Aa deneyeceğim hala uçları banyoda esniyor çünkü mayonez diyen de oldu ama benim mayoneze tikim var hayatta elleyip kafama süremem teşekkür ederimBen keten tohumu kaynatiyorum jeli direk sürüp bekleyip yikiyorum uzatirmi bilmem ama parlak ve canli görünümün yaninda bir de yumusacik oldu kizimada uyguluyorum
Ben de sürmem ama bu keten tohumu güzel jel gibi oluyor yüzümede uyguluyorumAa deneyeceğim hala uçları banyoda esniyor çünkü mayonez diyen de oldu ama benim mayoneze tikim var hayatta elleyip kafama süremem teşekkür ederim
Ay hangi şehirde benim gittiğim kuaför sözde dünyaca ünlüydü siyah boyayla saçımı yaktı demek ki sarı yapsa kökten kopartacaktı ahsjwjdkEli saç seven bi kuaför bulsanız daha iyi olur aslında . Benım kuaföre kimi götürdüysem saçları hemen uzadı. Kadının eli saçı küstürmüyor tam tersi şımartıyor
Teşekkür ederimBen de sürmem ama bu keten tohumu güzel jel gibi oluyor yüzümede uyguluyorum
Annemin eli,ben kestirmesem kopuyordu kökten saç kestirip kurtuldum sabır ve biraz bakımla kendine geliyorİkinci fotodaki o damarlı şey ne dsdhs. Saça gelince geç kaldın bebeğim2-3 yıl önce yanmıştı benimkiler
KonyaAy hangi şehirde benim gittiğim kuaför sözde dünyaca ünlüydü siyah boyayla saçımı yaktı demek ki sarı yapsa kökten kopartacaktı ahsjwjdk
Teşekkür ederim
Restorex benim saçımı yağlandırıyor ya. Daha önce şampuanıma çam terabentin biberiye yağı dönmüştüm saçlarımı inanılmaz beyazlattırmıştı ve kepek yaptı hala o kepek geçmediMerhabaa 3 haftada saçım böyle güzel uzayınca hemen anlatmak istedim.Öncelikle benim saçım yanmıştı ve mecburen göğsümdeki saçı kulağıma kadar kestirdim zar zor ilk fotoğraftaki hale getirdim daha sonra bakım yapmaya başladım.Öncelikle restorex beyaz bidon şampuana 1 pk kuru maya ve 5 damla biberiye yağı katıp her duşta kullanıyorum,daha sonra watsonstan aldığım argan yağlı treatment wax diye geçen saç maskesini kullanıyorum.Duştan sonra biberiye tonik ve yanındaki toniği sıkıyorum ısıdan mümkün olduğunca uzak duruyorum hep bağlıyorum saçımı ve daha dün boyadım ona rağmen çok sağlıklıı.Umarım faydalanırsınızz
Aa ben kıvırcık saçlıyım aksine kurutuyor benim saçımı gliss de deneyebilirsiniz ilk haline gliss pembe kutuyla getirmiştimRestorex benim saçımı yağlandırıyor ya. Daha önce şampuanıma çam terabentin biberiye yağı dönmüştüm saçlarımı inanılmaz beyazlattırmıştı ve kepek yaptı hala o kepek geçmedi
Ya benim saçıma her ürün gitmiyor anlaşamıyor saçlarım çok kuru ve yıpranık o yüzden iyi gelen ürünleri kullanıyorum artıkAa ben kıvırcık saçlıyım aksine kurutuyor benim saçımı gliss de deneyebilirsiniz ilk haline gliss pembe kutuyla getirmiştim
Kuaförünüzün ismini öğrenebilir miyim sakıncası yoksa
Kuaförünüzün ismini öğrenebilir miyim sakıncası yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?