Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba gecmis olsun ayni sayiliriz benimde ikisi 4 birisi 5 haftalikti bitanesinde kurtaj oldum 3 ay korunduk ama kendiliginden dustugunfe korunmaya gerek yok dediler banada sende bir genetik test yaptir canim zaten 3 dusukten sonra hic sorun cikarmadan yapiyor devlet hastaneleri benimde test sonuclarim normal ama kan pihtilasmasi vs baska bisey varsa genetik testlerde cikiyormus canimmerhaba kızlar.. lütfen bu durumu yaşayanlar yardım edin.. kimyasal gebelikte korunma gerekli değil dedi doktorum.. ama 2 kere ard arda olunca korktum. tüm tahlillerim iyi,bi sorun gözükmüyor .. yalnız progesteronum 16 çıktı,az mı acaba ?
sana da geçmiş olsun canım .. hiç yaptırmadım..tsh bide şeker testi yaptırdım,sorun çıkmadı.. şimdi ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. dediyin iyi oldu,mutlaka yaptırcam genetik test.. kan örneyi mi alıyorlar ? çocuğun oldu mu düşükten sonra ?Merhaba gecmis olsun ayni sayiliriz benimde ikisi 4 birisi 5 haftalikti bitanesinde kurtaj oldum 3 ay korunduk ama kendiliginden dustugunfe korunmaya gerek yok dediler banada sende bir genetik test yaptir canim zaten 3 dusukten sonra hic sorun cikarmadan yapiyor devlet hastaneleri benimde test sonuclarim normal ama kan pihtilasmasi vs baska bisey varsa genetik testlerde cikiyormus canim
yok hiç yaptırmadım .. doktorum kimyasalı düşükten bile saymıyoruz dedi..gerek duymadı . ama yaptırcam genetik tahlilHic genetik tahlil yaptirdiniz mi?
Yok tatlim benim son dusugum 20 ocakta oldu bende carsamba test yaptirdim kan ornegi aliyorlar 20 gun sonra cikar sonuc dediler beklemedeyim sonuclara gore ne cikacak bilmiyorum bu sefer tedbirli olmak istiyorum esinle gitsen iyi olur genetik testte estende kan aliyorlar canim birde benden rahim filmide istendi 15 subattada onu cektiricem rahim icinde duzensizlik varmis Allah yardimcimiz olsun insallah bisey cikmazsana da geçmiş olsun canım .. hiç yaptırmadım..tsh bide şeker testi yaptırdım,sorun çıkmadı.. şimdi ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. dediyin iyi oldu,mutlaka yaptırcam genetik test.. kan örneyi mi alıyorlar ? çocuğun oldu mu düşükten sonra ?
inşAllah bişey çıkmaz canım..şimdi doktorumla da konuşucam eşim de zaten ne yapılması gerekiyorsa yapmak istiyor.. onun desteği sayesinde ayakta kala biliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.. gelişmeleri benimle paylaşırsan sevinirim..Yok tatlim benim son dusugum 20 ocakta oldu bende carsamba test yaptirdim kan ornegi aliyorlar 20 gun sonra cikar sonuc dediler beklemedeyim sonuclara gore ne cikacak bilmiyorum bu sefer tedbirli olmak istiyorum esinle gitsen iyi olur genetik testte estende kan aliyorlar canim birde benden rahim filmide istendi 15 subattada onu cektiricem rahim icinde duzensizlik varmis Allah yardimcimiz olsun insallah bisey cikmaz
Sagol canim insallah bisey cikmaz bizde bebislerimizin hayirli haberlerini veririz buradan canim .. Es bu evrede cok önemli gercekten onlarin sayesinde bu zor zamanlari atlatabiliriz yoksa etrafta dengesiz kendini bilmezler yuzunden insanin psikolojisi daha cok bozuluyor sorunlarımuzbelki ayni cikar paylasicam sonuclarimi canim mutlaka sende haber ver doktorunla konustuktan sonra zaten devlette tibbi genetik bolumune gidersende direk yaptırabiliyorsun kanunide yaptirdim 20 gun sonra cikacak dediler bakalim istanbuldaysan bicok devlette var canim ozelde cok pahali bu testlerinşAllah bişey çıkmaz canım..şimdi doktorumla da konuşucam eşim de zaten ne yapılması gerekiyorsa yapmak istiyor.. onun desteği sayesinde ayakta kala biliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.. gelişmeleri benimle paylaşırsan sevinirim..
mutlaka paylasicam ben de . hayirli haber vermek nasip olur insAllah .. ben bakude yasiyorum.burda da vardir mutlaka.yarin doktorumla randevum var .. artik kanamam kesildi . bakalim nolucak ..Sagol canim insallah bisey cikmaz bizde bebislerimizin hayirli haberlerini veririz buradan canim .. Es bu evrede cok önemli gercekten onlarin sayesinde bu zor zamanlari atlatabiliriz yoksa etrafta dengesiz kendini bilmezler yuzunden insanin psikolojisi daha cok bozuluyor sorunlarımuzbelki ayni cikar paylasicam sonuclarimi canim mutlaka sende haber ver doktorunla konustuktan sonra zaten devlette tibbi genetik bolumune gidersende direk yaptırabiliyorsun kanunide yaptirdim 20 gun sonra cikacak dediler bakalim istanbuldaysan bicok devlette var canim ozelde cok pahali bu testler
AYNISINI BENDE YAŞADIM KROMOZOM TESTİNDE KAN PIHLAŞMASI ÇIKTI..merhaba kızlar.. lütfen bu durumu yaşayanlar yardım edin.. kimyasal gebelikte korunma gerekli değil dedi doktorum.. ama 2 kere ard arda olunca korktum. tüm tahlillerim iyi,bi sorun gözükmüyor .. yalnız progesteronum 16 çıktı,az mı acaba ?