Öyleyse kesinlikle kalmayın ayrıca istemenize rağmen gitmiyorsa demek ki net ve kararlı konusmuyorsunuz. Yani duş alırken rahatsız olur insan.Çok uzak degil yakın sayılır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyleyse kesinlikle kalmayın ayrıca istemenize rağmen gitmiyorsa demek ki net ve kararlı konusmuyorsunuz. Yani duş alırken rahatsız olur insan.Çok uzak degil yakın sayılır
Eşim e söyledim otur oturduğun yerde diyor azarlıyo o işten erken gelirse gidecekmisiz
2 aylik hamileyimEvine gitmek istediğin için seni tersliyorsa sen de onu tersle.
Sinip oturma. Sesin çıksın biraz.
Bi de 3 aylık evlilikte kaç aylık hamilesin. Sadece meraktan soruyorum
Hımm belli çok sevmişsiniz. Çok aradınız mı acaba eşinizi. Biraz sesinizi çıkartın madem. Nazınız geçer kocanıza.Görücü usulü değil severek evlendik
O niye cekinmiyor hanimim benimle kavga eder diye sonucta gideceginiz ev sizin eviniz. Fikir danisirsaniz akil veren cok olur. Anasini ozlediyse gitsin gorsun tum gunu orda gecirmek zorunda degilsiniz.Habersiz niye gittin diye kavga eder benimle diyorum ama anlamiyor ki anasini özledi herhalde
Buralara başlık açacağınıza gidip konuşun bence. Burda verilen her cevaba kocam kızıyor, annemin elbiselerini giy diyor diye bahane üretirseniz çok üzerler sizi. Geçmiş olsun siz kabullenmeye bakın. Çoçuğunuz doğunca iyice yerleşirsiniz oraya.
Anneminkilerden giy diyor![]()
Eşimle pazartesi akşam yemeği için geldik geç oldu diye yattik .eşimin işi uzun sürdü gec geldi işten yine burda yattik.buyuk ihtimal bugün de burda yatcaz.3 aylik evliyim eşim yokken burda cok sıkılıyorum eşime diyorum ama beni tersliyo bugün erken gelirsem gidelim eve dedi ama hic sanmıyorum kaynanama da gıcık oluyorum bunaldımm .Odamiza kapıyı tıklatmadan bodoslama giriyor .rahat edemiyorum ama eşimin umrunda degil ne yapsam da gitsem burdan bi de hamileyim
Bazen diyorum İçimden hakkediyorlar diye. Allah affetsinya bu tür başlık açanların da her bir çözüme bahaneleri var
minibüsle git dersin bozuk paralarıma kadar aldı der
otobüsle git dersin akbilim onda der
musluğu açık mı bıraktım diye bak dersin evimi 24 saat gözetleyen kameralar var oradan kontrol eder der
polis çağır dersin emniyet müdürü abisi çıkar
valla çok enteresan...
u sabahta eşimin telefonundan ses kaydini dinledim kayınvalidemle olan .anneme kaşı gözü ayrı oynuyo demiş,ailemin nişanlılık döneminde bize yaşattığı zorluklardan bahsetmis sen sevmeseydin ben susarmıydim ,onlarin ailesi şöyle onlarin ailesi böyle .ne ceyiz yaptilar ne bisey baskasi olsa alir mi .kuru eti verdiler bi tek bize hic bi masraf yapmadılar .karına yüz verme yoldan çıkar onlarla konusmasin gibisinden böyle hep kötülemiş anneme de orospu demeye getirmis resmen.çok zoruma gitti kızlar hic beklemiyordum kayınvalidem normalde annemin yüzüne karşı çok iyi davranir böyle bizim oraya gidince herkese yalakalik yapar sevecen durur .ama saymadık laf bırakmamış Eşim beni savunduğu icin benim hakkimda fazla bisey diyememis.kaynanam çok iki yüzlü eşim onu dinlemedigini annesinin fikirlerinin bi önemi olmadığını söyledi ama .cok üzülüyorum .bu kadarini beklemiyordum .Ve ondan nefret ediyorum