evet canim...hatta benlen evliyken bi kadindan cocugu bile olmus...yani bu ortalikta söylendi..cok igrenc seyler geldi kulagima..gözümlede gördüm...5 sene evli kaldim o heriflen ve bitirdim...zaten siddette vardi...alkol kumar..ne varsa hersey vardi...ama cok sükür daha iyi bir insanla evlendim...simdiki esim cok iyi bir insan....Allah kimseye yasatmasin benim yasadiklarimi..baklava yanlis anlamazsin umarim sen ihanete mi ugradin??
bunun böyle olacagi belliydi...söyledigim zaman yanlis anlasiliyorum.....cünkü basimdan gecti..neyin ne oldugunu az cok biliyorum....ama anlayana...huylu huyundan gecermi......mors senin anlattigin haci olmus diye anlatiyorsunya ..Allah tövbesini kabul etsin .insallah tekrar yanlis yolla sapmaz
geçmiş olsun canım!neyseki bitmişa.s çok acı gerçekten!:teselli:evet canim...hatta benlen evliyken bi kadindan cocugu bile olmus...yani bu ortalikta söylendi..cok igrenc seyler geldi kulagima..gözümlede gördüm...5 sene evli kaldim o heriflen ve bitirdim...zaten siddette vardi...alkol kumar..ne varsa hersey vardi...ama cok sükür daha iyi bir insanla evlendim...simdiki esim cok iyi bir insan....Allah kimseye yasatmasin benim yasadiklarimi..
Çok severek okuduğum dini kitaplar yazan bir bayan yazarın şu sözünü asla unutmam, Yalnız Genelevde çalışan bayanlar namussuz değil asıl onlara giden erkekler namussuzdur demişti. Ne kadar doğru bir söz.
canim bizde seninle ayni fikirdeyizde sen cok alevleniyorsun..canin yanmis ondan..biz seni anliyoruz merak etme..hacinin cocuklari kocaman olmus yaslanmis artikin herhalde ondan gecmistirr:roflol:yurtdisinda yasiyorum ayni durumda olan cok kadin var esleri uzakta bilmiyorlar baska kadindan cocuklar..evinin riskini baska kadinlara yedirenler eslerine cocuklarina bes kurus gondermeyen dindarim diye gecinen guzel kadin rahat yasam gorunce ozu degisen erkekler..
geçmiş olsun canım!neyseki bitmişa.s çok acı gerçekten!:teselli:
bulsunlarrrr beter olsunlarrr!!!sagol canim...herkez ettigini buluyor ama....ne ekersen onu bicersin diye bosa dememisler.....lülülülülülü
canim bizde seninle ayni fikirdeyizde sen cok alevleniyorsun..canin yanmis ondan..biz seni anliyoruz merak etme..hacinin cocuklari kocaman olmus yaslanmis artikin herhalde ondan gecmistirr:roflol:yurtdisinda yasiyorum ayni durumda olan cok kadin var esleri uzakta bilmiyorlar baska kadindan cocuklar..evinin riskini baska kadinlara yedirenler eslerine cocuklarina bes kurus gondermeyen dindarim diye gecinen guzel kadin rahat yasam gorunce ozu degisen erkekler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?