3 kere beraber oldum ... şaka aşkım vallahi şaka

• Konu Sahibi Konu Sahibi göz_yaşım
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arkadasım ağzım bir karış açık
o nasıl iş yeri, nasıl profesyonellikten uzak,nasıl seviyesiz.. bu ne böyle bara içki içmeye gider gibi genel eve gitmek de ne demek..ister evli olunsun,ister bekar..

arkadasım ağzım bir karış açık
o nasıl iş yeri, nasıl profesyonellikten uzak,nasıl seviyesiz.. bu ne böyle bara içki içmeye gider gibi genel eve gitmek de ne demek..ister evli olunsun,ister bekar..

Allahtan cikti o isden canim...peygamber efendimizin bi sözü var ..isine gelenleri tutuyorlar isine gelmeyenleri unutuyorlar....adamin biri bi kadinla iliskisimi olmus olacakmiymis onu tam hatirlamiyorum ama peygamber efendimiz sormus adama...bunu annene yapsalardi kabul edermiydin..adam hayir demis..ablana veya kiz kardesine yine hayir demis...peki teyzene yine hayir demis..o halde sende yapma..

yaa gerçekten bi insan içinde Allah korkusunu taşımalı.Önce Allah'tan korkmalı,sonra kuldan utanmalı.Allahıma karşıma hep böyle birini çıkarması için dua ederim.Rezillik diz boyu yaa utanma kalmadıki uluorta yapacakalr nerdeyse baklavacm yaa Allah ıslah etsin onlarıı!!

eşinin öyle seviyesiz bir ortamda artık çalışmadığını duyunca sevindim canım. zira yoldan çıkar falan diye değil,eşinin psikolojisi bozulurdu orda.

canım biribirinize trip yapmakdan vazgeçin bence
hiç hoş olmamış bu davranışlarınz
onun hele sana boyle birsey soylemesı çok saçma olmus ne halt yiyorsa gizil gizili yapsın neden sana soyluyor anlamadım
biz soylesek erkek soyler kız soylemez oluyor
neyse karar senin ama ben boyle bişey için ayrılmazdım...

iğrenç bir hareket,bir de bunun neresi şaka ben anlayamadım.Hiç hoş karşılanacak bir durum değil....Sen nasıl ona tertemız gıdıyorsan bence o da sana öyle gelmeli...En azından genel ev olmamalı yani.Allah korusun hastalık vs kapılır...

konunun üzerinden zaman geçmiş ama bende yorum yapmak istedim bence kesin yapmış sende sert tapki verince şaka ayagına yatıyo seni kaybetmemek için peki naptın merak ettim yani yorumları falan okudum konuyu açalı zaman geçmiş senin kararın ne oldu ??

o sana bülöf yapyr öyle dediği an cekememmi hadi sana güle güle 'kaçan kovalanır'ben eşimi nasıl dizginleştrdm sanyrsn.bu işler böyle kaybetmeme korkunu belli etmycn ona.gercektn sevyrsa kaybetmk istemz oda sevmyrsa ceker gdr sende bırak dönp bkma bile

ben de çok merak ettim sen ne yaptın ama ben olsam ayrılırdım bence olmuş bişeyler ve haklısın seni severken nasıl başkasına dokunabilir bu iğrenç bişey klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…