Bu kızın ailesi istememiş bu evliliği bence sorunlardan biri de bu aklı başında analar babalar çocuklara meze oluyor. Okulu bırakıp kocaya koşuyorlar. Sonra 1 çocuk şiddet ev yolu.Evet konular karışmış o kız babasının evine geldi kocayla anasını bırakıp.Onun hem gözü açılmış hem hamile değil avantajı çok.Konu sahibi ve onun gibiler neden şu evliliklere bir sıfır yenik başlıyorsunuz ah ah varya öyle bilendim ki hiçbir kelam hiçbir cümle almaz hararetimi.Çok kızıyorum Ne yazık ki kendini ezdiren ağzı bıçak açmayan,koca sözünden çıkmayan,cevap veremeyen,evlenmek için geleceğini hedeflerini planlarını hiçe sayan ve gidip böyle odunlarla insanlıktan,nezaketten,kadına değer vermekten bi haber yaşayan şu tiplerle evlenen tüm kızlara
Bu kızın ailesi istememiş bu evliliği bence sorunlardan biri de bu aklı başında analar babalar çocuklara meze oluyor. Okulu bırakıp kocaya koşuyorlar. Sonra 1 çocuk şiddet ev yolu.
bi de mesela o işi yaptın. baktın çarşaf vs kan oldu. çıkar at sepete temiz çarşaf ser. naptın sabaha kadar yatakta mı beklettin pis çarşafı? ya da kaynanalar gelince kirliden mi çıkardın?
hani bazı olaylar var benim kafamdaki olağan hayat akışına uymuyor. diyelim ki bu iş başıma geldi. düğün sabahı evime geldiler. diyelim ki kocam da basiretsiz bir bamya ve onları eve alıp çarşaf görme isteklerini kabul ediyor. ya kendimi yatak odasına kilitlerim ya da alır çantamı o evden çıkarım. hatta sinirimi alamazsam alırım o çarşafı banyoda bir güzel yakarım. nasıl bi sinmişlik bu, hem evine kabul ediyosun hem de çarşafı gösteriyosun.
ay doldum.
Sende rahat davran sizden rahatsiz olsunlar.Eşimle pazartesi akşam yemeği için geldik geç oldu diye yattik .eşimin işi uzun sürdü gec geldi işten yine burda yattik.buyuk ihtimal bugün de burda yatcaz.3 aylik evliyim eşim yokken burda cok sıkılıyorum eşime diyorum ama beni tersliyo bugün erken gelirsem gidelim eve dedi ama hic sanmıyorum kaynanama da gıcık oluyorum bunaldımm .Odamiza kapıyı tıklatmadan bodoslama giriyor .rahat edemiyorum ama eşimin umrunda degil ne yapsam da gitsem burdan bi de hamileyim
Hahahahshdhdh yaa yapmayın şöyle şeylerAyakları yok ablası
Peki :)Ben biliyorum ama söylemem. Sonra ban yiyorum
bi de mesela o işi yaptın. baktın çarşaf vs kan oldu. çıkar at sepete temiz çarşaf ser. naptın sabaha kadar yatakta mı beklettin pis çarşafı? ya da kaynanalar gelince kirliden mi çıkardın?
hani bazı olaylar var benim kafamdaki olağan hayat akışına uymuyor. diyelim ki bu iş başıma geldi. düğün sabahı evime geldiler. diyelim ki kocam da basiretsiz bir bamya ve onları eve alıp çarşaf görme isteklerini kabul ediyor. ya kendimi yatak odasına kilitlerim ya da alır çantamı o evden çıkarım. hatta sinirimi alamazsam alırım o çarşafı banyoda bir güzel yakarım. nasıl bi sinmişlik bu, hem evine kabul ediyosun hem de çarşafı gösteriyosun.
ay doldum.
Sevgili pelin ece. İki yıllık evliyim. Geçen sene temmuz başında eşimle bir kavga ettik ki görmen lazımdı şiddetini anlayabilmen için. Kelimelerim yetersiz kalır. Özetlemeye çalışayım. Eşimin memlekete gittik. Bir olmamış daha evleneli. İlk uzun iznimiz. Beni ailesiyle kaynaştıracak. Seve seve gittim. Eşim daha ilk gün öğlen dışarı çıktı arkadaşlarıyla. Akşam yemek yiyip başka arkadaşla. Ertesi gün başkaları üç kere falan gelip çıktı. Gece onbir de aradılar gitti. Sonra tekrara döndü. Herkesle iki üç sefer görüşmeler. Bu arada ailesi millete gelin göstermek için beni gezdiriyor. Haklılar. Gittiğim her evde beni çok güzel ağırladılar. Ama kocam arkadaşlarıyla eğlenirken akraba ziyareti beni baydı. Akşam eve geliyorduk eşim gelip yemek yer tekrar çıkardı ve ben babasıyla balkon sohbeti yapardımYanlış anlaşılmasın çok keyifliydi ama en nihayetinde benim annem babam değil ve benim evim değil çekiniyorum daha. Altıncı gün eşime saat onbir civarı gel artık sıkılıyorum yazdım.
Eviniz sehir disinda falanmi niye gidemiyorsunuz evinize arabami yok yada gecemi geliyo herseyi gectim gunduz kendinizdemi gidemiyorsunuz eve suz gidin aksamda esiniz evinize gelsin bu nasil sacma bi mantik. Kayinvalideniz oglunu aramsta sanki gelin burada kalin braz hic gelmiyonz demste esinde seni oyaliyo gbi geldiEşimle pazartesi akşam yemeği için geldik geç oldu diye yattik .eşimin işi uzun sürdü gec geldi işten yine burda yattik.buyuk ihtimal bugün de burda yatcaz.3 aylik evliyim eşim yokken burda cok sıkılıyorum eşime diyorum ama beni tersliyo bugün erken gelirsem gidelim eve dedi ama hic sanmıyorum kaynanama da gıcık oluyorum bunaldımm .Odamiza kapıyı tıklatmadan bodoslama giriyor .rahat edemiyorum ama eşimin umrunda degil ne yapsam da gitsem burdan bi de hamileyim
Yaşınız daha çok genç, bir gün aslında problemin kayınvalideniz değil eşiniz olduğunu anlayacaksınız, 3 adım ötedeki kayınvalidenizde kalmak istemiyorsunuz diye sizi tersleyen adama ben evime gidiyorum diyemiyorsunuz, kavga eder diye ne derse onu yapıyor ve buna da aşk evliliği diyorsunuz.Eşimle pazartesi akşam yemeği için geldik geç oldu diye yattik .eşimin işi uzun sürdü gec geldi işten yine burda yattik.buyuk ihtimal bugün de burda yatcaz.3 aylik evliyim eşim yokken burda cok sıkılıyorum eşime diyorum ama beni tersliyo bugün erken gelirsem gidelim eve dedi ama hic sanmıyorum kaynanama da gıcık oluyorum bunaldımm .Odamiza kapıyı tıklatmadan bodoslama giriyor .rahat edemiyorum ama eşimin umrunda degil ne yapsam da gitsem burdan bi de hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?