Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
züpperrr
bıraz once bıraz atıstırayım dedım sonra kızlar ne yazmıs bakayım sonra atıstırırım dıye geldım koca bır bardak suyla veee vazgectımmmmm

Günaydınmutlu bir gün dilerim

sevgılı gunluk
dun geceyı hasarsız gecırdım bu sabah yedıklerım
1 yumurta
2 zeytın
1 tabak fasulye tursusu kavurması
2 parca kasar peynır
2dlm tbe tost
1 tatlı kasıgı sarelle
dereotu
cay

Selam kızlar...diğer topiğe de yazdım bugün ablamın yanına gidiyorum pazara döneriz.günlüğümüzü boş bırakmayın heeeDönünce full burdayım ben de
Hepinizi öpüyorum

3. pro günüm de az sonra akşam yemeğiyle bitecek
3. pro günüm de az sonra akşam yemeğiyle bitecek

sagol ozlemım sende gel takıl yanlız bırakma bızı balım
sende buyur hepberaber olsun özlemim

ben nerde hata yaptığımı farkettim kızlar
ben nerde hata yaptığımı farkettim kızlar pazartesinden itibaren bu işi bitirecek dönem başlayacak inşallah
pazartesinden itibaren bu işi bitirecek dönem başlayacak inşallah yarın gün var,özel yerlere gidilecek özel şeyler yenecek,regl şişliği had safhada zaten
yarın gün var,özel yerlere gidilecek özel şeyler yenecek,regl şişliği had safhada zaten eeh pazarı da es geçerim
eeh pazarı da es geçerim ama pazartesi tam gaz başlıyorum,zorunlu kaçamaklar için planım da hazır
 ama pazartesi tam gaz başlıyorum,zorunlu kaçamaklar için planım da hazır kolay gelsin hepimize
kolay gelsin hepimize

ben nerde hata yaptığımı farkettim kızlar
pazartesinden itibaren bu işi bitirecek dönem başlayacak inşallah
yarın gün var,özel yerlere gidilecek özel şeyler yenecek,regl şişliği had safhada zaten
eeh pazarı da es geçerim
ama pazartesi tam gaz başlıyorum,zorunlu kaçamaklar için planım da hazır
kolay gelsin hepimize

oy oy sana kızarmıyım tatlım benimben o şişliği 2 günde veririm de sabah sabah rakamı görmeyeyim diye şeetmiştim
afiyet olsun canım
pazartesi düzen disiplin benim için başlıyoooorrr:18::18:sorunum vermek değil,geri almak,onu da halledicez beraber

.hepberaber.:13::13:.bu sefer gidecek.
.hepberaber.:13::13:.bu sefer gidecek. .almıyacaz da..
.almıyacaz da..

...umarım cumayaa süpperrr gideriz hep beraber...
...umarım cumayaa süpperrr gideriz hep beraber...

duj aldımm
duj aldımm

.şimdi de çay keyfim buyrun
.şimdi de çay keyfim buyrun

Günaydın kızlar hepinize
Hepimiz için kaçamaksız bir hafta olur inşallah , mesajı yanlışlıkla buraya yazmışım, hemen diğer tarafa kopyalayım