Doğuma Hazırlık 3.kez oğlum oluyormuuuuuuşşş

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
683
Diğer
yaa işte böyle.ilkler ikizdi 3 yaşındalar bu da erkekmiş.ne desem bilmem önce kız demişti acayip bi duygu kaynanamın artık yalnız kaldı bişeyler düşünür diye benle dalga geçmesine çok sinir oldum.sanki tek üç erkek doğuran benim ve sanki ben durmadan çocuk doğurup duracam..insana mutluluk yaşatmıyorlar.

cnm masallah ogluslarina :16:
kizi olan oglan oglu olan kiz istiyor iste kismet cnm insallah bidahakine :66:

canim gzun aydinnn.ne guzel 3.kez anne oluyorsun herseyden onemlisi de saglikli evlatlarin var:nazar::nazar: ve ins 3.cocugunada sag salim kavsursun:nazar::nazar:

hayırlı olsun inşallah onu da kucağına aldığın haberlerini alırız

ben de 21 haftalık hamileyim, erkekmiş...kız isteyen kaynanamın bana tavırlarını görseniz...eşim tek çocuk tabi bu ilk torun..insanlar erkek soy devam ettirir diye sevinir benimki resmen üzülüyo...

kaynana yazınca aklıma geldi sinirlerim bozuldu...

ben de 21 haftalık hamileyim, erkekmiş...kız isteyen kaynanamın bana tavırlarını görseniz...eşim tek çocuk tabi bu ilk torun..insanlar erkek soy devam ettirir diye sevinir benimki resmen üzülüyo...

amaaaaan aman sanki biz insanların cinsiyet belirlemeye gücü yetecekmiş gibi herkes bi yorum yapıyor.hadi tek tırnağını yaratsınlar bakim.destek olacaklarına köstek olanları Allah a havale ediyorum.neyse boşver bebişin hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun,hayırlısıyla doğsunlar inşallah

canım benımkının de ıkı oğlu var benımde hamıle olduğumu duyunca hep kız istediler ama benım içime doğmuştu oğlan olucağı ve erkek olduğunu öğrendık zaten kız olsa şaşardım dedı her sorana aynı cevabı verdı hamılelığım boyunca çok sınırlenmıştım, ama doğunca delı oldular çok sevdıler bır daha hıç duymadım kız olsaydı dıye...tabıı benım kalbım kırılmıştı bır kere...

Allah saglıklı sıhatli kucagına almayı nasipetsin canım evladın kızı erkegi olmaz evlat evlattır allah hayırsızını vermesin... boş ver sen kaynanayı, onu, bunu hamileligin tadını çıkar :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

allah anneli babalı büyütsün inşallah :nazar: bazı kayınvalideler çok ilginçler ya takma sen boşver. ayrıca gelinlere neden surat yaparlar acaba bebeğin cinsiyetinin belirlenmesinde erkeklerin faktörü var oğullarına surat yapsınlar madem :61:

çok sevindim sağlıklı olsunda cinsiyeti ne olursa olsun.allah analı babalı büyütsün evlatlarını.sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.birde insanın içindeki hevesi kursağında bırakmasalar dimi daha bir güzel olucak ama boşver sen keyfine bu güzelliği yaşamaya bak.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hepinize teşekkür ederim.inşallah sağlıcakla doğarlar zaten o melek yüzleri gördüğümüz an her*9şey bitiyor kokusu da doyumsuz bakması da onlara:emir_bebek:

Maşallah yavrularına, ikinizin sağlığıyla kolay doğum diliyorum canım. Allah hepimizin yavrularını bağışlasın. Merakımı mazur görürsen sormak istiyorum. Yavrularına sık ilişki ile mi gebe kaldın?

Maşallah yavrularına, ikinizin sağlığıyla kolay doğum diliyorum canım. Allah hepimizin yavrularını bağışlasın. Merakımı mazur görürsen sormak istiyorum. Yavrularına sık ilişki ile mi gebe kaldın?
:)) valla ilki kesin öyle omuştur çünkü evlililğimin 2.ayında hamile kalmıştım malum daha yeni evliydik ama bu normaldi yani ço sık da değildi.Allah ol dedi oldu yani bunu biz düşünmemiştik korunduğum halde oldu:69:

Olsun iyikide olmuş. Nasibi varmış yavrunun.
yani evet tabi ilkini istemiştik hadi diyorum o da ikiz oldu yine Allahh ın kudreti iki can vermiş içime.bu bebeğim de hiç düşünmezken ama hep şakasını yaparken oldu:53:
bir kitapta şöyle yazıyordu.insanlar seni var olduğun için sevdi ama Allah, seni sevdiği için yarattı.o senin, olmayan ellerinden tuttu ellerin oldu,yüzüne dokundu yüzün oldu..ne kadar değerliymişiz meğer ne kadar isteyerek yaratmış bizi güzel Allah ım.ne büyük bir şey taşıyormuşuz içimizde...şimdi daha bi çok istiyorum bebeğimi..

Son düzenleme:
Back
X