Acayip sinirliyim öyle böyle degil.
Damarimda kan degil alev akiyor sanki o derece canimi yakiyor suan sinir.
Yok görmesem, isitmesem, duymasam sorun yok, herkes ne ederse kendine ederde, ileti geliyor görüyorsunya, o zaman kan beynime cikiyor.
Yahu öleceksin ölecekkk.
Hersey fani ölüm gercek!
Konuya gelirsek, cok sinirliyim birsey diyemiyorum suan..
ahh weisscim ne dert ediyosun kendine ne demiş güzel bi söz 'İnsanlar uykudadır öldükleri vakit uyanırlar'
hep masal hep masal
nerdeydi bu geziciler nerdelerdi bu evler yapılırken
neden eylemler yapmadılar , neden bazıları bu villarda paşa gibi yaşıyor !!!
taksim de uyandılar tabi bir ağacı bir ormanı taksimde keşfettiler çakma doğacılar işte !!
Hah.. Iste.. Cikardiginiz 2b kanunlarinin sonuclari.. Ormanlari da satip yemeye basladiniz.. Rant rant rant...Unakiten dan baslayip devam eden orman ranti.. Onlar da bitince bakalim ne satacaksiniz da maaslari odeyeceksiniz? Bulent Arinc'in "biz gidersek gelen hukumet uc ay maas odeyemez" lafini unutmadik. Maaslari ulke topraklarini sata sata mi oduyorsunuz? Hazinede satacak baska toprak, orman kaldi mi? Hazira dag dayanmaz. Kendinizi satacaksiniz sonunda..
Alara memleket gezicilere mi emanet? Cevre ve Orman Bakanligi ne is yapar bu memlekette? Hani sizleri oyuyla gelen bakan diyorum. Sadece binlerce lira maas alsin da koltukta oturup keyfine baksin diye mi sectiniz onu?
Babalar gibi satarız diyen de Unakıtan'dı.
Lütfen sözlere dikkat edelim.
Ormanlar maalesef senelerdir katledilir, bu katliam son yılların sorunu değil, koalisyon zamanı da orman içlerine yapılan evleri bilirim.
O zamanda ağaçların kesilip yol, ev, köprü yapılmasına karşıydım, şimdi de karşıyım.
Çözüm ağaç kesmek değil, ben bahçemdeki bir ağacı bile kurtarmak için çabalarken insanların bunca ağacı yok etmesini kabullenemiyorum.
Kestiklerinizin yerine isterseniz milyonlarcasını dikin, o kestiğiniz bir ağacın bedeli özrü olamaz.
Ağaçlarda canlıdır, canlı katliamına kayıtsız kalamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?