Tarabyada ki ormanlık alanın imara açılması da var
Maslak 1453 projesinde Fatih ormanını katlettiler, geçenlerde danıştay projeyi durdurma kararı verdi bu saatten sonra yıkılmayacağı için plan değişikliği diye devam ediyorlar
sen kendi zihniyetine bir bak hele bir allasen
medyum sanki milletin zihniyetini bilmem neyini keşfediyor
benim zihniyetimle ilgileneceğine bir zahmet konuya cevap ver ...
Ele verir talkimi kendi yutar salkimi..Sen o villalarda gezicilerin oturdugu iddiasinda bulunurken medyum muydun? Neden konuyla ilgili yorum yapacagin yerde olayi sacma sapan bir sekilde "gezİciler" e baglayarak provoke etme geregi duydun ?
İsin gucun milleti kiskirtip ona buna satasmak.
Geziciler aciyor sanki bu topraklari imara. Bu alanlar imara acilirken, koruma kurulundan izin bile alinmiyor senin basbakanina bagli bakanlik tarafindan alooooo
Ataturk orman cifliginde yapilan sozde baskanlik sarayina da geziciler oturacak sanirim.danistayin durdurma kararina ragmen ustelik ama geziciler mahkeme kararlarini da tanimiyoruz,danistayin ne haddine falan diyorlarmis resmen mahkeme kararlarini sallamiyorlar ya cok ilginc !
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
[/COLOR]sene 2013. acaba kim iktidardı 2013 de
yahu 2013 te askıya asılmış zaten gezi eylemleri de 2013 te yapıldı arada seneler yok yani o açıdan bakacak olursak ki ben bu konuyu biliyorum bu konu konuşuldu, geziciler Taksim de bir parkı korurken buraya gözlerini kapadı zannedenler o zamanın tweetlerine bir baksınlar. Kaç kere paylaşıldı durdurma istendi ama olmadı o gençlerin böyle bir yetkisi yok maalesef zaten kaşla göz arasında yapılmıyor mu.
Hayır bir de şunu anlamıyorum burada hassasiyet doğa katliamına olacağına, nasıl villa yaparlar nasıl benim bakanım, başbakanım buna izin verir, sit alanını imara açar denmiyor da geziciler nerede neden korumuyor diyor siz neden korumuyorsunuz oturduğunuz yerden haber paylaşıyorsunuz bu ülkede doğayı korusan terörist bölücüsün, yok korumasan neden burayı da korumadılar bunu soracağınıza gidin burayı imara açanlara hesap sorun bir zahmet hani siz oy verdiniz ya işte daha çok yeşil alan imara açılsın, sit alanları rant için para için zenginlere verilsin, zenginlerin cebi dolsun diye. Merak etmeyin o villalarda oturan zenginlerin içinde geziciler yok o zenginler öyle eylemlere katılmazlar yurtdışında tatillerini yapar oralarda okurlar etliye sütlüye karışmazlar çünkü kendi evleri var orada. O zenginlerin cebini kim dolduruyor onun hesabını da sorsanız keşke..
Köprü işe yarayacakmışta, trafiği azaltacakmış iyi o zaman İstanbul'un her yerini çepeçevre köprü yapalım, çevresini imara açalım ya bu şehir bu kadar göç aldığı sürece hangi köprü yeter hiçbir şekilde işe yaramayacağı gibi doğa katledilecek çevre yeşilliklerde köprü yapıldıktan sonra gidecek imara açılınca. Daha kalıcı, doğaya zarar vermeyen çözümler üretilemez mi. Başka ülkeler var bizden daha kalabalık, yüzölçümü daha fazla neden doğayı katletmiyorlar alternatif çok. İki köprü yapılmış ne işe yaradı ha bir de komik olan yanı sanki ilk defa Başbakan düşünmüş gibi davranmanız bunu ilk Çiller söyledi ama Başbakan cinayet olur dedi şimdi kendi yaptırıyor enteresan.
ya herşey ortada. akp zamanında verilen izinlerle yapılan villalar ve yine geziciler suçlu oldu. imzayı onlar attı sanki.İyi de bu villaların yapımına da zaten bizzat devlet izin vermiyor mu kaçak mı yapılıyor bu kadar bina.
Doğma büyüme Sarıyerliyim çocukluğumun geçtiği çam ormanlarında şimdi villalarında sefa sürüyor insanlar.
Oturanları sadece CHP'li olarak düşünmek saçma çünkü AKP sayesinde kutularının dolduranlarındır bir çoğu.
ya herşey ortada. akp zamanında verilen izinerle yapılan villalar ve yine geziciler suçlu oldu. imzayı onlar attı sanki.
Ben Sarıyerliyim 10 yıl öncesini de şimdiyi de çok iyi biliyorum.
ya herşey ortada. akp zamanında verilen izinlerle yapılan villalar ve yine geziciler suçlu oldu. imzayı onlar attı sanki.
ya amaç yanlı olmak,iftira atmak.
şekil bir A.
alın işte konu. en güzel örnek. ve bazı yorumlarda..
yahu 2
Hayır bir de şunu anlamıyorum burada hassasiyet doğa katliamına olacağına, nasıl villa yaparlar nasıl benim bakanım, başbakanım buna izin verir, sit alanını imara açar denmiyor da geziciler nerede neden korumuyor diyor siz neden korumuyorsunuz oturduğunuz yerden haber paylaşıyorsunuz bu ülkede doğayı korusan terörist bölücüsün, yok korumasan neden burayı da korumadılar bunu soracağınıza gidin burayı imara açanlara hesap sorun bir zahmet hani siz oy verdiniz ya işte daha çok yeşil alan imara açılsın, sit alanları rant için para için zenginlere verilsin, zenginlerin cebi dolsun diye. Merak etmeyin o villalarda oturan zenginlerin içinde geziciler yok o zenginler öyle eylemlere katılmazlar yurtdışında tatillerini yapar oralarda okurlar etliye sütlüye karışmazlar çünkü kendi evleri var orada. O zenginlerin cebini kim dolduruyor onun hesabını da sorsanız keşke..
Köprü işe yarayacakmışta, trafiği azaltacakmış iyi o zaman İstanbul'un her yerini çepeçevre köprü yapalım, çevresini imara açalım ya bu şehir bu kadar göç aldığı sürece hangi köprü yeter hiçbir şekilde işe yaramayacağı gibi doğa katledilecek çevre yeşilliklerde köprü yapıldıktan sonra gidecek imara açılınca. Daha kalıcı, doğaya zarar vermeyen çözümler üretilemez mi. Başka ülkeler var bizden daha kalabalık, yüzölçümü daha fazla neden doğayı katletmiyorlar alternatif çok. İki köprü yapılmış ne işe yaradı ha bir de komik olan yanı sanki ilk defa Başbakan düşünmüş gibi davranmanız bunu ilk Çiller söyledi ama Başbakan cinayet olur dedi şimdi kendi yaptırıyor enteresan.
Neden oyle diyosun? Cevreyi katleden ,sit alanina acanlar geziciler. Hersey gezicilerin basinin altindan cikiyo yoksa var yaaa onlarin hepsi basbakanin kendini tanimladigi gibi cevrecinin daniskasi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hep masal hep masal
nerdeydi bu geziciler nerdelerdi bu evler yapılırken
neden eylemler yapmadılar , neden bazıları bu villarda paşa gibi yaşıyor !!!
taksim de uyandılar tabi bir ağacı bir ormanı taksimde keşfettiler çakma doğacılar işte !!
hayır anlamadığım o vilların sahiplerinin 3 cü köprüye karşı olduğu nasıl öğrenilmiş. tek tek kapı çalıp istatistikmi yapılmış. ha birde kardeş bu arada gezici misin diye soruyada onlar, olma mı.. diye cwvap vermişler
yani..İstatistik degil de SONAR yapmis anketi diyolla :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?