E earl grey Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2025 76 27 3 60 Bugün 01:45 Konu Sahibi Konu Sahibi F95 #81 prensescass .!.: ben ameliyat oldum nefes almam eskiye göre çok daha iyi fakat arada kapanıyo burnum ve iltihaplanıyo estetik açıdansa berbat eskisinden kötü Genişletmek için tıkla... Sinüs tomografisi çektirip iyi bir KBB ciye gösterin. Neden tam nefes alamıyorsunuz, burun içinde buna ne engel oluyor. Bunu öğrenirsiniz. Arada burnum iltihaplanıyor demişiniz. Acaba burnun içinde ameliyat ipi mi unuttular
prensescass .!.: ben ameliyat oldum nefes almam eskiye göre çok daha iyi fakat arada kapanıyo burnum ve iltihaplanıyo estetik açıdansa berbat eskisinden kötü Genişletmek için tıkla... Sinüs tomografisi çektirip iyi bir KBB ciye gösterin. Neden tam nefes alamıyorsunuz, burun içinde buna ne engel oluyor. Bunu öğrenirsiniz. Arada burnum iltihaplanıyor demişiniz. Acaba burnun içinde ameliyat ipi mi unuttular
FairyDaphne Guru Kayıtlı Üye 12 Kasım 2012 1.579 1.380 333 Bugün 15:09 Konu Sahibi Konu Sahibi F95 #82 tural beyin son revizyon ücretlerini bilen var mı acaba?