3. kişiler araya dahil olunca aralar neden hep bozulur ?

Portakalmarmelat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
2.081
3.747
63
22
Çok sevdiğim bir arkadaşım var gerçekten değer veriyorum çünkü çok mutluyum onunla hiç kavga etmemişti ama ne olduysa dün oldu aramıza 3. erkek kişisi girdi arkadaş olarak ama dışlanan ben oldum ? dün konuşurken beraber arkadaşımın davranışları değişti tabiri caizse satıldım :) ergence geliyor böyle yazmam ama dün yalnız hissettim telefonda konuşuyorduk 3 kişi ama onlar daha yakın oldular ve kötü hissettim kıskanıyor musun demeye başladılar ve arkadaşımdan beni tercih etmesini beklerken öyle olmadı bu yüzden kırıldım sonuçta yeni tanışmışlardı ama ona değer verdiğim için belli etmedim bunu dün telefonumu kapattım bugün kendime vakit ayırdım ders çalıştım kendime ilkkez vakit ayırdığımı farkettim kendimi ilkkez rahat hissettim bişey için çabalamayınca neden ben haksızmışım gibi muameleye tabi tutuldum anlamıyorum ? bu yüzden hiç 3. kişileri sevmemişimdir hep dışlanan taraf ben oldum genellikle böyledir zaten 3 kişinin arası hep bozulur iki kişi hep daha yakın olur bu yüzden biraz mesafemi ayarlayacağım telefonu hiç açasım yok gerçekten sevdiğim birinden böyle birşey gelmesini hazmedemiyorum geri planda tutulmak kötü hissettiriyor :(

Hoşlantı falan mı vardı arada anlamadım
Çocuk arkadaşımın daha fazla üstüne düştü arkadaşımı övmeye banada laf sokmaya başladı ama arkadaşım benimle iletişimi kesip onunla konuşmaya başladı hak verdi ona bu yüzden hiç yazmadım sonra kıskandın mı demeye başladı ve arkamdan konuşmaya başladı onunla bu yüzden kötü hissettim

Çok sevdiğim bir arkadaşım var gerçekten değer veriyorum çünkü çok mutluyum onunla hiç kavga etmemişti ama ne olduysa dün oldu aramıza 3. erkek kişisi girdi arkadaş olarak ama dışlanan ben oldum ? dün konuşurken beraber arkadaşımın davranışları değişti tabiri caizse satıldım :) ergence geliyor böyle yazmam ama dün yalnız hissettim telefonda konuşuyorduk 3 kişi ama onlar daha yakın oldular ve kötü hissettim kıskanıyor musun demeye başladılar ve arkadaşımdan beni tercih etmesini beklerken öyle olmadı bu yüzden kırıldım sonuçta yeni tanışmışlardı ama ona değer verdiğim için belli etmedim bunu dün telefonumu kapattım bugün kendime vakit ayırdım ders çalıştım kendime ilkkez vakit ayırdığımı farkettim kendimi ilkkez rahat hissettim bişey için çabalamayınca neden ben haksızmışım gibi muameleye tabi tutuldum anlamıyorum ? bu yüzden hiç 3. kişileri sevmemişimdir hep dışlanan taraf ben oldum genellikle böyledir zaten 3 kişinin arası hep bozulur iki kişi hep daha yakın olur bu yüzden biraz mesafemi ayarlayacağım telefonu hiç açasım yok gerçekten sevdiğim birinden böyle birşey gelmesini hazmedemiyorum geri planda tutulmak kötü hissettiriyor :KK43:
üçlü koalisyonlar hep yıkılmaya mahkumdur. Hep iki kişi daha samimi olup diğerini dışlar.

Arkadaş erkek mi?
Yaşlar küçük sanırım?
3.kişi dahil olduğunda diğer kişi seni satmış gibi hissediyorsan yani o böyle hissettiriyorsa sorun 3.kişide değil 2.kişidedir
Sonuçta ondan önce sen vardın ve 3.kişi gelince o seni dışladı
Demek ki o kadar da yakın değildiniz
Sadece sen öyle sanıyordun
Telefonu kapatmak falan fazla içerlemişsin durumu
Bende zamanında bu durumlara düştüm genelde satışa sunulan taraf oldum kendim satmadığım için el mahkum😅
Ama naptım bende 3.kişiyle yakın oldum 3.kişi 2.kişiyi ekti benle yakın oldu 2.kişi öylece ortada kaldı sonra bana yakındı işte uzaklaştın sen falan diye bende "aa öyle mi yok be sana öyle gelmiştir" dedim 3.kişiyle arkadaşlığımı devam ettirdim 2.kişiyle zamanla iletişimi kopardım
Neticede zamanında beni geri planda bırakmıştı o yüzden bu kopma beni üzmemişti. O yüzden sende akışına bırak
Bi insan için kendini kısıtlaman çok gereksiz

Arkadaş erkek mi?
Yaşlar küçük sanırım?
3.kişi dahil olduğunda diğer kişi seni satmış gibi hissediyorsan yani o böyle hissettiriyorsa sorun 3.kişide değil 2.kişidedir
Sonuçta ondan önce sen vardın ve 3.kişi gelince o seni dışladı
Demek ki o kadar da yakın değildiniz
Sadece sen öyle sanıyordun
Telefonu kapatmak falan fazla içerlemişsin durumu
Bende zamanında bu durumlara düştüm genelde satışa sunulan taraf oldum kendim satmadığım için el mahkum😅
Ama naptım bende 3.kişiyle yakın oldum 3.kişi 2.kişiyi ekti benle yakın oldu 2.kişi öylece ortada kaldı sonra bana yakındı işte uzaklaştın sen falan diye bende "aa öyle mi yok be sana öyle gelmiştir" dedim 3.kişiyle arkadaşlığımı devam ettirdim 2.kişiyle zamanla iletişimi kopardım
Neticede zamanında beni geri planda bırakmıştı o yüzden bu kopma beni üzmemişti. O yüzden sende akışına bırak
Bi insan için kendini kısıtlaman çok gereksiz
Hayır arkadaşım genelde hep beni tercih ederdi herkese karşı bu yüzden şaşırdım gerçekten beni sever ve değer veren bi insan arkadaşım ama ne olduysa 3. kişi girdikten sonra dün oldu hiç beklemiyordum bu tavrını bu yüzden kırıldım bu yüzden ergence gelecek yazmıştım :D

Hayır arkadaşım genelde hep beni tercih ederdi herkese karşı bu yüzden şaşırdım gerçekten beni sever ve değer veren bi insan arkadaşım ama ne olduysa 3. kişi girdikten sonra dün oldu hiç beklemiyordum bu tavrını bu yüzden kırıldım bu yüzden ergence gelecek yazmıştım :KK70:
E demedin mi şu tavrın beni kırdı falan diye
Bilemiyorum ben olsam 3.kişiyle ortak yön bulur (misal alışveriş) gel beraber çıkalım falan der bide selfie patlatırdım gezmeler gibisine
Sonra seyreyle cümbüşü:D

E demedin mi şu tavrın beni kırdı falan diye
Bilemiyorum ben olsam 3.kişiyle ortak yön bulur (misal alışveriş) gel beraber çıkalım falan der bide selfie patlatırdım gezmeler gibisine
Sonra seyreyle cümbüşü:KK70:
Hayır demedim bir tartışma istemedim aramızda çünkü hiç kavga etmemiştik 2 senedır arkadaşız yani çok sevdiğim bir arkadaşım bu konu yüzünden tartışma yaratıp kaybetmek istemedim bu yüzden belli etmedim güldüm geçtim

Çocuk arkadaşımın daha fazla üstüne düştü arkadaşımı övmeye banada laf sokmaya başladı ama arkadaşım benimle iletişimi kesip onunla konuşmaya başladı hak verdi ona bu yüzden hiç yazmadım sonra kıskandın mı demeye başladı ve arkamdan konuşmaya başladı onunla bu yüzden kötü hissettim

Arkadaşınız da bozukmuş bence gerçek yüzünü görmüşsünüz

Ne geldiyse şu kaybetme korkum yüzünden geliyor :KK70:
E o seni yeriyor sen gülüp geçiyorsun ama esasen öyle değil ki konu açtın
Belki de bu kaybetme korkun yüzünden 2 senedir iyi arkadaşsınız?
Ben yakın arkadaşlarımla kavga etmekten korkmadım hiç
Çünkü onun kavga esnasında bana davranışlarını görmeden tamamen yakın arkadaşım ilan etmem
Hiç tartışmamış olmak da normal değil
Sen mesela desen alındım vs
Amaaan sende cok alıngansın mı diyecek yoksa farkında değilim özür dilerim mi diyecek hiç merak etmiyor musun?
Kırıldığımda söyleyemiceksem ne anladım o arkadaşlıktan:)

E o seni yeriyor sen gülüp geçiyorsun ama esasen öyle değil ki konu açtın
Belki de bu kaybetme korkun yüzünden 2 senedir iyi arkadaşsınız?
Ben yakın arkadaşlarımla kavga etmekten korkmadım hiç
Çünkü onun kavga esnasında bana davranışlarını görmeden tamamen yakın arkadaşım ilan etmem
Hiç tartışmamış olmak da normal değil
Sen mesela desen alındım vs
Amaaan sende cok alıngansın mı diyecek yoksa farkında değilim özür dilerim mi diyecek hiç merak etmiyor musun?
Kırıldığımda söyleyemiceksem ne anladım o arkadaşlıktan:)
Kötü günler geçirirken çok destek olmuştu bana güzel günler geçirdik çok eğlendik gerçekten eğer verdiğim biri yani yoksa daha önce sevmediğim insanlarla ilişkimi bitirmişimdir ama bu arkadaşımla çok iyiyim hiç tartışmadık çünkü tartışacak bir konu hiç geçmedi aramızda çok uyumluyduk bu yüzden kaybetmek istemiyorum onu çünkü böyle anlaşabileceğim birini daha nereden bulabilirim diyorum

Kötü günler geçirirken çok destek olmuştu bana güzel günler geçirdik çok eğlendik gerçekten eğer verdiğim biri yani yoksa daha önce sevmediğim insanlarla ilişkimi bitirmişimdir ama bu arkadaşımla çok iyiyim hiç tartışmadık çünkü tartışacak bir konu hiç geçmedi aramızda çok uyumluyduk bu yüzden kaybetmek istemiyorum onu çünkü böyle anlaşabileceğim birini daha nereden bulabilirim diyorum
Böyle sen kırılır mısın kırılmaz mısın diye düşünmeden hareket eden birini nerden bulacaksın sende haklısın

Back
X