Sizde baskalarinin storyleri tam olarak nerede nasil cikiyor? Bende sadece takip ettikleriminki cikiyorhergün aratmıyor ortak tanıdıklar varsa instanızda ki öyle yazmışsınız zaten instada çıkıyor birininkini izlerken ardarda açılıyor storyler bi kere bakmışsada sürekli çıkar onda bende öyle alakalı alakasız bir sürü insanın storysini izlerken buluyorum kendimi yani hani beğeni atmasaydınız bir ihtimal ama şu durumda kesinlikle bir hissiyatı olmadığı net gibi çekingen olan bile o beğeniden sonra adım atardı çok zorlamayın unutun gitsin
Ama haklisiniz yani takmiyorum artik ne kadar baksa baksinhergün aratmıyor ortak tanıdıklar varsa instanızda ki öyle yazmışsınız zaten instada çıkıyor birininkini izlerken ardarda açılıyor storyler bi kere bakmışsada sürekli çıkar onda bende öyle alakalı alakasız bir sürü insanın storysini izlerken buluyorum kendimi yani hani beğeni atmasaydınız bir ihtimal ama şu durumda kesinlikle bir hissiyatı olmadığı net gibi çekingen olan bile o beğeniden sonra adım atardı çok zorlamayın unutun gitsin
valla benim takip etmediğim beni de takip etmeyen bir sürü kişi çıkıyor ardarda açılıyor hepsi birine baksam keşfet anasayfada çıkıyor herkes yazmış zaten bana her gün Justin Bieber'in storyleri çıkıyor bi kere sıradan giti izledim hergün çıkar artık öyle bişey var bakmayabilirde tabi ama öle bi an geliyo ki alişanın intstasına bakarken buluyo insan kendini dediğim gibi beklentiye girmeyin yazardı çoktan yaniSizde baskalarinin storyleri tam olarak nerede nasil cikiyor? Bende sadece takip ettikleriminki cikiyor
Bakıp bakmadığını nereden anlıyosunuzBeni takip etmiyor ama hergün adimi aratip bakiyor neler yaptigima o yüzden öyle bisey olabilirmi diye düsünüyorum ama yazdigim gibi emin de degilim. Ama demekki merak ediyor ki hergün aratip bakiyor
Görebiliyotum kimin baktiginiBakıp bakmadığını nereden anlıyosunuz
Hayır hayır adınızı aratıp baktığınıdamı uygulama üzerinden mi anlayamadımGörebiliyotum kimin baktigini
Sonuçta tanımadığı bi insandan hoşlanamaz. Sizden hoşlanmasını beklemeniz abes olur ama merak ediyomuş ki bakıyor o zaman. Merak duygusu da bişeydir. Bende keşfette ekli olmayanların hikayeleri çıkmıyor. Arkadaşım olmayan birinin hikayesini görmem için onu aratıp sayfasına girmem gerekiyor. Bütün hikayeleriniz de onu görüyorsanız ilginç..Cogu kisi altinda bisey aramamam gerektigini söylemis bende cesaret edemiyorum.
Bugün hesabimi gizli yaptim bana takip istegi gönderdi!! Kabul ettim ve yazcamSonuçta tanımadığı bi insandan hoşlanamaz. Sizden hoşlanmasını beklemeniz abes olur ama merak ediyomuş ki bakıyor o zaman. Merak duygusu da bişeydir. Bende keşfette ekli olmayanların hikayeleri çıkmıyor. Arkadaşım olmayan birinin hikayesini görmem için onu aratıp sayfasına girmem gerekiyor. Bütün hikayeleriniz de onu görüyorsanız ilginç..
Ben olsam merak eder yazardım. Bu sizin ondan hoşlandığınız anlamına gelmez. Biz abartıyoruz erkekler basit düşünüyor. Bi yazın bence devamı gelmezse konuyu kapatırsın. Ne olcak ki yani?
Çok iyiBugün hesabimi gizli yaptim bana takip istegi gönderdi!! Kabul ettim ve yazcam
Ayy insallah hayirliysa olur :)) tesekkür ederimÇok iyiBen bi ışık gördüm valla.
Denemeye değer. Kolay gelsinnnn!
Selam bir yerden tanisiyormuyuz acaba daha önce storylerimde gördüm seni diye basladim.. o da hesabini gizlemissin dedi... yani baya baya bilincli takip ediyormus cok heyecanliyim :) konusuyoruz artikYazdın mıı ne yazdın :)
Adini arattigini nerden anladinBeni takip etmiyor ama hergün adimi aratip bakiyor neler yaptigima o yüzden öyle bisey olabilirmi diye düsünüyorum ama yazdigim gibi emin de degilim. Ama demekki merak ediyor ki hergün aratip bakiyor
Cünkü hergün kesfete düstügümü sanmiyorum. Cok takipcim yok cogunlukla tanidiklarim. Yani büyük bir sayfa degilim. Ve beni o zamanlar takip etmedigi halde hergün düzenli olarak baktigi icin öyle düsünüyorum. Yoksa öyle bir tesadüf düsünemiyorum.Adini arattigini nerden anladin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?