K
kan_çiçeği
Ziyaretçi
- Konu Sahibi göz_yaşım
-
bak guzelim ya erkekleri boyle kabul edeceksin,yada bu diyardan gideceksin,,,,:mymeka:
yapmiyan erkek varmidirya,hele bu zamanda:1no2:
yapmiyan erkek varmidir ya,hele bu zamanda:1no2:
evet arkadaşım doğru diyorsun da sen öncedende bilerek başlamışsın bu ilişkiyeya benim anlamadigim su... simdi okudum bütün yazilanlari... ben de bi konu actim, erkek arkadasimin gecmiste kiz arkadasi varken baska kizlara baktigini bildigimden baskalarina bakmasa da kuruntu yapiyorum bakiyo saniyorum vs vs... gibisinden... ordaki arkadaslar bu böyle gelmis böyle gider ayril ya da katlan filan dediler... burayi okudum herkes erkektir yapar, erkeklerin fizyolojisi bu filan demisler... e birlikte olmasi fizyolojikse, zaafiyetse bakmasi da öyle degil mi? bu ne perhiz ne lahana tursusu....
o zaman erkek bu bakar da birlikte de olur mu diyelim, napalim biz?
ayrica arkadasim bu kadar sinirliyim, bi bakisina bile gicik oluyorum kavga cikariyorum ama... galiba erkeklerin bizden önceki gecmislerini kafamiza takmamamiz gerekiyo sanirim.. o zaman onlardan cok biz yipraniyoruz ve belki de yalan söylemeye itiyoruz onlari bilmiyorum... taviz verme, verdikce basina cikiyolar... örnek been... sürekli kavgalarda hakli da olsam ben geri adim atan oluyorum.. böylelikle noluyo hep nasilsa dönecek diye düsünüyo kavga ederken! ama gecmisine de cok kafa yorma....üzme kendini,sen yipranma...
çok doğru demişsin hay ağzına sağlık.kızlar madrem sevlinizin eşinizin oraya gitmesini isytemşiyorsunuz o zman onun ihtiyaçlarını siz karşılayın bu kadar basit saf saf yapmayın knediniziyapmayın kızlar erkek arkadaşlarınız rahip değil ,değil mi? sizdende ihtiyaçlarını gideremeyeceklerine göre napsın garipler... ha evlenince yaparlarsa haklısınız bu tepkinizde.. ama bu kadarda abartmayın bence...erkek anatomisi bayan anatomisindan fizyolojisinden farklı işler. sizin için cinsellik yaşamasanızda olur belki (en azından evleninceye kadar ) ama onlar için değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?