3 küçük çocuk:(((

Melek-Melek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
85
22
3
40
Üyeliğimi bu konuda ne yapabilirim demek için açtım.

Anne babasının boşanıp ortada kalan hiç bir akrabanın bakmadığı 3 küçük yavrucak var, ihmal ediliyorlar çok eziyet görüyorlar itilip kakılıp aile arasında dışlanıyorlar.

Benimde 3 çocuğum var orta halliyim bu çocuklara içim parçalanıyor.
En son yurda atıp kurtulmaktan bahsediyor birinci dereceden akrabaları, ben kahroluyorum

Çocuk konularında çok hassasım. Yanıma almak isterim ama benımde aynı yaşlarda küçük çocuklarım var 6 çocuk bakması çok agır olur diyorum. Ama çocuklar bunların elinde perişan, yurda konulsa orda olan bıtenler televızyonda ınternette okuduklarım, minicikler zaten pisoloji kalmamş bide ordan çekseler onlara çok acıyorum bu çocuklara ne yapılabilir ne yapabilirim fikirlerinizi bekliyorum üzüntüden uyuyamıyorum.

Yanınıza alamayacaksanız yurda vermek ordaki halden iyidir. Hergün ziyaret eder ihtiyaçlarınızı karşılarsınız..
Ne biçim anne babalar yaaa.. diğer tarafta kadın çocuk için ağlıyor bu tarafta kadın anne sıfatını geç insan bile olamıyor.. madem bakmıyosunuz 2. 3. Niye.. uçkur sevdasına sefil edilen belki kaybedilen çocuklar..

Çok yazık.. Allah öbür tarafta sorsun hesabını o minik yavrucakların...

Bende dedın cocuklara yaptıklarına kızdım ama cocuklar neden kımsesız gıbı yurda verılsın, aılesı olmayan kımsesı olmayan yurda verılır, bunlardakı nasıl vicdan
Ben yurtta da ezıyet gorurler ben bakabılırmıyım acaba dıyorum.
Yada ne yapabılırım bu cocukların artık insan gibi cocuk gıbı yasamalarını ıstıyorum

Kac yasindalar?

Okuyunca keşke alabilecek durumda olsaydım bu yavruları dedim. Cok üzüldüm cok. Anneniz kardesleriniz ya da akrabalardan bakabilecek kimseler varsa bir sorsanız
Bırılerı yardımcı olsa kendı aılemde bakacak yok. Benım aılemle bır akrabalıklarıda yok,
Sorun yurda gıtse aklım onlarda kalacak.
Yanıma alsam nasıl bakabılıröıyım manevı yonden cok yorgunum kaldırabılırmıyım
Cocuklar can atıyot benı gorunce anne dıyorlar yanımda kalalım dıyorlar ıcım acıyor

Evet anne babanın aılesıde ıte kaka bakıyor. İlglenmıyorlar cocuklar bırbırıne baka baka buyuyor
Ee ana baba napıyo? Çocuklar gökten zembille inmedi herhalde, duyunca çok üzülüyorum ya. Bakamayacağınız çocuğu yapıp sağda solda ziyan etmeyin. Velayet anneye verilmiştir sanıyorum. Yaşları ne bilmiyorum ama. Kadınla konusmayı denediniz mi?

Evet cok iyi anlıyorum. Eğer bu gücü bulursanız cok buyuk bir sevap olur. Nerelerden size maddi destek verirler karar verebilirseniz el birliği ile bakar arastiririz. Allah yardımcıları olsun bu talihsiz çocukların

sen bakabilirsin aslında. ama yol biraz uzun. koruyucu aile olabilirsin. önce çocuklar devlet korumasına alınacak. sonra sen çocuklar için başvurup devlettende her çocuk için bakım ücreti alarak çocuklara evinde bakabilirsin.bunun için önce devlet koruması gerekli. sonra senin evinin ailenin durumu müsait olacak. çocukların kocan bunu kabul edecek. allahım korusun o çaresizleri. kıyamam. konuyu bu yönüyle araştır istersen.

Ay yavrumm hepside kucucukler((
Buyuk olan kucuk olanlara bakıyor. Ozelden anlatabılırım
Neler yasadıklarını
Cok şey var anlatılacak
Çok kötü ruhlu insanlar var gercekten bır baskasının cocuguna verebılıyorsanız verın sevgınızı
Inanın anne babalı cocuktan dahada cok ihtiyacı var bu cocukların
Boyle cok çocuk var yazık hepsıde ziyan oluyor böyle
Inanın bunu sevabı olculemez benım için farkı yok kendı dogurdugundan

Sorun para degıl asıl sorun cocukların pisikolojileri bozuk ben bu cocuklara bu sevgıyı verebılırmıyım bakarım ama bunlar sevgısızlıkten okadar açlar ki
Ama deniycem en azından akrabalarından coc cok ıyı bakar ıhtıyaclarını karsılar cocukluklarını yasatırım anne baba sdvgını cok hıssetıremesemde
Bemde ıstıyorum sadece kendıme cok guvenemıyorjm

Ayy sen karninda tasidigin emzirdigin buyuttugun cocuguna nasil kol kanaat germessin devlet bu konularda cok iyi artik sevgi evlerinde sicacik evleri bi gun sebzeyse bigun et yemegi baslarinda 24 saat kalan uc vardiya olan anneleri var ev ortami zaten daireler oluyor.koruyucu aile olmak isteyen aliyor maasta bagliyorlar.baslarina bisey gelse hemen devlet pesinde.ortada kalmaktansa buralar
iyi.hiz olmazsa en kucugu alsaniz
cok uzuldum.ayrica diyanet onlara
bay yada bayan hocada gonderiyor.psikolog ve danismanlarida var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…