3 günde 3 kilo diyeti günlüğüm (Katılmak isteyenleri bekliyorum)

Kahvaltı yulaf lapası üstünde yarım muz,yulaf lapasını yaparken 1 su bardağı süt,3 yk yulafı kıvam alana kadar kaynatıyorum.Sonra dolaba koyuyorum.Çıkarınca da isteğime göre süslüyorum.Bugün muz koymak istedim

Yemek sonrası 1 dilim limon ile sade maden suyu içtim.Bu tatlı ve yemek isteğini kesiyor.Öneririm sık sık içiyorum

Gece gece uyandım,karnım çok aç ama yemeyeceğim.Gecen hafta cok kaçırdım.Şuan ne yesem yağ yapar biliyorum.O yüzden su içip yatacağım

Sabah kahvaltısında 1 yemek kasıgı lor peyniri ve 2 yumurtadan omlet yedim.10 siyah zeytin,1 dilim de kepek ekmeği yedim

Akşam yemeğinde tavuk sote yedim,yanında 1 kase yoğurtla.Yemeği erken yediğim için yemekten sonra 10 tane çiğ fındık ve maden suyu ile ara öğün yaptım

Gece gece açlık bastırması çok oluyor.Hemen 1 dilim limonu 1 şişe maden suyuna koyup içiyorum

Kahvaltıda 2 tane yumurtadan sebzeli omlet yaptım.Kırmızı yeşil biber ve mantarları yağsız tavada soteledim üstüne de 2 yumurtayı döktüm.Yanında yesil cay ictim.Aksam yemeğimi geç yiyeceğim

Uykudan uyandım yemek yememek icin zor duruyorum cunku yine uyuyacagım,adaçayı içeceğim şimdi.Yesilcay uykumu kacırabilir

Paylasım yapamadım akşam yemeği olarak kabak yemeği ile 1 kase yoğurt yedim.Sonra ara öğün olarak 1 yemek kasıgı pekmez ile 1 bardak kefir

Bu sabah tartındım -1.600 kg gördüm.3. Yapısımdı.Cok odem tutunca 3 kg gidiyor,az tutunca daha az gidiyor ama mutlaka hafifliyorsunuz.Yediğim içtiğim her seyi yazıyorum ama konunun ilk mesajında arkadasımın videolu anlatımı da var ikisi de aynı seyler zaten

Yarından itibaren 3 gün yine yapacagım.Daha oncesinde ödemleri atmada cok basarılı oldu.İlk mesajda video var ya da konu icinde tüm mesajlarım var.Belki benle yapmak isteyen olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…