SüpersinAra öğünde 1 bardak kefir ve 1 elma yedim
Akşam yemeğinde taze fasulye ile 1 kase yoğurt yedi
Hehehe sasirdim seni de uyanik görünce.deniz diyette Zorlandım ama erkenden uyudum,şuan bende uyandım ama kendimle cebelleşip yemeyeceğim Sizi de tebrik ederim simdi yemediyseniz oldu bu iş Spor yapmıyorum siz yapıyor musunuz,spor yapılsa cok iyi sonuc verir kesinlikle
Allah zihin açıklığı versin emeklerinin karşılığını alirsin insallah..
Bulsak bir tane güzel verimli bir kür ya.
Bulsak bir tane güzel verimli bir kür ya.
Akşamdan cevizi suya atıp sabah suyu içip cevizi yiyin diyorlar. Arkadaşım çok memnun ama bende fayda etti mi etmedi mi bilmiyorum.
Yatmadan şu yoğurt küründen de aşırı memnun bir kesim var fakat her gün düzenli yapamıyorum ya çok zor geliyor
Düzenli başlamak lazım limon pulbiber yoğurt kürüne..Tek onu yaparak dayanamam sanki ben sonra 2.gün tüm buzdolabını yerim dermişimAma yardımcı olarak evet istah kapatması icin 1 bardak suya 2 ceviz 2 kayısı konup önce suyu icilip sonra da diğerleri yenebilir.Yoğurda da zerdeçal pulbiber koyup yatmadan 2 saat once yemek metabolizma hızlandırıyormus.Zerdeçal da yemedim daha önce bilemedim ki
Düzenli başlamak lazım limon pulbiber yoğurt kürüne..
Selamlar.
Diyetimin bugun 3günü tartilmadim ama kararliyim..
Saat 19.00 da yemek isini bitirdim yeterince hafif beslendim diyemem. Ama zararli birsey yemedim 1 saat spor yaptim.
Yarin sabah tartilmayi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?