- 30 Ekim 2015
- 85
- 22
- 3
- 40
- Konu Sahibi Melek-Melek
-
Bende dedın cocuklara yaptıklarına kızdım ama cocuklar neden kımsesız gıbı yurda verılsın, aılesı olmayan kımsesı olmayan yurda verılır, bunlardakı nasıl vicdançocuklar kaç yaşlarında? kurumlar eskisi gibi değil daha iyi koşullarda yaşıyorlar. tabi büyükler küçüklere eziyet ediyor onlara rastlıyoruz ama daha iyi olabilirler. belkide koruyucu aileye teslim edilirler. herşey olabilir. devlet eli yinde iyidir diyorum.
Bende dedın cocuklara yaptıklarına kızdım ama cocuklar neden kımsesız gıbı yurda verılsın, aılesı olmayan kımsesı olmayan yurda verılır, bunlardakı nasıl vicdan
Ben yurtta da ezıyet gorurler ben bakabılırmıyım acaba dıyorum.
Yada ne yapabılırım bu cocukların artık insan gibi cocuk gıbı yasamalarını ıstıyorum
Bırılerı yardımcı olsa kendı aılemde bakacak yok. Benım aılemle bır akrabalıklarıda yok,Okuyunca keşke alabilecek durumda olsaydım bu yavruları dedim. Cok üzüldüm cok. Anneniz kardesleriniz ya da akrabalardan bakabilecek kimseler varsa bir sorsanız
Evet anne babanın aılesıde ıte kaka bakıyor. İlglenmıyorlar cocuklar bırbırıne baka baka buyuyorAnne baba boşandı ancak çocuklara ikisi de bakmıyor mu?
3. 4. 8 yasındalarKac yasindalar?
Siz alsanız maddi yönden ben size destek olsam???Evet anne babanın aılesıde ıte kaka bakıyor. İlglenmıyorlar cocuklar bırbırıne baka baka buyuyor
Ee ana baba napıyo? Çocuklar gökten zembille inmedi herhalde, duyunca çok üzülüyorum ya. Bakamayacağınız çocuğu yapıp sağda solda ziyan etmeyin. Velayet anneye verilmiştir sanıyorum. Yaşları ne bilmiyorum ama. Kadınla konusmayı denediniz mi?Evet anne babanın aılesıde ıte kaka bakıyor. İlglenmıyorlar cocuklar bırbırıne baka baka buyuyor
Evet cok iyi anlıyorum. Eğer bu gücü bulursanız cok buyuk bir sevap olur. Nerelerden size maddi destek verirler karar verebilirseniz el birliği ile bakar arastiririz. Allah yardımcıları olsun bu talihsiz çocuklarınBırılerı yardımcı olsa kendı aılemde bakacak yok. Benım aılemle bır akrabalıklarıda yok,
Sorun yurda gıtse aklım onlarda kalacak.
Yanıma alsam nasıl bakabılıröıyım manevı yonden cok yorgunum kaldırabılırmıyım
Cocuklar can atıyot benı gorunce anne dıyorlar yanımda kalalım dıyorlar ıcım acıyor
sen bakabilirsin aslında. ama yol biraz uzun. koruyucu aile olabilirsin. önce çocuklar devlet korumasına alınacak. sonra sen çocuklar için başvurup devlettende her çocuk için bakım ücreti alarak çocuklara evinde bakabilirsin.bunun için önce devlet koruması gerekli. sonra senin evinin ailenin durumu müsait olacak. çocukların kocan bunu kabul edecek. allahım korusun o çaresizleri. kıyamam. konuyu bu yönüyle araştır istersen.Bende dedın cocuklara yaptıklarına kızdım ama cocuklar neden kımsesız gıbı yurda verılsın, aılesı olmayan kımsesı olmayan yurda verılır, bunlardakı nasıl vicdan
Ben yurtta da ezıyet gorurler ben bakabılırmıyım acaba dıyorum.
Yada ne yapabılırım bu cocukların artık insan gibi cocuk gıbı yasamalarını ıstıyorum
Buyuk olan kucuk olanlara bakıyor. Ozelden anlatabılırımAy yavrumm hepside kucucukler((
çok küçükler canlarım benim. hangi ilde yaşıyor çocuklar3. 4. 8 yasındalar
Sorun para degıl asıl sorun cocukların pisikolojileri bozuk ben bu cocuklara bu sevgıyı verebılırmıyım bakarım ama bunlar sevgısızlıkten okadar açlar kisen bakabilirsin aslında. ama yol biraz uzun. koruyucu aile olabilirsin. önce çocuklar devlet korumasına alınacak. sonra sen çocuklar için başvurup devlettende her çocuk için bakım ücreti alarak çocuklara evinde bakabilirsin.bunun için önce devlet koruması gerekli. sonra senin evinin ailenin durumu müsait olacak. çocukların kocan bunu kabul edecek. allahım korusun o çaresizleri. kıyamam. konuyu bu yönüyle araştır istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?