Mrb arkadaşlar ben 11 yıllık evliyim 2 kızım var 7 sene falan eşimle kimseyle akraba olmadığımız bir yerde yaşıyorduk kafamız çok rahattı nereye gitmek istersek gidiyorduk 4 yıl önce eltimin bulunduğu yere taşındık onların da bir kızı var. İlk başta her şey iyi gibiydi birbirimize gidip geliyorduk ama artık bıktım cidden ailecek hiçbir şey yapamıyoruz nereye gitsek onları da çağırıyoruz veya onlar bizi çağırıyor. Burda daha bizim bir çevremiz yok. Sürekli onlarla görüşmekten yıldım. Hepimiz çalışan insanlarız özellikle benim işim çok yorucu ve stresli. Ben hafta sonu ayaklarımı uzatıp pijamamla oturmak istiyorum ama istisnasız her haftasonu ya onlar bizde ya biz onlarda ya da dışarda yine birlikte. Ben eşim abisiyle görüşmesin demiyorum zaten çocuklardan dolayı hafta içi bir kaç kez okuldan aldım verdim derken görüşüyorlar. Evlerimiz çok uzak değil arabayla beş dakka. Ama bizim eşimle çocuklarımla bir hayatım kalmadı. Onlar çağırınca bir iki, gitmedim ama benim derdim evde tek başıma kalmak değil ailemle vakit geçirmek. Eşime göre çocuklar sürekli görüşmek istiyor diye onları mutlu etmek için biraz fedakarlık yapacakmışım. Daha bugün törenden sonra şuraya gidelim buraya gidelim planı yaptık ailecek hop nasıl, olduysa onlara gittik. Benim elitmle bir problemim yok aramız iyi. Ama ben kız kardeşimle bu kadar görüşsem bıkarım valla. Benim eşim hayır demeyi bilmez. Her şeye evet der sadece beni eker bugün ektiği gibi. Ben artık eşime trip atmak da istemiyorum çünkü neden sadece ben istiyorum ailecek birlikte vakit geçirmeyi eşim istemediğine göre bizde bir eksiklik var. Ben bu konuyu açınca özür diliyorum haklısın diyor aa bir bakmışım cumartesi olmuş biz onlar dayız veya onlar bizde valla haftasonu zevki diye bir şey kalmadı hiç haftasonu gelsin istemiyorum ne yapcam ben sizce