• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün tek embriyo ile pozitif sonuç alanlar?

Merhaba mesela o dondurulan 4 taneyi sonradan mı kullanma hakkımız oluyor nasıl oluyor mesela ilk adette bir tanesinş yaptırdık tutmadı diyelim dondurulanlar sonraki hakkımız mı oluyor
Merhaba mesela o dondurulan 4 taneyi sonradan mı kullanma hakkımız oluyor nasıl oluyor mesela ilk adette bir tanesinş yaptırdık tutmadı diyelim dondurulanlar sonraki hakkımız mı oluyor
2 adet sonrasi o 4 taneden 2i ya da 3u kullanilacak

Merhaba birsey sorabilir miyim acaba bilirsiniz diye tahmin ediyorum mesela tüp bebek de diyorlar ya 8 embriyo donduruldu 5. Gün embriyosu kalitesi ab 3. Gün embriyosu kalitesi aa vs gibi tam bende bilmiyorum da işte biri yapıldı falan diye sonra mesela diğer kalan 7 embriyo daha hakkımız mı oluyor
Aynen öyle kalanlar dondurulduğu için ilki negatif olursa veya ikinci bi gebelik düşünürsen o zaman sadece transfer ücretini ödeyerek onları transfer ettiriyorsun canım

Ahhh kızlar benim çarşamba günü 7.9 çıktı değerim yani albi test doğru göstermiş çünkü cuma günü verdiğim 2.96 çıktı doktor kimyasal gebelik dedi erken test yapmayın tavsiyem çünkü bir gün bile geçmek bilmiyor tahlil gününüzde yapın bidaha asla yapmam erken 😇 Normalde bugün regl günüm 3 gündür şiddetli regli ağrım vardı bugün hiç yok şaka gibi bi ay dinlenelim dedi doktorum bayramdan sonra tekrar başlıycaz tedaviye ❤️🥰

Kızlar 2 mayıs tek embriyo 3. Gün (8 hücreli birinci kalite olduğunu söylediler.) tranferm oldu 6. Gün erken gebelik testi yaptım çıkmadı ama bu form da okuduklarıma göre 3. Gün embriyosu zaten 11 veya 12. Günde anca çıkıyormuş çarşamba test günüm inşallah altın yumurtamdır ve benimledir dua edelim birbirimize :( bu şekilde olanlar ve bebişi olanlar yorum yazın biraz rahatlatın beni nolur😀
Merhaba bende 9 mayıs da 8 h 3. Gün transferi oldum . Sonucunuz belli oldumu acaba umarım sağlıkla tutunmuştur🌸

Back
X