3 kere beraber oldum ... şaka aşkım vallahi şaka

• Konu Sahibi Konu Sahibi göz_yaşım
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlara katılıyorum yapmayan var mı .....Çok üzgünüm çoook sorma sorgulama ......:1no2:

ablacım anlamadığım bişey var bu erkekler neden hep bu cinsel ilişkiye sürüyorlar herşeyi ne geçior ellerine başka konuda şaka yapamazmıydı ayrılalım şakası bundan allah bilir kaç kat iidir yani ya bu ne demek böyle geneleve gtmek daha neler bi sevgiliye yapılması gereken en son şaka aldatma şakasıdır ve bu kadar çabuk cinseliğe çekiosa konuyu senin ilgini arzunu cnsel konulara çekmek bu konuda konıuşmakta olabilir erkeklerin işi gücü bu zaten akıllarına başka ne geliokikötükedihüso

bak gamzecim ve gözyaşım,erkekler için cinsellik sigara içmek su içmek uyumak gibi sıradan bir faaliyettir.herhangi bir kadınla bile.biz tiksinirken onlara dogal gelir.mideleri çok güzel kaldırır.en azından gözyaşı,erkek arkadaşın dürüstmüş ve anlatmış.anlatmayan o kadar erkek var ki..mesela ben ünv. iken kampüste mini cooper ı ile kız tavlayan bir adam vardı.karısı yakın arkadaşım.2-3 günde bir kız götürüyordu ve kadının ruhu duymuyordu.çünkü adam karısına dünyadaki tek değerli varlık gibi davranıyordu.
durumlar bundan ibaret işte...

bak guzelim ya erkekleri boyle kabul edeceksin,yada bu diyardan gideceksin,,,,:mymeka:

yapmiyan erkek varmidirya,hele bu zamanda
:1no2:

bndee yok dioodum ama bnm erkek arkadaaşım..23 yaşında üstelik uzman jand.ama bu zmana kdrr herhangi bi fışşkı yemesi yok.sadecee kendini tatmin etmiş.ve dediği laf şu:bi kız kendini nası saklıo,ve eşine tertemiz geliosa bi erkek de öle yapmalıkaydirigubbakcemile3 wallaa helal dedim...bn aşkım o yhaaaa:asigim:üşşşşşşşşşş:1hug:

burnu sürtülsün bence hemn koy verme ne demek genel eve gittim yok yok şaka ne demek
güzel bir ders ver ve başka şeylerde hiç alttan alma
erkeekler ne sanıyorlar kendilerini
yaaaa
sende bende bir erkekle seviştim yok yok şaka deseydin yaa
çok iğrenç gerçekten erkek arkadaşının dediği
madem yaptın niye söylüyorsun üzüyorsun
yada çok meraklısıyla ayrıl gitsin
daha iyi birini bulursun

ARTIK LALE DEVRİ BİTTİ BENIM DE SÖLEİKLERİM OLCAK demişsin, o da hep benim lafım geçerdi deyip surat yapmış. Canım bence kendinden çok taviz verme, böyle yaparsan hep yıpranırsın hem de kıymetin bilinmez.

Biz kocalarımıza aldatıldığımız halde şans veriyoruz.ben ki erkekleri boğasım gelir bence sevgilin doğru söylüyor.pek de yalan söyleyen bir tip gibi gelmedi bana kalpten inanabilirsin...çocuk doğru söylüyor.Ama yok affettikten sonra çıkarsa bişeyleri sonradan da en azından elinde kozların çoğalmış olur.şunu unutma affetmek büyüklüktür ayrıca bişey yapmamışki aftan ziyade inanmak bu bence inanmalısın...Allahta senin yanında olur..yediği haltları çıkarırır bir bir ortaya merak etme canım...

erkektir yalan yere yemin eder
bilemiyorum artık

yapmayan var mı ki :uhm:
yapmadım dese de yalan diyodur

ne hali varsa görsündelphin

ben doğru söylediğine inanmıyorum açıkçası.
bir insan neden durup dururken böyle bir şakayı ortaya atsın ki? yapıcak başka şaka mı yokmuş?
ayrıca söylediklerinden yola çıkarak şunu belirtmeliyim ki; daha şimdiden kendinden fazlaca ödün vermişsin.
senin de doğruların, yanlışların, düşüncelerin var. bunları görmezden gelemez. seni kısıtlamaya, kapan demeye, üzerinde baskı kurmaya hakkı yok. ona bu hakkı vermemelisin. sana değer veren insan düşüncelerine de, seçimlerine de önem vermeli.. seni ''sen'' olduğun için sevmişse değiştirmemeli. seni, kafasında belirlediği yere oturtma çabası içerisinde ve eğer sen bu şekilde taviz vermeye devam edersen kendin olmaktan çıkıp onun 'olmasını istediği biri gibi' olucaksın. başkalarının uydurduğu kılıfa bürüneceksen senin ne anlamın kalır?

yemin de etmiş şimdi ben hiç dayanamıom yemine

çok acemi yalanlar bunlar.

Bizimki de birzamanlar böyle aptalca şakalar yapardı.Meğerse yapmış bu iğrençliği de kendi çapında vicdanını rahatlatmaya çalışıyomuş..Ya da ağzımı aramaya çalışıyomuş tepkim ne olur diye..
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz neden durup dururken böyle iğrenç bişeyin şakasını yapsın ki..

muhabbeti bile iğrenç ya şakaymış!

ya benim anlamadigim su... simdi okudum bütün yazilanlari... ben de bi konu actim, erkek arkadasimin gecmiste kiz arkadasi varken baska kizlara baktigini bildigimden baskalarina bakmasa da kuruntu yapiyorum bakiyo saniyorum vs vs... gibisinden... ordaki arkadaslar bu böyle gelmis böyle gider ayril ya da katlan filan dediler... burayi okudum herkes erkektir yapar, erkeklerin fizyolojisi bu filan demisler... e birlikte olmasi fizyolojikse, zaafiyetse bakmasi da öyle degil mi? bu ne perhiz ne lahana tursusu....
o zaman erkek bu bakar da birlikte de olur mu diyelim, napalim biz?
ayrica arkadasim bu kadar sinirliyim, bi bakisina bile gicik oluyorum kavga cikariyorum ama... galiba erkeklerin bizden önceki gecmislerini kafamiza takmamamiz gerekiyo sanirim.. o zaman onlardan cok biz yipraniyoruz ve belki de yalan söylemeye itiyoruz onlari bilmiyorum... taviz verme, verdikce basina cikiyolar... örnek been... sürekli kavgalarda hakli da olsam ben geri adim atan oluyorum.. böylelikle noluyo hep nasilsa dönecek diye düsünüyo kavga ederken! ama gecmisine de cok kafa yorma....üzme kendini,sen yipranma...

evet arkadaşım doğru diyorsun da sen öncedende bilerek başlamışsın bu ilişkiye
ve bu yüzden sürekli kıskançlık yaptığını kavga edip sonra özür dilediğinide söylemişsin
yani yıpranan sensin
bu güvensizlikten oluyor işte güvenemiyorsun kıskançlık yapıp kavga olduğunda sanki senin yüzünden kavga çıkmış gibi kendini suçlu hissediyorsun
aslında haklı olanda sensin özrü dileyende
gelelim konu sahibine bu konu benzerleri çoğu defa tartışmaya gidip kapatılmıştır
erkeklerin ne üstünlüğü var onlara neden erkektir yapar denilir vs...ama herzaman sonuç aynıdır
yapmadım diyen erkeğe güvenme bence
çünkü çoğu aynıdır:1closedeyes: ve ayrıca suç seninle beraberken yaptıysa
ama senden önceyse bence çokta ilgilenmesengözlerimebaksanab

Böyle bir seyin sakasi mi şakkıdı
O sakayi yaptigi anda kicina tekmeyi de yer..

NoT: Hic sakam yok

çok doğru demişsin hay ağzına sağlık.kızlar madrem sevlinizin eşinizin oraya gitmesini isytemşiyorsunuz o zman onun ihtiyaçlarını siz karşılayın bu kadar basit saf saf yapmayın knedinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…