- Konu Sahibi minikkuzum
-
amin canım teşekkür ederim inşallah öyle olur.canim gzun aydinnn.ne guzel 3.kez anne oluyorsun herseyden onemlisi de saglikli evlatlarin varve ins 3.cocugunada sag salim kavsursun
amaaaaan aman sanki biz insanların cinsiyet belirlemeye gücü yetecekmiş gibi herkes bi yorum yapıyor.hadi tek tırnağını yaratsınlar bakim.destek olacaklarına köstek olanları Allah a havale ediyorum.neyse boşver bebişin hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun,hayırlısıyla doğsunlar inşallahhayırlı olsun inşallah onu da kucağına aldığın haberlerini alırız
ben de 21 haftalık hamileyim, erkekmiş...kız isteyen kaynanamın bana tavırlarını görseniz...eşim tek çocuk tabi bu ilk torun..insanlar erkek soy devam ettirir diye sevinir benimki resmen üzülüyo...
kaynana yazınca aklıma geldi sinirlerim bozuldu...
hayırlı olsun inşallah onu da kucağına aldığın haberlerini alırız
ben de 21 haftalık hamileyim, erkekmiş...kız isteyen kaynanamın bana tavırlarını görseniz...eşim tek çocuk tabi bu ilk torun..insanlar erkek soy devam ettirir diye sevinir benimki resmen üzülüyo...
kaynana yazınca aklıma geldi sinirlerim bozuldu...
:)) valla ilki kesin öyle omuştur çünkü evlililğimin 2.ayında hamile kalmıştım malum daha yeni evliydik ama bu normaldi yani ço sık da değildi.Allah ol dedi oldu yani bunu biz düşünmemiştik korunduğum halde olduMaşallah yavrularına, ikinizin sağlığıyla kolay doğum diliyorum canım. Allah hepimizin yavrularını bağışlasın. Merakımı mazur görürsen sormak istiyorum. Yavrularına sık ilişki ile mi gebe kaldın?
:)) valla ilki kesin öyle omuştur çünkü evlililğimin 2.ayında hamile kalmıştım malum daha yeni evliydik ama bu normaldi yani ço sık da değildi.Allah ol dedi oldu yani bunu biz düşünmemiştik korunduğum halde oldu
yani evet tabi ilkini istemiştik hadi diyorum o da ikiz oldu yine Allahh ın kudreti iki can vermiş içime.bu bebeğim de hiç düşünmezken ama hep şakasını yaparken olduOlsun iyikide olmuş. Nasibi varmış yavrunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?