• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.kez hazırlanmak

Çevrenizde hiç 3.kez üniversiteye hazırlanan var mı? Sevgilim dahil arkadaşlarım başka başka şehirlerde üniversite okuyorlar ama ben tekrar hazırlanıyorum. Çok zor bi durum. 7 24 evdeyim ve artık annemin söylediği her şey kendimi evde fazlalık gibi hissettiriyo nolur iyi bi şeyler söyleyin. Psikolojim bozuldu iyice
Kuzenim 3 sene hazırlandı suan psikoloji okuyor. Halam bir sürü şey dedi git artık okumayacak mısın gibi ama kuzenim tekrar tekrar hazırlandı.

Bence hayallerinizi gerçekleştirene kadar deneyin. Bende ikinci senemde yerleştim. Içinize sinen bölüme gidin.
Hatta bir örnek daha vereyim komşumuzun kızı 6 sene hazırlandı. Yani normal bence kendinizi üzmeyin başarılar diliyorum.

Ben 3. kez girişimde ogretmenlik kazandim.16 yillik ogretmenim.2 yil dersaneye gittim gezip tozup lay lay lomdum.arkadaslarim teker teker kazaninca bulustugumuzdaki muhabbetlerde anlattiklarina ozendim.2 yillik da olsa ben de o ortami yasiycam dedim.kursa felan gitmeden oyle ders calistim ki herkes sok oldu.valla ben okul hayati boyunca hep vasat bir ogrenciydim buna ragmen basardim.isterseniz siz de basarirsiniz

Son düzenleme:
Ben 2.girisimde kazandım.
Su an "acaba hayalimdeki meslek icin, su an yogunlugumu tekrar ygs-lysye verip hazırlansam mı" diyorum. Yasımız daha cok genc, ömrümüzün geri kalanının yanında sınava harcadıgımız 3 yılın lafı bile olmaz.
Arkadasım ücüncü girisinde Yıldız Teknik Üniversitesi'nde ögretmenlik kazandı. Bir diger arkadasım ücüncü girisinde Bursa'da Psikoloji kazandı. Bir digeri ücüncü girisinde hukuk kazandı.
Yeterince istek ve gayret ile her sey olur. Sunun surasında kendinizi sıkacagınız sadece 1 yıl var.

Çevrenizde hiç 3.kez üniversiteye hazırlanan var mı? Sevgilim dahil arkadaşlarım başka başka şehirlerde üniversite okuyorlar ama ben tekrar hazırlanıyorum. Çok zor bi durum. 7 24 evdeyim ve artık annemin söylediği her şey kendimi evde fazlalık gibi hissettiriyo nolur iyi bi şeyler söyleyin. Psikolojim bozuldu iyice
Ben 3. senemde kazandım. Pişman mıyım? Hayır. Çünkü bir hedefim vardı. Sonunda da başardım.Bu sene de mezun olacağım. Ailenin sana öyle davranması seni yıldırmasın. Aksine hırslandırsın. Emin ol sen hazırlanırken sana laf edenler kazanınca da gururla benim kızımda şurayı kazandı vs. demeye başlayacaklar.

valla 3. ye değil ama 15 yıl sonra tekrar sınavı girdim ve kazandım. olsa olsa 20 yaşındasındır sen ben 33üm ve 4 yılın hemen biteceğini düşünüyorum. (matematik öğretmeniyim otizmli kızıma faydam olsun diye özel eğitim öğretmenliği kazandım medipol de tam burslu olarak bir de üstüne aylık 3000 burs verdiler )
hedefinize tutunun ve 3 değil 5 yıl da olsa hazırlanın hem 10 yıllık öğretmen hem de yeni öğrenci duygularımla tavsiye ediyorum bunu.

3.senemde kazanmıştım bende.
Öss cilerdenim.
Keşke bir sene daha zorlayıp istediğim bir bölüme girseydim diyorum şimdi.
3'e 5'e bakma.
Hayatını belirliyorsun bu sınavla.
Bırak bi sene de kısıtlı oldun özgürlüğün.
Adam gibi meslek sahibi olup ömrü billah rahat etmekte var.
31 yaşımdayım. Gözüm kesse tekrar hazırlanmak isterim.
Ama sabrım yok işte

Aha benim konum! 3. Girisinde ege universitesini kazanan bir insanim ben:) hic canini sikma, bu gunler sanki hic yasanmamiscasina unutulacak universiteye basladiginda

Back
X