- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Kizlar bizim bir tarlamiz var .
Ve biz bunu işlerimizde dolayı ekip bicemiyoruz o yüzden .Başkalarına kiraliyoruz.
Şimdi bu sene eşimle tutacak kişi anlaşamadi ve eşim tuttrdu ben ekicem.
Sırf adama inattan.
İlgilenemezz gidip gelemez sadece verdiği masrafla kalıcak ve bizden goturusu ortalama 60 70 bin olucak eşim diyor gelirse iki katı..
Bir kere daha ekmisti yıllar önce sadece beşyüz lira kâr elde etmişti..
Ve ısrarla ekicem diyor.
Bana karışma diyor. Su zamanlarda kafasının dikine gidiyor batincada haklısın haklısın diyor .
Zaten özgüveni düşük biri .
Çok müdahale etmiyeyim diyorum ama olan bize olacak yine ne yapmalı kendi haline mi biraksam ne yapsam bilmiyorum
Daha öncede buna benzer şeyler oldu kafasının dikine gidiyor batıyor sonra ay haklısın diyor bıktım.
Tam düzlüğe çıkıyoruz.
Bir şey yapıyor hop geriliyoruz gerçekten tükendim
Ve biz bunu işlerimizde dolayı ekip bicemiyoruz o yüzden .Başkalarına kiraliyoruz.
Şimdi bu sene eşimle tutacak kişi anlaşamadi ve eşim tuttrdu ben ekicem.
Sırf adama inattan.
İlgilenemezz gidip gelemez sadece verdiği masrafla kalıcak ve bizden goturusu ortalama 60 70 bin olucak eşim diyor gelirse iki katı..
Bir kere daha ekmisti yıllar önce sadece beşyüz lira kâr elde etmişti..
Ve ısrarla ekicem diyor.
Bana karışma diyor. Su zamanlarda kafasının dikine gidiyor batincada haklısın haklısın diyor .
Zaten özgüveni düşük biri .
Çok müdahale etmiyeyim diyorum ama olan bize olacak yine ne yapmalı kendi haline mi biraksam ne yapsam bilmiyorum
Daha öncede buna benzer şeyler oldu kafasının dikine gidiyor batıyor sonra ay haklısın diyor bıktım.
Tam düzlüğe çıkıyoruz.
Bir şey yapıyor hop geriliyoruz gerçekten tükendim
Son düzenleme: