3 hafta 9 mm normal mi?

oyademir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
321
1
116
40
İçel Mersin
Merhaba :)

Allahıma şükürler olsun 9 sene sonra hamile kaldım benim hesabıma göre şuanda 3 hafta bitti bugün ilk defa dr gitti
bebeğimin ilk görüntüsünüde aldım benim merak ettiğim 3 haftalık ve 9 mm normalmi acaba?
bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çoooooook teşekkür ederim
( Rabbim iateyen herkese nasip etsin )

Hayırlı olsun inşallah Allah sağlıklı olarak kucağına almayı da nasip etsin. Doktor sana ne kadarlık olduğunu söylemedi mi? 9 mm olabilmesi için 7 haftalık falan hamile olman gerekir. 3 haftalık demişsin ama acaba yanlış mı yazdın yada yanlış mı hesapladın. Ayrıca bebeğinin gelişimini takip etmek için .... haftalık gebelik diye netten aratırsan çıkan sitelerde bebeğinin aşağı yukarı ne kadar olduğunu hesaplaya bilirsin.

doktorum erken teşhis dedi iki hafta sonra gel dedi benim hesabım 3 hafta öncesine olmasına imkan yok tarihimden eminim yarın başka bir doktora gidicem bakalım

merhabalar ben doktora gittiğimde 5 haftalıktı ve 7mm idi.

muhtemelen 7 haftalık hamilesiniz...

7 haftalık olmadığına emininm çünkü 5 eylülde rahim filmi çekildim ben ayrıca eşimde tır şöförü yani burda olduğu tarih belli ve o tarihe göre 3 hafta 2 gün önce bitti

merhaba

7 haftalık olmadığına emininm çünkü 5 eylülde rahim filmi çekildim ben ayrıca eşimde tır şöförü yani burda olduğu tarih belli ve o tarihe göre 3 hafta 2 gün önce bitti

merhaba

Merhaba canım, bebeğin hayırlı olsun, inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın. Ben şeyi merak ettim, 9 yıl sonra oldu demişsin, tüp bebekmi? tedavi ilemi anne oldun? nasıl oldun öğrenebilirmiyim

ben daha dun aksam gittim doktoruma benim hesabima gore 8 haftalikti ama gec dollenme olmus dedi doktor 6 hafta 3 gunluk dedi 7 mm bebek keseside 13mm. kesesinin boyu olmasin o ?

Çok teşekkür ederim evet 9 senedir olmuyordu tedaviye başlıyordum hep rahim filmi istiyorlardı bende korkudan hiç gidemedim
hep ihmal ettim sonunda çocuk hasreti ağır bastı geçen ay rahim filmi çektirdim çok şükür tedaviye bile gerek kalmadan rahim filminden
hemen sonra ilaç bile kullanmama gerek kalmadan ilk denemde hamile kaldım Allahımın mucizesi :) Allah isteyen herkese nasip etsin

ben daha dun aksam gittim doktoruma benim hesabima gore 8 haftalikti ama gec dollenme olmus dedi doktor 6 hafta 3 gunluk dedi 7 mm bebek keseside 13mm. kesesinin boyu olmasin o ?

aslında olabilir doktorum devler hastanesi doktoru doğru düzgün hiç bir bilgi vermedi ultrasona bile 5-6 kadınla birlikte aldılar bugün özele gidicektim gidemedim pazartesi günü gidicem
özelde daha iyi bilgi veriyorlar ayrıca her soruya sabırla cevap veriyorlar :)

Hayırlı olsun öncelikle bebeğin.
Sen 7 haftalık hamilesin tıpta.
Sonuçta rahim filmi adet bittikten hemen sonra çekiliyor. (sen daha hamile kalmadan)

ama bu hafta olayını yumurta yaşına bakıyorlar yani adetinin ilk günü ilk haftan oluyor. Sonuçta gebelik 40 hafta =10ay olur. Oysa ki bebek 9ay 10 gündür. Ilişkinin yani döllenmenin olduğu gün bilinemeyeceği gibi rahime tutunduğu günde bilinemiyor dolayısıyla kadının yumurta yaşı baz alınıyor adetinin ilk gününe görede 7 haftalık gebesin :)))

sorunu yanlış anlamadıysam cevaplamaya çalıştım allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin

çok teşekkür ederim 2 gün önce dr gittim 15 mm olmuş ama kesesi yani bebeğim değil ve 5 haftalıkmış evet dr açıklamasını yapmıştı bana aynı bu şekilde :)

senin hesabın değil son adet tarihine göre hesaplanıyor gebelik haftası 3 haftalıkken 9 mm olamaz, benim 5 haftalıkken 7 mm idi.

evet tatlım kese boyudur o ben 6 haftalık gebeyim 17 milim dedi doktorum ama dış kesenin boyunu ölçüp dedi içine bişi demedi bende korktum yorumları okuyunca daha bu sabah 17 milim dedi senn dediğin kese boyudur canım ozlemcim haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…