G
göz_yaşım
Ziyaretçi
- Konu Sahibi göz_yaşım
-
bak guzelim ya erkekleri boyle kabul edeceksin,yada bu diyardan gideceksin,,,,:mymeka:
yapmiyan erkek varmidirya,hele bu zamanda:1no2:
senle birlikteyken mi yapmış.bunun şakası olur mu hiç
15 dk trip yapınca başlıyo eeeeee yeter sen bana inanmıyonmu güvenmıyonmu duygu sömürülerine bıktım usandım ezilmekten hep onun sözü geciyo o trip yapsın 2gün ben yapmaya baslıyım cekemem demeye calısır gibi tavırlar sergiliyo :1closedeyes:benimde 3 senelik bi ilişkim vardı bitti kesin olarak
bu erkekler çok iğrençler gerçekten sen herşeyini ona veriyosun o gidiyo küçücük bir fırsatı değerlendiriyor.bence iyi bir ders ver ona...
yapmayın kızlar erkek arkadaşlarınız rahip değil ,değil mi? sizdende ihtiyaçlarını gideremeyeceklerine göre napsın garipler... ha evlenince yaparlarsa haklısınız bu tepkinizde.. ama bu kadarda abartmayın bence...erkek anatomisi bayan anatomisindan fizyolojisinden farklı işler. sizin için cinsellik yaşamasanızda olur belki (en azından evleninceye kadar ) ama onlar için değil...
yapcaksa sonuclarına katlanır beyefendı
ya bunlarda hiçmi mide yok ya nasıl kabul edebiliyolar her erkekle beraber olmus kadına dokunmayı beraber olmayı düşünmek bile istemıyorum hadi diyelim 1kere yaptı merakından ya 2 3 noluyo dengesiz kesin bu cocuk aklımı yiyicem ayrıl bitürlü ayrılma bitürlü nedir dert dert dertklava: klava:
guzelim erkeklerin hemen hemen hepsinin akli belden asagilarina calisiyo...eee belden asadada mide yok:jeyyar:
15 dk trip yapınca başlıyo eeeeee yeter sen bana inanmıyonmu güvenmıyonmu duygu sömürülerine bıktım usandım ezilmekten hep onun sözü geciyo o trip yapsın 2gün ben yapmaya baslıyım cekemem demeye calısır gibi tavırlar sergiliyo :1closedeyes:
15 dk trip yapınca başlıyo eeeeee yeter sen bana inanmıyonmu güvenmıyonmu duygu sömürülerine bıktım usandım ezilmekten hep onun sözü geciyo o trip yapsın 2gün ben yapmaya baslıyım cekemem demeye calısır gibi tavırlar sergiliyo :1closedeyes:
bak guzelim ya erkekleri boyle kabul edeceksin,yada bu diyardan gideceksin,,,,:mymeka:
yapmiyan erkek varmidirya,hele bu zamanda:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?