• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gündür tavır yapan nişanlı

bu sarışın merakı nedir anlamış değilim erkeklerde. nasıl bir hayal dünyasında iseler. sarışın seviyorsan sarışın sevgili yapacaksın.
sevgilini zorla sarışın yapmaya kalkınca full esmer sarışınlar çıkıyor ortaya.

İronıden anlamayan nesle asına degılım, hatta profilıme bile yazdım cumleyı.
İyi forumlar
Ironiyi yazismalarda kullanirken genellikle bir emojiyle sonlandirilir bu. Konusurken tonlamandan anlasilabilir ama yazilirken anlasilmiyor. Sorun bende degil, senin yazma tarzinda.

Evet bana 3 gündür tavır, yapıyor ben mesaj atmadıkça atmıyor çünkü neden saçımı kızıl değilde sarı boyamışım hemen değiştir diyo ben değiştirene kadar böyle tavırlı dururmuş o kadar saçlarım yıprandı neden şimdi kızıl yapım ayrıca sarının üzerine kızıl olur mu arkadaşım yapmıştı bir kere pembe oldu saç uçları, çok uzattı bu saç işini ben alttan aldıkça adam üstüme geliyor bende bu sefer tavır yapıyorum ama kime yapıyorum anlamıyor çok inatçı hayatta, hatasını kabul etmiyor çocuk gibi küsüyor o benim gönlümü alıcağına ben onunla uğraşıyorum, bende diyorum bırakayım ne hali varsa görsün yok yapamıyorum gözüm telefonda çok kötü olmuş renk diyor gören herkes beğendi diyorum telde kötü çıkmıştır, onlar yalan söylüyor kalbin, kırılmasın diye sen bu saçı hemen değiştir diye tutturdu beni çatlatıyor .
Kıskandığından yapıyo. Anla ki çok yakışmıştır yeni saçın sana. Saçlarım 4 sene önce kahveydi. Sarı yaptırmak istedim şimdi ki eşim pek sıcak bakmadı yakışmaz filan dedi ama sizin nişanlınız gibi de baskı kurmadı. Başta 1-2 ay alışamadı ama şimdi dibi çıktığı gibi git yaptır diyo 😂 yerinizde olsam kendimi oyalayacak bişeyler bulurdum o koşsun peşinizden.

Ironiyi yazismalarda kullanirken genellikle bir emojiyle sonlandirilir bu. Konusurken tonlamandan anlasilabilir ama yazilirken anlasilmiyor. Sorun bende degil, senin yazma tarzinda.
Okumadım. Genelde yorumcuları okumam. Konu sahiplerini okurum
Iyıgunler

Benimki evlenmeden önce tutturmuştu saçını kısa kestirsene çok yakışır sana diye.
Bayağı küt diyor.
Saçlarım da aslan yelesi gibidir.
Dalgalı ve uzun..
Hayatım boyunca hep uzun kullandım.
Dedim saçmalama yakışmaz bana ve ben saçlarımı seviyorum.
8 yıl olcak evleneli hiç de kestirmedim valla kısa saçlı hatun bulaydı..

Yüz vermeyin siz de tavsiye etmem.

Normal de çok iyi anlaşıyoruz ama nedense saçımı boyayınca olay çıkartıyor.

Bende eşime yaparım bazen, saçını boyamaz ama bazen çok kısa kestiriyor 3 numara gibi. Sanki evde başka bir adam dolanıyor, gözüm alışmıyor bir türlü, sinir oluyorum. Her saç kestirmeye gidişinde resmen çirkeflik ediyorum aman ha sakın kısa olmasın diye, belki öyle bir durumdur

Bu erkeklerin sarıyla derdi ne acaba . Nikahtan 1 gun once sapsari saçlarım kopkoyu olmustu esim sayesnde .gerci simdilerde cok karışmaz.....neyse szde haklisiniz saciniz mahvolur durumu anlatin 2 ay toparlansn sacim. Sonra boyarim diyin ikna edin .ama bu sekilde yapması hic dogru degil bu da ayri konu...cocuk gibi kusmesi felan .

Evet bana 3 gündür tavır, yapıyor ben mesaj atmadıkça atmıyor çünkü neden saçımı kızıl değilde sarı boyamışım hemen değiştir diyo ben değiştirene kadar böyle tavırlı dururmuş o kadar saçlarım yıprandı neden şimdi kızıl yapım ayrıca sarının üzerine kızıl olur mu arkadaşım yapmıştı bir kere pembe oldu saç uçları, çok uzattı bu saç işini ben alttan aldıkça adam üstüme geliyor bende bu sefer tavır yapıyorum ama kime yapıyorum anlamıyor çok inatçı hayatta, hatasını kabul etmiyor çocuk gibi küsüyor o benim gönlümü alıcağına ben onunla uğraşıyorum, bende diyorum bırakayım ne hali varsa görsün yok yapamıyorum gözüm telefonda çok kötü olmuş renk diyor gören herkes beğendi diyorum telde kötü çıkmıştır, onlar yalan söylüyor kalbin, kırılmasın diye sen bu saçı hemen değiştir diye tutturdu beni çatlatıyor .
Kişisel gelişimlerini tamamlamamış ergen ruhlu heriflerle evlenmeyin. Bir de bunlardan çocuk yapmaya kalkmayın. Bu heriflerin genlerini gelecek nesillere taşımayın.

Hayatınızdaki insan anca kararsız kaldığınızda fikir vermeli, ne yapacağınızın direktifini vermemeli.
O sebeple sizin keyfiniz ne istiyorsa, aynada kendinizi nasıl hissediyorsanız öyle yapın.

Nişanlıyken ne kadar takıntılı ise 9 yıl geçti yıne aynı..evlenınce daha cok artacak emın olun..çekemeyecegım diyorsunuz arkanıza bakmadan uzaklasın..

Saç renginize karışan adam üst başınıza, sürdüğünüz rujun, ojenin rengine, bacaklarınızı agdayla ki yoksa jiletle mi aldığınızda da karışır. Tamam beğenmediğini ifade etsin ama saçını değiştir diye tavır yapmak, küsmek ne demek? Akılsızlık eder de bu adama taviz verirseniz, ömür boyu kaynananizla yaşamaktan beter olacaksiniz, haberiniz olsun

Fikir verebilir ama bu bildiğin mudahele olmuş. Ama insan da kendi gibi sevdiği kişi de beğensin ister.
Bu üsluplâ istediğini inadimdan yapmaz bi yandan da içime sinmez sinirim bozulurdu. Bende saçına sakalına takar içine kapatirdim kana kan dişe diş😁

Yabancı bı kadın sarı sacliysa dönüp bakarlar. Ama kendi yanındaki kadın sarı saçlı olmasını istemez. Niye çünkü ona kimse bakmasın😈

Back
X