olmuştu canım. 28 temmuz da transfer oldum 1 ağustos gecesi iğne yaptım. 7 ağustos da kan vermiştim orada çıkmıştı.
Amin canım inşallah. Rabbım hepimize güzel haberler aldırmayı nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.MaşaAllah kuzum inşAllah sağlıklı bir gebelik geçirmek sağlıkla bebeğini büyütmek nasip olur kaçındı tüp bebek denemendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?