• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. kez üniversite yada 2 senelık üniversite

kendi hikayemi anlatayım düz lise bitirim 3 yılda
ilk girişte 2 yıllıklar ve bir kaç 4 yıllık oluyordu gitmedim
ikinci yılımda sınıf öğrç ucundan tutuyordu istemedim içime sinmedi
3. yılımda pdr kazandım :1:

4 yıl üni hayatı

şimdi öğretmenlikte ikinci yılım bitti 25 yaşımdayım ve inan 1 yıl hayatta hiç bir şeydir :54:

Allahın hakkı 3dür aslında tercih yaptım inşallah hayrlısı neyse o olur :)

Neleri ve nereleri yazdın canım çok merak ettim. Özelden de yazabilirsin.:34:

Neleri ve nereleri yazdın canım çok merak ettim. Özelden de yazabilirsin.:34:

Halkla ilışkıler, iş sağlıgı güvenliği ,basım yayım ,tıbbı satış, adalet yazdım bi kac tane turzm var Bartın Eskişehir Denizli Ankara Antalya Kırıkkale Kocaeli yazdım Ankarada oturdugum için uzak olmasın dedim yakın yerleri yazmaya calıstım basta 4 yıllıklar var ama gelmez büyük bi ihtimal ama hayrlısı olsun canım

Halkla ilışkıler, iş sağlıgı güvenliği ,basım yayım ,tıbbı satış, adalet yazdım bi kac tane turzm var Bartın Eskişehir Denizli Ankara Antalya Kırıkkale Kocaeli yazdım Ankarada oturdugum için uzak olmasın dedim yakın yerleri yazmaya calıstım basta 4 yıllıklar var ama gelmez büyük bi ihtimal ama hayrlısı olsun canım

keşke atama olup olmamasına dikkat etseydin neredeyse atamaları zor bu yazdıklarının. Adalet katiplikte filan avantajlı işte.
Çevre sağlığı yazsaydın mezun olur olmaz atanırdın. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Gelirse kpss hazırlan o iki yılda ( düşünüyorsan tabi) iyi geceler canım...

keşke atama olup olmamasına dikkat etseydin neredeyse atamaları zor bu yazdıklarının. Adalet katiplikte filan avantajlı işte.
Çevre sağlığı yazsaydın mezun olur olmaz atanırdın. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Gelirse kpss hazırlan o iki yılda ( düşünüyorsan tabi) iyi geceler canım...

Yok zaten ona göre yaptım atamlara göre.

ayy yerim ya :)) anne olmayı çok istiyorum yumurtalıklarımda sorun var ya neyi çok istesem olmuyo sanırım ilerde bundan da sorun yaşarım.

uzulme canım ya..bende o dogdu ikincisi olmuyor..kısmet:))) dogru zamanı bekliyordur..bendede yumurta sorunu var sanırım...İnsallah O duyguyu tadarsın..

uzulme canım ya..bende o dogdu ikincisi olmuyor..kısmet:))) dogru zamanı bekliyordur..bendede yumurta sorunu var sanırım...İnsallah O duyguyu tadarsın..

İnşallah canım en çok istediğim şey :) komşunun bebeği var 6 aylık görmeden duramıyorum çok seviyorum bebekleri

bir kez sınava girmek üç kez sınava girmek pek önemli değil benim için,

ancak çok kızdığım bir konu var kusura bakmayın,

okumayacağınız,gitmeyeceğiniz yerleri neden yazıyorsunuz???

hem oraya girecek başka insanlara engel olurken hem kendi puanınıza yazık ediyorsunuz.

öğretmenlik istiyorum deyip yine alakasız bir sürü bölüm yazmışsınız,

yine mi kazanıp da gitmemek düşüncesindesiniz?

Back
X