Ben simdiye kadar 3 defa boncuk kaynak yaptrdm. Yaklask bir sene kadar kullandm arada 1 ay kadar dinlenme zamanı oldu. Tam saclarm uzadi mukkemmel oldu rengiyle kesimiyle cok guzeldi kendi kendime kasndm sanki kuafore gittim kat attiraym hareketli olsn dedim aman Allahım o kadar kisaldi ki 2 gun boyunca hickira hickira agladim. Onunuzdeki hafta yeniden kaynak yaptrcam ama kaynakcm bu sefer kesinlikle keratin yapalim daha uzun sure daha rahat kullanicaksin ben sana garantisini veriyorum kesinlikle sacin yipranmicak diyo. Acikcasi burdaki keratin kaynak yaptranlarn yorumlarini okuduktan sonra gozum korktu. Boncukta rahattim ben sorunsuz yaz kış kullandm. Kafam cok karisik:44::44:
Mezarlik basinda katli otoparkin karsisinda izmir peruk center var oraya yaptiriyorum kendi yerim gibi davraniyorlar bana cok samimi dogal bir yer memnunum yani. Dedigine katiliyorum bu kaynak ne kadar ocu gibi anlatiliyor ya iyiki yorum okumadan yaptrmisimcanım bende boncuk kullanıyorum bana göre de pek zarar vermiyor gibi ama herkes öcüymüş gibi anlatıyor acaba bende mi bi problem var zarar veriyorda farkındamı değilim. Kertn rahat diorlar ama ben boncuk taktırırken bir bayan saçlarından keratn çıkartıyordu bildiğin saçı yollunmuş gibi oldu çıkarken yani anlamdım bende tambirde nerede yaptıryorsun ?
Mezarlik basinda katli otoparkin karsisinda izmir peruk center var oraya yaptiriyorum kendi yerim gibi davraniyorlar bana cok samimi dogal bir yer memnunum yani. Dedigine katiliyorum bu kaynak ne kadar ocu gibi anlatiliyor ya iyiki yorum okumadan yaptrmisimhic pisman olmadim simdiye kadar umarim keratinden de memnun kalirim bu ilk olucak bakalim pazartesi gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?