kizlar anlatacagim cok sey varda anlatikca insanin sinirleri bozuluyor...esim mesela is yerinden arkadaslari demis..bugün toplanip g.evine gidcez sende gel istersen demis..esim shok olmus.,,lan serefsizler siz evli deyilmisiniz Allahtan hicmi korkunuz yok demis...sonra selam bile vermemis esim o heriflere....özelikle evliyken esini aldatan hatta g.evine giden insanliktan cikmis yaratiklari insallah cehenemden cikamazlar.ebeddiyen..Amin deyin kizlar..kötükedihüso
arkadasım ağzım bir karış açık
o nasıl iş yeri, nasıl profesyonellikten uzak,nasıl seviyesiz.. bu ne böyle bara içki içmeye gider gibi genel eve gitmek de ne demek..ister evli olunsun,ister bekar..
Allahtan cikti o isden canim...peygamber efendimizin bi sözü var ..isine gelenleri tutuyorlar isine gelmeyenleri unutuyorlar....adamin biri bi kadinla iliskisimi olmus olacakmiymis onu tam hatirlamiyorum ama peygamber efendimiz sormus adama...bunu annene yapsalardi kabul edermiydin..adam hayir demis..ablana veya kiz kardesine yine hayir demis...peki teyzene yine hayir demis..o halde sende yapma..
ya biz bu yaz ayrıldık ama kesinlikle biliyoduk tekrar barıscagımızı biz kopamıyoruz birbirimizden bide gelmis bana ama aşkımozaman ayrılmıstık senden diyo sonrada saka valla diyo celişkili sözler sölüyo ya ayrılmıs olsakta sonucta kalbın bana aitken naısl baska birine dokunabiliyo buna anlam veremıyom benklava:
15 dk trip yapınca başlıyo eeeeee yeter sen bana inanmıyonmu güvenmıyonmu duygu sömürülerine bıktım usandım ezilmekten hep onun sözü geciyo o trip yapsın 2gün ben yapmaya baslıyım cekemem demeye calısır gibi tavırlar sergiliyo :1closedeyes:
konunun üzerinden zaman geçmiş ama bende yorum yapmak istedim bence kesin yapmış sende sert tapki verince şaka ayagına yatıyo seni kaybetmemek için peki naptın merak ettim yani yorumları falan okudum konuyu açalı zaman geçmiş senin kararın ne oldu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?