3. Kez revizyon olacağım.

yagmursr_

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
475
116
303
30
selam kızlar 4. Ameliyatımı olacağım. Sürekli ameliyat olmaktan bi hal oldum artık maddi manevi yoruldum. Bu sefer ki ameliyatıma arkadaşlarım da girecek tekniker hemşire bizde bakarız korkma falan dediler ama kaburgamdan kıkırdak alınacak ilk defa bu kadar korkuyorum diğerlerinde bu kadar korkmamıştım. Var mı kaburgasından kıkırdak alınan? :/

selam kızlar 4. Ameliyatımı olacağım. Sürekli ameliyat olmaktan bi hal oldum artık maddi manevi yoruldum. Bu sefer ki ameliyatıma arkadaşlarım da girecek tekniker hemşire bizde bakarız korkma falan dediler ama kaburgamdan kıkırdak alınacak ilk defa bu kadar korkuyorum diğerlerinde bu kadar korkmamıştım. Var mı kaburgasından kıkırdak alınan? :/
Birde ameliyat sonrası nekroz olmasın diye de en az 8 seans hiperbarik oksijen tedavisi alacakmışım

Niye 4.kez ameliyat oluyorsunuz, büyük bir sorun yoksa lütfen olmayın, bunun sonu yok. Kime olacaksınız acaba

Ne gibi bir sorun var acaba burnunuzda? Çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun

Aynı doktora olma bence

Sorunum büyük maalesef😕
Ne gibi mesela ,belki size öyle geliyor . Ayrıca hep aynı doktora mı ameliyat oldunuz. Şimdi kime ameliyat olacaksınız. İyice araştırınız mi doktoru? 4. kez olacaksınız ama doktorunuz kim ve özellikle sorununuz ne ? Fotoğraf görme şansımız var mı? Sadece burnunuzu çekip de atabilirsiniz

Revosyonu kime olacaksınız, belki doktor hakkında bilgisi olan vardır. İyi ya da kötü ona göre olun, tekrar bir riske girmeyin

Ne gibi mesela ,belki size öyle geliyor . Ayrıca hep aynı doktora mı ameliyat oldunuz. Şimdi kime ameliyat olacaksınız. İyice araştırınız mi doktoru? 4. kez olacaksınız ama doktorunuz kim ve özellikle sorununuz ne ? Fotoğraf görme şansımız var mı? Sadece burnunuzu çekip de atabilirsiniz
Diğer bir konum var orda yazdım dava konusu

Konunuzu gördüm ama şu an kime revosyon olacaksınız onu merak ettim. Doktoru yazarsanız burda iyi ya da kötü dönüş olur . Hemen güvenmeyin diye dedim. Revosyon olacağınız yeni hekim kim
Op. Dr. Osman Karaaslanı düşünüyorum. Onu düşünmemde ki sebepte aradaki tanıdıklar ama bilmiyorum ya çok korkuyorum

Op. Dr. Osman Karaaslanı düşünüyorum. Onu düşünmemde ki sebepte aradaki tanıdıklar ama bilmiyorum ya çok korkuyorum
Doktorun adına bir başlık açın, kendisine ameliyat olanlar var mı diye sorun, ayrıca Google 'dan doktorun ismini aratin şikayeti var mı diye bakın. Doktortakvimi yorumlarına güvenmeyin çünkü olumsuz yorum yayınlanmıyor. Lütfen iyice emin olmadan bir ameliyata daha girmeyin, bu işin şakası yok

Bence revizyonda Tural hocada baya iyi gibi bir araştırın sonucta 4 revizyon ve çok yıpratıcı bir süreç

Ben 4 hafta önce ilk revizyonumu oldum. Kaburgamdan kikirdak alindi. Acidi diyemem ama yatarken kalkarken, otururken, sanki cok spor yapmis gibi bir rahatsizlik verdi. Oturmama kalkmama, giysime falan hep dikkat etmem gerekti. 3 hafta boyunca azalarak sürdü bu durum.

Ben 4 hafta önce ilk revizyonumu oldum. Kaburgamdan kikirdak alindi. Acidi diyemem ama yatarken kalkarken, otururken, sanki cok spor yapmis gibi bir rahatsizlik verdi. Oturmama kalkmama, giysime falan hep dikkat etmem gerekti. 3 hafta boyunca azalarak sürdü bu durum.
Nasıl sonuç şimdi çok erken ama iyi misin

Back
X