3. Gün taze transfer tutanlar

Daha kese kalp atışı ne durumda bilmiyoruz ama betam 1000 leri geçti çok şükür inşallah kese ve kalp atışı duyar sağlıkla kucağımıza alırız sizinde pozitif olur inşallah

Yaaa çok teşekkür ederim yapcam ama korkuyorum aslında bugünde yapsam çıkarmış ama yarın arkadaşıma gitcem moralim falan bozulsun istemiyorum ama desteğiniz için çok teşekkür ederim
Kızlar merhaba bende 3. Gün embriyosu transfer oldum 27 Ekim de ortalama ne kadar sürede yerleşmesi olur ve lekelenme herkeste oluyor mu

Transfer edildigi günden itibaren mi sayiyorsunuz 27 ekimde transfer oldum ben

Kızlar merhaba bende 3. Gün embriyosu transfer oldum 27 Ekim de ortalama ne kadar sürede yerleşmesi olur ve lekelenme herkeste oluyor mu
3. gün embriyosu daha geç yerleşiyor. Lekelenme herkeste olmuyor. İlk hafta lekelenme olabilir deniliyor. Ama pozitif sonucu sonrası doktorum lekelenme istemiyoruz demişti. Sizin hafta içi yerleşir sanırım. Diğer hafta da sonuçlanır

Lekelenme söyle transfer edildiği gün lekelenme olmuştu 8 Kasım test verme günüm size de hayırlı olsun inşallah bende o mutluluğu yaşarım ilk kan testiniz de değeriniz kaç çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…