3 kez evlenme

• Konu Sahibi Konu Sahibi esiy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

esiy

Her aşk ölümü tadacakk..
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
137
32
323
İstanbul
Belki saçma gelebilir ama dışarda arkadaşlarımla dolaşırken bir falcı geldi el falıma baktı bana 3 kez evleneceğimi söyledii daha sonra yine bir kalabalık ortamda otururken muhabbet açıldı yüzük falı gibi birşey yaptılar bileğime doğru 2 kez yüzük dönmedi durdu 3.de döndü. Resmen stres oldum ya yedi kocalı hürmüz gibi olacağım diye korkuyorum valla :18:

Bunu mu dert ettin?Ne demişler fala inanma falsız da kalma.Tesadüftür düşünme düşündükçe gerçek olur sonra kimse seni zorla evlendiremez ya:)

:) Benim anneanneme yapmıştı bir kadın genç kızlara yaparken . Anneanneciğimde yazık 4.de durmuştu
70 yaşında kadın büyükbabamın üzerine 3 tane daha evlenirse sende 3 evlilik yaparsın

dısardaki o falcılara bakarsan onlar herkesi evlendirir zaten :) geleceği allahtan başkası bilemez.onumu taktın kafana.bnce allahım kafama su konu cok takıldı bana rüyamda gösterirmisin sonumu gibi uyu bakalım ne görcen rüyalar geleceği gösterebiliyo sonucta rüyayı sana allah gösteriyo.fala bende meraklıyım aslında ama rüyalarıma daha çok inanıyorum.

Bosver arkadaşım inanma boyle şeylere falcılar butun genc kızları evlendırır nedense butun evli hanımlarada cocugunuz olacak der hani bir soz var ya fala inanma falsızda kalma dıye seninki o hesap olsun yoksa gelecegi Allah'tan baska kimse bilemez peygamberimiz bile gelecegi bilemezken biz kullar mı bilecegiz sen gonlunu ferah tut dert etme boyle şeyleri

Ne bilcek falcı ALLAH mı sanıyorlar kendilerini haşaaa..!

Hep günah bunlar bakan da baktıran da inanan da

Sen hayatını fallar üzerine mi kurmayı düşünüyorsun yoksa...????
İnanmayın Alllah aşkına fala filan........Eğerki madem fallar doğru Çıkıyorsa Hayatımızın her ÖnemLi adımını atarken Gidelim , falcıya sorup Danışalım da ona göre karar verelim.........

:) çok şey denilebilir bu konuda ama dini içerik diye konu kapatılıyor. Uzak dur böyle şeylerden bunu düşünüp aklında soru olması bile çok yanlış

Aklıma bi fıkra geldi

Eşek 3 kere pırt yaparsa öleceksin demişler
Adam da inanmış
İlk ikiden sonra, üçüncü de korkudan bayılmış

O misal

Evlenmeden önce ne zaman fal baktırsam bana akrabam ile evleneceğimi söylerdi.Hatta ileri gidip evlenmezsen gel yüzüme tükür bile diyen oldu...Bırak akrabayı hiç aklıma gelmeyecek bir şehirde tesadüfen karşılaştığım bir adamla evlendim

Son düzenleme:

Canım bazı dini alimler, fal bakanında baktıranında 40 gün ibadetlerinin geçerli olmayacağı görüşü var. Yani o kadar kötü bir şey. Bir daha baktırma canınıda sıkma.

ablamada zamininda 17 yasinda iken evleneceksin demis falci
ablam 45 e dayandi ne gelen var ne giden
hic inanmam fala onun gibi seylere
sacma

Fala inanabilirsniz ama kendinizi olacakmış gibi endekslerseniz psikolojiniz bozulur..

Ben pek inanmıyorum, özellikle sağda solda sadece ağzı laf yapan o kadar çok falcı var ki...

Bana da bir falcı 'S' harfi ile başlayan biri ile evleneceksin demişti.. Atmış tutmuş işte

Annemlede konuştuk dün güldük hatta 3de olmazsa televizyon programlarına yollarım ben seni merak etme dedi Bir daha zor fal falan zaten içimi daralttılar

üfff böyle şeylere inanma .... falcı bilse kendine hayrı olurdu yani ... banada hep birşeyler diyorlardı ... ama hepsi fos çıktı ... artık fal baktırmıyorum ben .. sende baktırma hem günahda .. yüzük olayına hiç girmiyorum bile ..... kızlar aralarında hep yapar .. bide suya sallarlar yüzüğü kaç yaşında evleniceksin diye vs vs .... o yüzük falı doğru çıksaydı ben şimdiye yüz kere evlenmiştim . ama öle olmadı tabikide ...

banada hep kısmet görünüyor. ama ben hiç göremiyorum. yalançııı falcılar

İki olay da tesadüf olmuş sizin böyle düşünmenizi sağlamış :)
Benim bir arkadaşımın abisi ile ablası sokakta gezerken falcı gelmiş yanlarına tabi bilmiyor abla kardeş olduklarını siz evleneceksiniz iki çocuğunuz olacak demiş

ben de arada bir falcıya giderim ki normalde fala inanmam
ama bu kadın bir baska
neyse kadın bana 4 seferdir sende ayrılık görüyorum dior
daha ayrılmadım eşimle,niyetimde yok öyle bosanma gibi ama bende kadına her gidişimde tırsıyorum

Son düzenleme:
vesveseye kapılmana gerek yok
muhtemelen imtihan ediliyorsun fala inanıp inanmayacağının görülmesi için
hiç baktırmasaydın bu sıkıntıya da girmezdin ama olan olmuş bir kere
inşallah samimi bir şekilde pişmanlığın olursa içinde korkmana gerek kalmaz inşallah
söylenen fallara da inanıp hem kendini sıkma hem de imtihanını kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…