3 gündür kaynanamlardayım gitmek istiyorum😐

Binin,otobüs,taksi vb bir araca gidin evinize.
Eşinize de mesaj atarsınız ben evdeyim sende eve gel diye.
Birşey derse de kusura bakma da 3 gündür kaliyoruz,sen sabah çıkıp akşam geliyorsun ama ben 3 günü ailenle geçirdim,duş almam gerekiyor,giysilerimi değiştireceğim,aynı şehirde bu kadar uzun misafirliğe gerek yok,kimseyi daha fazla rahatsız etmek istemiyorum,deyip geçin.
Bir kez yapın bunu,böyle olmaz.

Habersiz niye gittin diye kavga eder benimle diyorum ama anlamiyor ki anasini özledi herhalde
O niye cekinmiyor hanimim benimle kavga eder diye sonucta gideceginiz ev sizin eviniz. Fikir danisirsaniz akil veren cok olur. Anasini ozlediyse gitsin gorsun tum gunu orda gecirmek zorunda degilsiniz.

Evliliğin ilk zamanları böyle olur. Erkekler kendilerini bir halt sanıp eşlerine habire emir verirler. Sürekli azarlarlar. Erkekliklerini kanıtlamaya çalışırlar. Ta ki sen ses çıkarana kadar. Ondan sonra geri adım atarlar. Sen de bunca zaman neden cemkirmedigine üzülürsün. 😉

Buralara başlık açacağınıza gidip konuşun bence. Burda verilen her cevaba kocam kızıyor, annemin elbiselerini giy diyor diye bahane üretirseniz çok üzerler sizi. Geçmiş olsun siz kabullenmeye bakın. Çoçuğunuz doğunca iyice yerleşirsiniz oraya.

Hamilelik durumunu şimdi gördüm. Hayırlı olsun, sağlıkla doğsun. Neden acele ettiniz diye sormamızın anlamı yok bu aşamada ama insanın cidden isyan edesi geliyor.
Böyle bir adamın çocuğu olmak zor olacak. Yani eşiniz olacak paşa hazretleri insana dönüşmezse, şanssız bir çocuk olacak o masum yavru. En azından siz güçlü bir kadın olmaya evrilin de, anne yönünden şanslı olsun.

Canım aynı durumları ben yaşadım 2.5 yıldır evliyim. Eşim evlenip taşındığımız ilçeye hiç ısınamadı kendi evimizden çok kayınvalidemlerde kaldımbu zamana kadar düzenimi oturtamadım. Güzellikle söyle aynı evin içinde olunca kavga mavga olur olmadan kendi evimizde oturalım de

Buralara başlık açacağınıza gidip konuşun bence. Burda verilen her cevaba kocam kızıyor, annemin elbiselerini giy diyor diye bahane üretirseniz çok üzerler sizi. Geçmiş olsun siz kabullenmeye bakın. Çoçuğunuz doğunca iyice yerleşirsiniz oraya.

ya bu tür başlık açanların da her bir çözüme bahaneleri var
minibüsle git dersin bozuk paralarıma kadar aldı der
otobüsle git dersin akbilim onda der
musluğu açık mı bıraktım diye bak dersin evimi 24 saat gözetleyen kameralar var oradan kontrol eder der
polis çağır dersin emniyet müdürü abisi çıkar
valla çok enteresan...

Eşimle pazartesi akşam yemeği için geldik geç oldu diye yattik .eşimin işi uzun sürdü gec geldi işten yine burda yattik.buyuk ihtimal bugün de burda yatcaz 😏 .3 aylik evliyim eşim yokken burda cok sıkılıyorum eşime diyorum ama beni tersliyo bugün erken gelirsem gidelim eve dedi ama hic sanmıyorum kaynanama da gıcık oluyorum bunaldımm .Odamiza kapıyı tıklatmadan bodoslama giriyor .rahat edemiyorum ama eşimin umrunda degil ne yapsam da gitsem burdan bi de hamileyim

Ay bu kapıyı tıklatmadan girme olayı benim de sinirimi bozuyor ben üç haftadır kalıyorum senin üç günlük durumun iyiymiş yine.

eski konuyu da okudum. gerdek sabahı evinizi basıp hizmet beklemişler. niy eevlendiniz ki siz bu adamla? hayır bi yanlış yapıp evlendiniz madem neden hemen hamile kaldınız. of valla biz bıktık ama siz bıkmadınız şu yanlışlardan. artık okul okumamış insanlar bile 3 ayda üremiyor.

ya bu tür başlık açanların da her bir çözüme bahaneleri var
minibüsle git dersin bozuk paralarıma kadar aldı der
otobüsle git dersin akbilim onda der
musluğu açık mı bıraktım diye bak dersin evimi 24 saat gözetleyen kameralar var oradan kontrol eder der
polis çağır dersin emniyet müdürü abisi çıkar
valla çok enteresan...
Bazen diyorum İçimden hakkediyorlar diye. Allah affetsin

bu akşam da gitmezseniz yarın sabahtan annenizin teyzesinin düğününüze katılamayan torunları denizliden gelmiş olsun, hazır burdayken de sizi tebrik etmeye çaya size gelecek olsunlar. apar topar çıkın kayınvalideden.

hayret bişi, insanı evine gitmek için hapishaneden kaçış planı yapmak zorunda bırakıyorlar yahu.

u sabahta eşimin telefonundan ses kaydini dinledim kayınvalidemle olan .anneme kaşı gözü ayrı oynuyo demiş,ailemin nişanlılık döneminde bize yaşattığı zorluklardan bahsetmis sen sevmeseydin ben susarmıydim ,onlarin ailesi şöyle onlarin ailesi böyle .ne ceyiz yaptilar ne bisey baskasi olsa alir mi .kuru eti verdiler bi tek bize hic bi masraf yapmadılar .karına yüz verme yoldan çıkar onlarla konusmasin gibisinden böyle hep kötülemiş anneme de orospu demeye getirmis resmen.çok zoruma gitti kızlar hic beklemiyordum kayınvalidem normalde annemin yüzüne karşı çok iyi davranir böyle bizim oraya gidince herkese yalakalik yapar sevecen durur .ama saymadık laf bırakmamış Eşim beni savunduğu icin benim hakkimda fazla bisey diyememis.kaynanam çok iki yüzlü eşim onu dinlemedigini annesinin fikirlerinin bi önemi olmadığını söyledi ama .cok üzülüyorum .bu kadarini beklemiyordum .Ve ondan nefret ediyorum

kayınvalide de böyle biri yalnız...

Burda konuları okuyunca eşim bana melek gibi geliyor.erkekler kabadayı kadınlar korkak olmuş. Bu sevgi saygı değil.Eşim kavga eder diye tırsıp susarsan ömrün boyunca pasif olursun . Önce kendinize değer verin . Eve geçin ve ben evdeyim deyin . Gerekirse tartışında yoksa her gittiğinizde kalmak zorunda kalıcaksınız.

Back
X