Eşimle pazartesi akşam yemeği için geldik geç oldu diye yattik .eşimin işi uzun sürdü gec geldi işten yine burda yattik.buyuk ihtimal bugün de burda yatcaz.3 aylik evliyim eşim yokken burda cok sıkılıyorum eşime diyorum ama beni tersliyo bugün erken gelirsem gidelim eve dedi ama hic sanmıyorum kaynanama da gıcık oluyorum bunaldımm .Odamiza kapıyı tıklatmadan bodoslama giriyor .rahat edemiyorum ama eşimin umrunda degil ne yapsam da gitsem burdan bi de hamileyim
Yeni evlisiniz birde eşinizde biraz rahat insan karısıyla oynaşmak gülüşmek ister eviniz uzakmı eşinizi beklemeyiz siz çıkıp gidin 2 yıllık evliyim sadece bir gece kaldım kv de oda mecburiyetten kv hastanedeydi kp yanlız kalmasın diyeydi asla rahat edemem başkasının evindeEşimle pazartesi akşam yemeği için geldik geç oldu diye yattik .eşimin işi uzun sürdü gec geldi işten yine burda yattik.buyuk ihtimal bugün de burda yatcaz.3 aylik evliyim eşim yokken burda cok sıkılıyorum eşime diyorum ama beni tersliyo bugün erken gelirsem gidelim eve dedi ama hic sanmıyorum kaynanama da gıcık oluyorum bunaldımm .Odamiza kapıyı tıklatmadan bodoslama giriyor .rahat edemiyorum ama eşimin umrunda degil ne yapsam da gitsem burdan bi de hamileyim
Eşim e söyledim otur oturduğun yerde diyor azarlıyo o işten erken gelirse gidecekmisizSiz tek basiniza eve donemiyor musunuz? Esiniz ile birlikte donmeniz sart mi?
Anneminkilerden giy diyor3 gündür burdayız kıyafetim yok banyo yapıp temiz kıyafet giymem lazım diyip gidebilirsin aslında
3 ayda böyleyse 3 sene sonrasını dusunenıyorumEşim e söyledim otur oturduğun yerde diyor azarlıyo o işten erken gelirse gidecekmisiz
Eşinizin tabiki umurunda olmaz orası onun konfor alanı. Siz hazirlanin toparlanin akşam eşiniz gelince de yemekten hemen sonra oyalanmadan çıkın . Kendi evinizle arasında ne kadar mesafe var.Eşimle pazartesi akşam yemeği için geldik geç oldu diye yattik .eşimin işi uzun sürdü gec geldi işten yine burda yattik.buyuk ihtimal bugün de burda yatcaz.3 aylik evliyim eşim yokken burda cok sıkılıyorum eşime diyorum ama beni tersliyo bugün erken gelirsem gidelim eve dedi ama hic sanmıyorum kaynanama da gıcık oluyorum bunaldımm .Odamiza kapıyı tıklatmadan bodoslama giriyor .rahat edemiyorum ama eşimin umrunda degil ne yapsam da gitsem burdan bi de hamileyim
Habersiz niye gittin diye kavga eder benimle diyorum ama anlamiyor ki anasini özledi herhaldeSiz eve gecin ve esinize ben eve geldim deyin. Eger ilk gun yatili kalacaginiz belli degilse hazirlikli gitmediginizi varsayiyorum 3 gundur ayni ic camasiri, kiyafetler, dis fircasi yok, dus almamis olmak beni gererdi.
Eşim e söyledim otur oturduğun yerde diyor azarlıyo o işten erken gelirse gidecekmisiz
Eşinizin emir eri değilsiniz herhalde. Kalkıp gidin evinize.Eşim e söyledim otur oturduğun yerde diyor azarlıyo o işten erken gelirse gidecekmisiz
Çok uzak degil yakın sayılırEşinizin tabiki umurunda olmaz orası onun konfor alanı. Siz hazirlanin toparlanin akşam eşiniz gelince de yemekten hemen sonra oyalanmadan çıkın . Kendi evinizle arasında ne kadar mesafe var.
Görücü usulü değil severek evlendik3 aylık evlisiniz ve hamilesiniz. Sanırım görücü usulü. O yüzden çok tanıma şansınız olmadı tabi. Biz size bir şey yapamayız. Kendiniz biraz dediğiniz dedik olacaksınız. Yoksa sizi çok ezerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?