3 kez kromozom anomalisi ..

Çok çok teşekkür ederim hikayenizi paylaştığınız için. İnanın sizin adınıza çok mutlu oldum umarım sağlıkla kucağınıza bebeğinizi almak nasip olmuştur. Biz de bu yola karyotip testi ile giricez ama sonuç ne gelir bilmiyorum.. Yine de tüp bebekten yanayım artık. Daha fazla bu işi şansa bırakamıcam .. Psikolojim el vermiyor artık.. Daha sağlam yöntemlerle inşallah yola devam ..

Yaşadığınız sey cıdden çok üzücü aynısını yaşamış biri olarak söylüyorum. Bır çocuğum var . Onın gebeliginde bir sorun yaşamadım çok şükür. Somra ıkımcı çocuk yapmaya karar verdık . Gebelıgım çok zordu bulantılı ama herhangi Bır kanama yoktu gebelık kesesinin arkasında Bır kanama alanı vardı sadece oda doktor geçer dedı . Cınsıyet ogremecem dıye gttıgım kontrolde 12+5 haftalık bebegımın kalbımın durudgunu ogremdım. Ardında doktorum normal olabılıyor dedı 3 ay somra gebe kalabılırsın herhangi Bır sorun yok dedı. 3 ay sonra tekrar gebe kaldım bu sefer 14+2 de kalbî durmus dedıler . Sız eyasadogım seyı tarıf edemem. Çok zor Bır kürtaj doneöo gecırdım buradakı arkadaşlar etkilenmesın dıye yazmayacam . Doktor sımdı pıhtılaşma testlerı yapacağız dedı sızın dedıgınız gibi neden ilk kayıptan somra soylenmedı de ben tekrar tekrar yaşadım dıye düşünmeden edemıyorım . Oglımda sorın yaşamadım bunlarda nıye böyle oldu onuda anlamıyorum ve şunu demek ıstıyorım asla ısyan etmiyorum ama artık ogremmek ıstıyorım f. Fikirleriniz varsa yazarsanız sevımırım . Hepimiz ınsallah ozlemını cektıgimiz melekleri kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…