3 günde 3 kilo diyeti günlüğüm (Katılmak isteyenleri bekliyorum)

insurgent

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
1.294
2.033
133
Ankara
Selamlar,tatil dönüşü olduğu için kendimi çok şiş hissediyorum.3 günde 3 kilo diyeti yapacagım ama birileri de katılırsa daha motive olurum diye düşündüm.Bu arada arkadaşım video çekti,basarılı da oldu.Hem de öyle şok diyetlerden değil baya sağlıklı yiyerek attı ödemleri.Link olarak ekliyorum,benimle birlikte bugün veya yarın baslayacakları bekliyorum. Suan güncel 58.7 çıktım hedefim 55lere düsmek.Boyum 168

Kahvaltı 1.gün Salatalık,domates,yumurta,peynir yiyeceğim.Ekmek yemeyeceğim.Ara öğün ve akşam yemeğinde de yazarım

Son düzenleme:
1.günün bitti nasildi kacamak oldu mu.
Benim dün aksam ceviz ve meyve kacamagim oldu
Saat 3.40 uykum kacti. Dolabtan birsey yemiyorum. Dişlerimi fırçaladım. Dilimi dudaklarimi
Fresh fresh suyumu içiyorum.
Bugun aksam spora gideceğim salona gidiyorum haftada 2 gün.
Sen spor yapiyor musun

deniz diyette Zorlandım ama erkenden uyudum,şuan bende uyandım ama kendimle cebelleşip yemeyeceğim Sizi de tebrik ederim simdi yemediyseniz oldu bu iş Spor yapmıyorum siz yapıyor musunuz,spor yapılsa cok iyi sonuc verir kesinlikle

Hehehe sasirdim seni de uyanik görünce.
Ben yeni basladim, simdilik usenerek de olsa spor yapiyorum.
Çalışıyor musun, kendinden bahseder misin

deniz diyette Cok tesekkür ederim,inşallah emek veren herkes alır.

2.gün kahvaltıda peynirli omlet,10 tane zeytin,salatalık,domates,biber yedim.Yeşil çay içtim.Simdiden hafiflemis gibi hissediyorum.Aralarda maden suyu içiyorum,su içiyorum o açlığı unutturuyor

cactuslove_ Ben hiç kür bilmiyorum
Bulsak bir tane güzel verimli bir kür ya.
Akşamdan cevizi suya atıp sabah suyu içip cevizi yiyin diyorlar. Arkadaşım çok memnun ama bende fayda etti mi etmedi mi bilmiyorum.
Yatmadan şu yoğurt küründen de aşırı memnun bir kesim var fakat her gün düzenli yapamıyorum ya çok zor geliyor

Tek onu yaparak dayanamam sanki ben sonra 2.gün tüm buzdolabını yerim dermişim Ama yardımcı olarak evet istah kapatması icin 1 bardak suya 2 ceviz 2 kayısı konup önce suyu icilip sonra da diğerleri yenebilir.Yoğurda da zerdeçal pulbiber koyup yatmadan 2 saat once yemek metabolizma hızlandırıyormus.Zerdeçal da yemedim daha önce bilemedim ki

Düzenli başlamak lazım limon pulbiber yoğurt kürüne..

Selamlar.
Diyetimin bugun 3günü tartilmadim ama kararliyim..
Saat 19.00 da yemek isini bitirdim yeterince hafif beslendim diyemem. Ama zararli birsey yemedim 1 saat spor yaptim.
Yarin sabah tartilmayi düşünüyorum.

Selamlar.
Diyetimin bugun 3günü tartilmadim ama kararliyim..
Saat 19.00 da yemek isini bitirdim yeterince hafif beslendim diyemem. Ama zararli birsey yemedim 1 saat spor yaptim.
Yarin sabah tartilmayi düşünüyorum.

Evet bence de aç karna tartılmak en iyisi.
Ben de dün akşam 1 kase yoğurtla,1 tabak ıspanak yedim.Bugün hindi sote yemeği düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…