Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk 3 kez kaynak yaptırdım yardımcı olabilirim

kenyaa

annesinin kuzusuuuu
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
6.404
3
156
Bursa
merhaba kızlar

ben üni. son sınıfta kaynak yaptırdım saclarım az oldugu için uzun saca merakım vardı
4 ay kullandım hemde cok severek mükemmel duruyordu
bir gün cıkartıp sacıma bakım yaptırdıktan sonra ertesi gün tekrar taktırdım bi 4 ay daha kullandım yazları yüzme hocalıgı yaptıgım ve hergün suyun içinde oldugum halde rahattı kullanımı

düğünüme 1 ay kala tekrar yaptırmak istedim ve boncuklu kaynak yaptırdım saclarım az oldugu için sanıyorum
cok fazla gorundu toplarken rahatsız oluyordum
suya girdiğimde mutlaka bir tanesi cıkıyordu
fonu bile rahat cektiremedim
yatarkende rahatsız ediyordu
düğünden sonra ilk işim cıkarttırmak oldu

yaptıracaksanız biraz yıpranmasını göze alarak mutlaka keratinli kaynak yaptırmanızı öneriririm

sorularınız varsa yradımcı olabilirim

arada cok zaman farkı olmasına ragmen 2006 yılında adapazarında 450 ye mal oldu
2008 de bursada yaptırsıgım 300 e mal oldu ama memnun kalmadım dedigim gibi

ben de çıtçıt ve kaynak arasında kararsız olanlardanım... saçlarım uzayana kadar kaynak yaptırmak istiyorum yatarken rahatsızlk ya da yıkadıktan sonra sacı acamama gibi sorunlarla karsılastın mı canım ? bir de saçta çok dökülme oldugu söyleniyor cıkarma aşamasından sonra bu konularda tecrübelerine ihtiyacım var yardımcı olursan cok sevinirm napıcagmı bilemiyorum cnkü artık :((

sacların özellikle keratinli kaynaktan sonra dokuluyor kuaforler kabul etmiyorlar ama dokuluyor onlara gore fazla sac taktıkları için gür saca alısıyorsun cıkartılıncada azıcık sacın kalmıs gibi geliyor diyorlar
sacımı yıpratmak istemiyorum diyorsan cıtcıt kullan canım
kaynakta mutlaka yıpranacak ama ben hergun ckatıp takmak zor olacagı için istememiştim
yatarken mutlaka en baslarda rahatsız olacaksın ama ben cok fazla istediğim için uzun sacı rahatsız bile olmamıstım boncuklu baya rahatsız edici ama
sacların dipleri karısıyor ama ben cok güzel baktıgım iiçin havuzda calısmama ragmen cok karısmamıstı

son olarak eger cok istiyorsan keratinli kaynagı sacının yıpranmasını goze alarak yaptır derim
ama her güzel seyin bi bedeli var işte

cıt cıt sabırlı insanların işi ben yapamam

bu keratinli kaynak yapılmıs saclarım

Son düzenleyen: Moderatör:
anladım canm tesekkr ederim bilgilerin için .benim saclarım zaten ince telli, düz çok zayıf ve cansız acıkcası yıpranmasını göze alamam o nedenle . yarın bir de kuaföre gidp sorucam kaynagı , cıtcıtı da takıp bi bakıcam...bu arada canım fotograftaki sac rengine bayıldım ; ne renk acaba ?a.s.

ya şu kaynakları saçın dibine değil de az daha ortalara taktırsak olmuyo mu
kaynak yapınca saç uzuyo mu (bu biraz saçma bi soru olabilir:1:)
ve nasıl tarıyorsunuz saçlarınızı kızlar

Saçma bi soru soracağım :30: Ne kadara yaptırdın :52: Ben yaptırmak istiyorum ama saçımın yan taraflarına sadece kuaför oraları çok kısa kesmiş yani fiyat ucuzlar mı :51:

Ben simdiye kadar 3 defa boncuk kaynak yaptrdm. Yaklask bir sene kadar kullandm arada 1 ay kadar dinlenme zamanı oldu. Tam saclarm uzadi mukkemmel oldu rengiyle kesimiyle cok guzeldi kendi kendime kasndm sanki kuafore gittim kat attiraym hareketli olsn dedim aman Allahım o kadar kisaldi ki 2 gun boyunca hickira hickira agladim. Onunuzdeki hafta yeniden kaynak yaptrcam ama kaynakcm bu sefer kesinlikle keratin yapalim daha uzun sure daha rahat kullanicaksin ben sana garantisini veriyorum kesinlikle sacin yipranmicak diyo. Acikcasi burdaki keratin kaynak yaptranlarn yorumlarini okuduktan sonra gozum korktu. Boncukta rahattim ben sorunsuz yaz kış kullandm. Kafam cok karisik:44::44:

Ben simdiye kadar 3 defa boncuk kaynak yaptrdm. Yaklask bir sene kadar kullandm arada 1 ay kadar dinlenme zamanı oldu. Tam saclarm uzadi mukkemmel oldu rengiyle kesimiyle cok guzeldi kendi kendime kasndm sanki kuafore gittim kat attiraym hareketli olsn dedim aman Allahım o kadar kisaldi ki 2 gun boyunca hickira hickira agladim. Onunuzdeki hafta yeniden kaynak yaptrcam ama kaynakcm bu sefer kesinlikle keratin yapalim daha uzun sure daha rahat kullanicaksin ben sana garantisini veriyorum kesinlikle sacin yipranmicak diyo. Acikcasi burdaki keratin kaynak yaptranlarn yorumlarini okuduktan sonra gozum korktu. Boncukta rahattim ben sorunsuz yaz kış kullandm. Kafam cok karisik:44::44:

canım bende boncuk kullanıyorum bana göre de pek zarar vermiyor gibi ama herkes öcüymüş gibi anlatıyor acaba bende mi bi problem var zarar veriyorda farkındamı değilim. Kertn rahat diorlar ama ben boncuk taktırırken bir bayan saçlarından keratn çıkartıyordu bildiğin saçı yollunmuş gibi oldu çıkarken yani anlamdım bende tam :( birde nerede yaptıryorsun ?

canım bende boncuk kullanıyorum bana göre de pek zarar vermiyor gibi ama herkes öcüymüş gibi anlatıyor acaba bende mi bi problem var zarar veriyorda farkındamı değilim. Kertn rahat diorlar ama ben boncuk taktırırken bir bayan saçlarından keratn çıkartıyordu bildiğin saçı yollunmuş gibi oldu çıkarken yani anlamdım bende tam :( birde nerede yaptıryorsun ?
Mezarlik basinda katli otoparkin karsisinda izmir peruk center var oraya yaptiriyorum kendi yerim gibi davraniyorlar bana cok samimi dogal bir yer memnunum yani. Dedigine katiliyorum bu kaynak ne kadar ocu gibi anlatiliyor ya iyiki yorum okumadan yaptrmisim :12: hic pisman olmadim simdiye kadar umarim keratinden de memnun kalirim bu ilk olucak bakalim pazartesi gidicem :52:

Mezarlik basinda katli otoparkin karsisinda izmir peruk center var oraya yaptiriyorum kendi yerim gibi davraniyorlar bana cok samimi dogal bir yer memnunum yani. Dedigine katiliyorum bu kaynak ne kadar ocu gibi anlatiliyor ya iyiki yorum okumadan yaptrmisim :12: hic pisman olmadim simdiye kadar umarim keratinden de memnun kalirim bu ilk olucak bakalim pazartesi gidicem :52:

HAdi bakalım canım hayırlısı memnun kalırsan beni de haberdar et :)

Back
X