3 gundur kızımı vermiyor sikayetci oldu üstüne

hersey36

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
533
459
33
35
Çok üzgünüm 3 gün önce kızımı babaya bıraktım y
görebilmesi için sonra bir isim geregi 3 saatlik yola ciktim aracım arızalandi babası onla uğraşırken çocuk ortalıkta kalmasın diye bende kalsın dedi uzaklaştırma bitmişti ayni gün uzatma istedim 1 ay daha uzatıldı uzaklaştırmam ve aynı gün beni aradı yine uzatma mi istedin sen dedi çocuğu birdaha sana göstermeyecegim dedi biraz bekledim sakinless8n diye bugün dahil 2 gündür yazıyorum çocuğumu teslim et diye çok sinirlendim bende bunu gelip aileninnorda rezillik çıkaracağım dedim çocuğumu teslim etmezsen dedim elinden geleni ardına koyma dedi sonra gel ablamda çocuğu gör dedi bende ablanlara çıkmam kimseyi görmek istemiyorum dedim aşağı getir çocuğumu dedim kapının önüne gittim aşağı indi.kizimi aldım kucagimdan geri aldı iki dakika sonra çocuk bize alıştı diye bende vermezsen burdan gitmem dedi polis çağırdı bende ondan şikayetçi oldum oda uzaklaştırma aldı kızımı geri alamadım çocuk üzülüyorum ne yapacağımı bilmiyorum belliki bu boşanma beni çok yoracak siz olsaydınız ne yapardınız

Dava acilmamisti sanirim sizde .velayet ortada yok alamazsiniz cocugu velayet olmadan vermemeliydiniz resmi kanallar bise yapamaz benimki de velayet cikana kdr kac kere istedi görüşme tek getir vs götürmedim abim indi onunla gezdi hep . gecici velayet cikti oyle indirdim tek gitti evladim babaya aksama getirdi. Bosaninca da dava acarsan sayet ortak velayet isteme .cocuk kapanın elinde kaliyor aynen boyle oluyor ... ortak velayetide araştır

İnşallah çocuğunuza bir an önce kavuşursunuz ama bir şeyi söylemeden geçemeyeceğim. Eşinizin dengesiz tavırları vardı zaten ama sizde taşınma işini çok uzattınız. Evi toplarken yanınızda bir tanıdığınızı getirip çocuğunuzu ona emanet etseydiniz yada evden eve nakliyat tutup taşısaydınız eşyanızı keşke

Evet henüz velayet yok ama polis nasıl minicik çocuğu anneye değil babaya veriyor o anda, hiç aklıma yatmadı
Polisler böyle durumlarda hiç birsey yapamaz.
Ortada velayet yok, konu sahibi çocuğun annesiyle , adam da babası.

Konu sahibi eşinizi az çok tanımıyor musunuz?
Keşke cocugunuzu aldıktan sonra alsaydınız uzaklaştırma. Cocuk ondayken damarına basmak gibi olmuş.
En kısa sürede geçici velayet alın, başka türlü adamın insafına kalıyor.

Konu hakkında hıc bı fıkrım yok.Cocuk ondayken uzaklastırma aldırsanız,adam da pislesmek ıcın aa uzaklastırmam var nasıl getireyim dese?Yasal olarak hakkı degil mi?Cocuk ondayken uzaklastırma aldırma fıkrıne nasıl ıkna oldunuz yahu?

Polisler böyle durumlarda hiç birsey yapamaz.
Ortada velayet yok, konu sahibi çocuğun annesiyle , adam da babası.

Konu sahibi eşinizi az çok tanımıyor musunuz?
Keşke cocugunuzu aldıktan sonra alsaydınız uzaklaştırma. Cocuk ondayken damarına basmak gibi olmuş.
En kısa sürede geçici velayet alın, başka türlü adamın insafına kalıyor.
Hayır demek istediğim sanki polis gelip çocuğu babaya vermiş gibi anlattı konu sahibi, ona takıldım.

Çocuğunuz ondayken uzaklaştırma kararını neden uzattınız anlamadım. Çocuğu başkaları üzerinden mi gönderiyor ve alıyorsunuz?

Çocuğunuz ondayken uzaklaştırma kararını neden uzattınız anlamadım. Çocuğu başkaları üzerinden mi gönderiyor ve alıyorsunuz?
Konu sahibini herkes uyardı..halasına vs.bırakma çocuğunu ..şikayetini de kesinlikle geri çekme diye .Adamın işini kaybetmemek için birşey yapmayacağını (adam da polis) düşündü hep 🤷‍♀️

Back
X