Yüz vermiyorum suan triplerdeyim isterse 1 ay konusmasin benle bu konuda cok ciddiyim yeter her dedigini yaptim kapan dedi kapandim evden disari çikma dedi cikmiyom ev okul ev okul kendime kiyafet bile begenip alamiyorum annemi yolluyorum yinede fedakarlik bilmiyo bide gelmis erkeklere baktigimi idda ediyoya afakanlar basiyo beni dengesiz dua etsin 3yilin hatri var seviyorum aklima geldikce saçlarimi yolasim geliyo su natasalarin soyu kesilir insalllah
Canım bence sen biraz ağırdan al böle her istediğini yapmaya devam edersen tepene çıkar. Seninde kendince doğruların var hep onun istedikleri olamaz tabiki sende sözünü söliceksin nasıl alıştırırsan öyle gider. Evlendiğinizde de son sözü söyleyen o olucak böyle giderse sen kendini yıpratırsın onun için kapanmışsın bile çok güzel bişe bu ama sadece bi kişinin fedakarlık yapmasıylada ilişki yürümez oda alttan almasını bilmeli
olay rusların varlığı mı sence?
rus olmasa türkü var erkek arkadaşın her halukarda gidiyor ve gidecek
mantaliten cok garip geldi bana
bak guzelim ya erkekleri boyle kabul edeceksin,yada bu diyardan gideceksin,,,,:mymeka:
yapmiyan erkek varmidirya,hele bu zamanda:1no2:
:sm_confused: bence problem yaratma geçmişe mazi derler..sen o sayfayı kapat eğer gerççekten sevıosan bu tarz şeyleri problem yapıp sorun yaratma herkes bişeyler yaşıyo kimi hayat kadınıyla kimi arkadaşıyla kimi sevgilisi ile şimdi tutup onu sen nıye yaptınmı diye yargılıcaz :çok üzgünüm:
dumansız dağ hatasız insan olmaz :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?