3 kere beraber oldum ... şaka aşkım vallahi şaka

• Konu Sahibi Konu Sahibi göz_yaşım
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek milleti valla kesinlikle güven olmaz...
Kısasa kısas durumu bizim aramızda da çok geçer...
Ama böyle bir konuda asla şaka olmaz...
Duygularına yenik düşmemek en doğrusu...
Bunu her zaman beceremesemde mantığımla hareket etmeyi tercih ederim...
Arada sinirlensede en doğrusu budur...
En azından değerimi bilir...

benimkide gitmiş evlenmeden önce ne yapayım boşayayım mı dersiniz????

Yüz vermiyorum suan triplerdeyim isterse 1 ay konusmasin benle bu konuda cok ciddiyim yeter her dedigini yaptim kapan dedi kapandim evden disari çikma dedi cikmiyom ev okul ev okul kendime kiyafet bile begenip alamiyorum annemi yolluyorum yinede fedakarlik bilmiyo bide gelmis erkeklere baktigimi idda ediyoya afakanlar basiyo beni dengesiz dua etsin 3yilin hatri var seviyorum aklima geldikce saçlarimi yolasim geliyo su natasalarin soyu kesilir insalllah

Senden öncemi yapmış sonra mı? önce yaptıysa olabilir..Ama mikrop kapma ihtimali olduğundan onunla evlenirken iki kere düşün derim...

Seninleyken yapmışsa eğer bunu sana anlattığı için ondan soğumalısın çok çocukca bir davranış yapmış anlatarak...

O kapan dediği için kapandıysan ben sana daha ne diyim...Daha evlenmeden senin üzerinde nasıl söz sahibi olabiliyor???

Evlensen bile biri kapan dediği içi kapanılmaz ki...

Kendinizi ve davranışlarınızı gözden geçirmelisiniz...

Canım bence sen biraz ağırdan al böle her istediğini yapmaya devam edersen tepene çıkar. Seninde kendince doğruların var hep onun istedikleri olamaz tabiki sende sözünü söliceksin nasıl alıştırırsan öyle gider. Evlendiğinizde de son sözü söyleyen o olucak böyle giderse sen kendini yıpratırsın onun için kapanmışsın bile çok güzel bişe bu ama sadece bi kişinin fedakarlık yapmasıylada ilişki yürümez oda alttan almasını bilmeli

benneyaptımki:bbo:benneyaptımki:bbo:benneyaptımki:bbo:benneyaptımki:bbo:benneyaptımki

olay rusların varlığı mı sence?
rus olmasa türkü var erkek arkadaşın her halukarda gidiyor ve gidecek
mantaliten cok garip geldi bana

YA İLK 5AY BENIM İSTEGİM OLDU SONRA BİRGÜN DISARI CIKTIM ARKADASI SENIN KIZ DAR PANTOLUN GİYMİS ARKADA FULLLL ERKEK NE İŞ FALAN DEMİS BUNADA O SÖZ DOKUNMUS O GÜNDEN BERİ SÖLEDİKLERİ OLUYO ALTTAN ALIYORUM YÜRÜSÜN İLİŞKİMİZ DİYE YOK ANLAMIYO BENIM DOĞRULARIM ONA GÖRE YANLIS BENIM HİÇ DOĞRUM YOK ONA GÖRE BEN YARANAMADIM Bİ ONA senağlama

olay rusların varlığı mı sence?
rus olmasa türkü var erkek arkadaşın her halukarda gidiyor ve gidecek
mantaliten cok garip geldi bana

RUSLAR SADEC EBU İŞİ YAPMIYOKİYA SUÇ BİZİMKİNDE NE DİYE GİDERSİN BİDE BENDNE SAKLIYO SAKA DİYE AKLI SIRA YUTTURUCAK YERMIYIM :1no2İŞMAN ETCEM BURNUNDAN GETİRCEM ONUN BU AKSAM MSNEDE YARINDA BULUSMAYI HAYAL EDİYO DAHA COK EDER mirmirmirmir

bak guzelim ya erkekleri boyle kabul edeceksin,yada bu diyardan gideceksin,,,,:mymeka:

yapmiyan erkek varmidirya,hele bu zamanda
:1no2:

genellememek gerek hala namusuyla yaşayan ve midesi kaldırmayan erkekler var...
şükürler olsun

bu erkeklerin çoğu ne kadar iğrenç yaa... yok öyle fizyolojiymiş anatomiymiş!! bi zahmet bekleyecek ne demek ya öyle zaten çok midemi bulandırıyo şu ihtiyaç(!) lafı kötükedihüsokötükedihüso

her istedikleri olmak zorunda sanki olmayınca çıldırıyorlar resmen!! madem öyle onlar da bizim istediklerimizi yapsınlar paşa paşa, her şey karşılıklı:tomato::tomato::tomato::tomato:

Hayatın gerçekleri malesef acıdır. Eğer birlikte olduğunuz bir erkekle cinsel birlikteliğiniz yoksa, onun başkalarında bu ihtiyacını gidereceğinden emin olabilirsiniz.
Kimse, sadakatten, mide kaldırmasından falan bahsetmesin. Malesef erkekler cinsel isteklerine gem vuramıyorlar ve bu onlar için çok normal. Evet biz kadınlar kendimizi frenleyebiliyoruz ama erkekler için malesef bu geçerli değil.
Eğer biriyle birlikteseniz ve cinsel birliktelik yaşamıyorsanız o kişiyle mutlaka başka kadınlarla olduğundan emin olun, size yapmıyorum derse yalan diyordur.
Bizlere ne kadar iğrenç gelsede geneleve gitmek onlar için çok normal. Burada biraz toplumun erkeklere verdiği empozelerde etkili oluyor. İlk cinsel deneyimlerini abi dedikleri büyükleri tarafınhdan genelevde yaşayan erkekleri suçlamak yanlış galiba. Toplumun yönlendirmesi bunlar.

:sm_confused: bence problem yaratma geçmişe mazi derler..sen o sayfayı kapat eğer gerççekten sevıosan bu tarz şeyleri problem yapıp sorun yaratma herkes bişeyler yaşıyo kimi hayat kadınıyla kimi arkadaşıyla kimi sevgilisi ile şimdi tutup onu sen nıye yaptınmı diye yargılıcaz :çok üzgünüm:
dumansız dağ hatasız insan olmaz :teselli:

ya kadınlar yapınca iğrenç oluyor erkekler bir türlü kabullenemiyor da erkekler yapınca bu hoşgörü ne bende bunu anlamıyorum yaa
hele bi kadın evlenince kız çıkmayagörsün rezil ediliyor hatta sokaklara fırlatılıyor erkeklere gelince erkektir yapar affet

bir kere yapan hep yapar
o haramın tadını almıştır çünkü şeytan ona hep tatlı gösterir bunu
evlenince vazgeçermiş seviyorsan affetmiş
ıı ıhhh
hiç bana göre değil

evet bunlar malesef acı gerçekler.ihtiyaçtan tabi napsınlar onlar biraz iradesiz azcık midesiz.böyle yaratılmışlar.olması gereken bunların aranızda konuşulmaması.bu konuda yüz göz olmayın.nerden çıktıki şimdi şaka bile olsa geneleve gittim demek.sanki marifetmiş gibi.birlikte cinsel hayatınız yoksa erkeklerin rahatlamak için çeşitli yöntemleri vardır illakide.şu genelev gerçekten insanı kötü hissettiriyor.umarım birdaha şakasını dahi yapmaz.gitsede gitmesedelaelaelaelaelae

ya ozaman kalbı bana aitti nasıl o sayfayı kapatayımkı tavrimi koycamki daha tekrarlamasın tekrarlarsa ya uckuruna sahip olursun yada sen bilirsin eyvallah diyicem :mymeka:

cnm erkeklerden bahsediyoruz ya bağlasan durmaz onlar var ya bu konularda yemin falan hak getire yani .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…