3 gün önce erkek arkadaşım faceten beni görmek istediğini özlediğini yazdı buluşalım dedi. Ama benim konumu takip edenler bilir görüşmemiz biraz sıkıntı buaralar bende olmaz da demedim olurda demedim bi bahane uydurdum sanırım bu bahane onu tatmin etmemiş olacakki kızıp facei bir hoşça kal bile dmeden kapatmış bende kapattığını anlamadan msj atmaya durumu açıklamaya çalışıyordum sonra fark ettim kapatığını aaa ben kime konuşuyorum zaten kapatmış gıcık yazıp gülücük işareti koydum. neyse ertesi gün ben yazar diye düşünüyodum msjımı görmüş ama cevap yazmamış. o gün bugündür ne aradı ne sordu.
bende gurur yaptım neden böyle davrandığını sormadım. İnanın içimden de gelmiyor çünkü ben kötü bişey söylemedim ki...
sizce ne yapmalıyım kafayı yiyorum kaç gündür uyku bile haram oldu düşünmekten
ne bileyim ya kalbim tabiki konuş bakalım neymiş derdi diyor ama beynim engel oluyor sen kötü bişey demedin ki bu neyin tribi diye... off yaa çok kararsızım ne yapmam konusunda çok teşekkür ederim yorumunuz için
Neden buluşamadığını bilmiyorum ama eğer senin için önemli bir sebebi varsa, anlayışlı olması gerekirdi.
Trip atması hiçte mantıklı değil.
Üstüne çok gitme.
Onu kıracak bir şey dememişsin çünkü.
geçerli bi nedenin varsa bence anlayışla karşılamalıydı benim eşim biz flört ederken 500km yol geliodu bazen ben evden çıkamıodum beni balkondan görüp gidiodu ama trip atmıodu biraz sizi anlaması lazım
Neden buluşamadığını bilmiyorum ama eğer senin için önemli bir sebebi varsa, anlayışlı olması gerekirdi.
Trip atması hiçte mantıklı değil.
Üstüne çok gitme.
Onu kıracak bir şey dememişsin çünkü.
abim görüşmemizi istemiyor kendisi de biliyor bunu gizli gizli arada görüşürdük ama sürekli gizli görüşmekten yoruldum bir süre görüşmek istemedim bende bu durumu öne sürmek yerine kalbi kırılmasın diye farklı bir bahane sundum başka zaman görüşsek gibisinden. Bilmiyorum işte ondan sonra böle trip atmaya başladı. keşke direkt görüşmek istemiyorum deseydim kalbi kırılmasın derken daha çok berbat oldu
derdi neymiş demeye gerek yok derdi belli sizle görüşmek istiyor, siz görüşmüyorsunuz. muhtemelen bahanelerinize de inanmıyor bir de yalancı gibi görünüyorsunuz. ben olsam ben de konuşmayabilirim böyle bir noktada. eğer görüşme ayarlamayacaksanız ve sahiden diyecek iyi bir şeyiniz yoksa laf olsun diye yazmayın derim.
geçerli bi nedenin varsa bence anlayışla karşılamalıydı benim eşim biz flört ederken 500km yol geliodu bazen ben evden çıkamıodum beni balkondan görüp gidiodu ama trip atmıodu biraz sizi anlaması lazım
derdi neymiş demeye gerek yok derdi belli sizle görüşmek istiyor, siz görüşmüyorsunuz. muhtemelen bahanelerinize de inanmıyor bir de yalancı gibi görünüyorsunuz. ben olsam ben de konuşmayabilirim böyle bir noktada. eğer görüşme ayarlamayacaksanız ve sahiden diyecek iyi bir şeyiniz yoksa laf olsun diye yazmayın derim.
aslında haklı olabilirsiniz karşıdan bakıldığı zamanda yalan söylemiş olarak görünüyorum ama asla bu kadar tepki verebileceği kadar kötü bişey yapmadım o kadar beni arayan soran adam pat diye iletişimi kesti benden. Ama yinede özür de dilerim benim için problem değil ama ilk adımı atcak cesareti bulamıyorum şuan kendimde
neden görüşemediğinizi, bu durumun ne kadardır sürdüğünü bilmiyorum ama eğer bu bir rutinse, uzun zamandır yaşanıyorsa tavrında biraz haklı ne yazık ki. yalan gibi siz görmeyebilirsiniz ama ne hayır ne evet demeyip erkek arkadaşınız size bir konuda böyle bahane söylese "acaba oyalıyor mu beni" gibi düşünüp güveninizi kaybedebilirsiniz. cesaret edin durumunuz neyse yalansız açıklayın. bahanesiz ve de.
neden görüşemediğinizi, bu durumun ne kadardır sürdüğünü bilmiyorum ama eğer bu bir rutinse, uzun zamandır yaşanıyorsa tavrında biraz haklı ne yazık ki. yalan gibi siz görmeyebilirsiniz ama ne hayır ne evet demeyip erkek arkadaşınız size bir konuda böyle bahane söylese "acaba oyalıyor mu beni" gibi düşünüp güveninizi kaybedebilirsiniz. cesaret edin durumunuz neyse yalansız açıklayın. bahanesiz ve de.
Dışarıdan bir gözle bakıldığında da böyle düşünülüyorsa demekki bende de bir problem var o yüzden cesaret edip aramam ve tekrar bi açıklama yapmam gerekiyor her ne kadar gurur yapsamda çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
abim görüşmemizi istemiyor kendisi de biliyor bunu gizli gizli arada görüşürdük ama sürekli gizli görüşmekten yoruldum bir süre görüşmek istemedim bende bu durumu öne sürmek yerine kalbi kırılmasın diye farklı bir bahane sundum başka zaman görüşsek gibisinden. Bilmiyorum işte ondan sonra böle trip atmaya başladı. keşke direkt görüşmek istemiyorum deseydim kalbi kırılmasın derken daha çok berbat oldu
Sen istediğin zaman görüşür, istemediğin zaman görüşmezsin.
Bu kadar basit.
Sevgilin diye her gün görüşmek gibi bir zorunluluğun yok.
Kaldı ki sen bayansın.
Öyle her istediğinde görüşemezsin.
Bunda trip atacak, kızacak bir şey yok.
Sevgilin yok yere egosunu tatmin etmeni istiyor bence.
Ama yapma.
Suçlu değilsin ki , gönlünü almaya çalışasın.
Sen istediğin zaman görüşür, istemediğin zaman görüşmezsin.
Bu kadar basit.
Sevgilin diye her gün görüşmek gibi bir zorunluluğun yok.
Kaldı ki sen bayansın.
Öyle her istediğinde görüşemezsin.
Bunda trip atacak, kızacak bir şey yok.
Sevgilin yok yere egosunu tatmin etmeni istiyor bence.
Ama yapma.
Suçlu değilsin ki , gönlünü almaya çalışasın.