Hayırlı olsun inşallah Allah sağlıklı olarak kucağına almayı da nasip etsin. Doktor sana ne kadarlık olduğunu söylemedi mi? 9 mm olabilmesi için 7 haftalık falan hamile olman gerekir. 3 haftalık demişsin ama acaba yanlış mı yazdın yada yanlış mı hesapladın. Ayrıca bebeğinin gelişimini takip etmek için .... haftalık gebelik diye netten aratırsan çıkan sitelerde bebeğinin aşağı yukarı ne kadar olduğunu hesaplaya bilirsin.
merhabalar ben doktora gittiğimde 5 haftalıktı ve 7mm idi.
muhtemelen 7 haftalık hamilesiniz...
Merhaba canım, bebeğin hayırlı olsun, inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın. Ben şeyi merak ettim, 9 yıl sonra oldu demişsin, tüp bebekmi? tedavi ilemi anne oldun? nasıl oldun öğrenebilirmiyim
ben daha dun aksam gittim doktoruma benim hesabima gore 8 haftalikti ama gec dollenme olmus dedi doktor 6 hafta 3 gunluk dedi 7 mm bebek keseside 13mm. kesesinin boyu olmasin o ?
Hayırlı olsun öncelikle bebeğin.
Sen 7 haftalık hamilesin tıpta.
Sonuçta rahim filmi adet bittikten hemen sonra çekiliyor. (sen daha hamile kalmadan)
ama bu hafta olayını yumurta yaşına bakıyorlar yani adetinin ilk günü ilk haftan oluyor. Sonuçta gebelik 40 hafta =10ay olur. Oysa ki bebek 9ay 10 gündür. Ilişkinin yani döllenmenin olduğu gün bilinemeyeceği gibi rahime tutunduğu günde bilinemiyor dolayısıyla kadının yumurta yaşı baz alınıyor adetinin ilk gününe görede 7 haftalık gebesin :)))
sorunu yanlış anlamadıysam cevaplamaya çalıştım allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin
senin hesabın değil son adet tarihine göre hesaplanıyor gebelik haftası 3 haftalıkken 9 mm olamaz, benim 5 haftalıkken 7 mm idi.
ben daha dun aksam gittim doktoruma benim hesabima gore 8 haftalikti ama gec dollenme olmus dedi doktor 6 hafta 3 gunluk dedi 7 mm bebek keseside 13mm. kesesinin boyu olmasin o ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?