3 günde 3 kilo diyeti günlüğüm (Katılmak isteyenleri bekliyorum)

Evet bence de aç karna tartılmak en iyisi.
Ben de dün akşam 1 kase yoğurtla,1 tabak ıspanak yedim.Bugün hindi sote yemeği düşünüyorum
Hindi sote cok severim oldukca saglikli protein deposu..
Tartildim canim 3 gundur dikkat ediyorum sadece -300 deyim. Aslinda daha iyi bekliyordum . Sabirsizim
Sende durumlar nasil

Hindi sote cok severim oldukca saglikli protein deposu..
Tartildim canim 3 gundur dikkat ediyorum sadece -300 deyim. Aslinda daha iyi bekliyordum . Sabirsizim
Sende durumlar nasil

Ben daha tartılmadım ama hafifledim gibi hissediyorum.Yani umarım :) Yeşil çay ve su içiyorum.Bence sabah tartılsanız cok daha fazla - görürsünüz

Sabah tartındım 58.7 ile baslamıstım suan 56.1im -2600.Ben bunu bir kez daha yapacagım tam 3 kilo gitmese de -1 görürüm gibi.Tekrar benle baslamak veya devam etmek isteyenler yazabilir.

Ne yaptıgımın hepsini yazdım ya da ilk mesajdaki videoya bakabilirsiniz benzer şeyler.3 gün sonunda 55leri göreceğim

Bugün kahvaltıda yulaf lapası yedim.1 bardak sütle 3 yemek kaşığı yulaf ezmesini kaynayıp kıvam alana kadar pişirdim.Geceden yapıp dolapta beklettim.Sonra üstüne 1 muz dilimledim

Bugün akşam yemeğini biraz geç yiyeceğim.Ara öğün buzlu yeşil çay,normal demleyip buz attım.Yanında da 15 tane çiğ fındık yedim

Aksam yemeğinde dünden kalan hindi soteyi yedim.Yanında 1 kase yoğurtla.Acıkınca soda ve yeşilçay içiyorum

Kahvaltı olarak 2 tane haşlanmış yumurta,salatalık,domates,2 kaşık lor peyniri,2 tane de kayısı yedim

2 gündür yazamamıştım.3.günüm bitti.Çok iyi bir sonuç aldım.Akşam 55.1 çıktım.Hedefime ulaştım.Şimdi korumada devam edeceğim.

Konuyu açtığım ilk mesajımdaki videoyu yaptım.

Kendime göre düzenledim diyebilirim.Yediğimi içtiğimi yazdım.Tekrar çok yedigimde arınmak icin yapacagım bir yöntem.Konu burada dursun

Bu sabah tartındığımda 54.9 çıktım.Dün akşam 3 gün bitmişti ve 55.1 çıkmıştım.Baya hafif hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…