- 30 Ekim 2015
- 85
- 22
- 3
- 40
- Konu Sahibi Melek-Melek
-
Maddı olarak degıl manevı olarak destdge ıhyıyacım var. Kendı cocuklarımda cok kucuk ben tek bakıyorum bırden 6 cocum fıkrı korkuyorumEvet cok iyi anlıyorum. Eğer bu gücü bulursanız cok buyuk bir sevap olur. Nerelerden size maddi destek verirler karar verebilirseniz el birliği ile bakar arastiririz. Allah yardımcıları olsun bu talihsiz çocukların
bilmezmiyim. kimi evlat diye ölür kimi ortada bırakır. Allah görüyor bunları.Buyuk olan kucuk olanlara bakıyor. Ozelden anlatabılırım
Neler yasadıklarını
Cok şey var anlatılacak
Çok kötü ruhlu insanlar var gercekten bır baskasının cocuguna verebılıyorsanız verın sevgınızı
Inanın anne babalı cocuktan dahada cok ihtiyacı var bu cocukların
Boyle cok çocuk var yazık hepsıde ziyan oluyor böyle
Inanın bunu sevabı olculemez benım için farkı yok kendı dogurdugundan
sen çocuklarınla ilgilen diğerlerinin üzerindende elini çekmezsin kurum kötü değil inan bana sevgi evleri var artık orada daha şevkatli büyüyorlar.Maddı olarak degıl manevı olarak destdge ıhyıyacım var. Kendı cocuklarımda cok kucuk ben tek bakıyorum bırden 6 cocum fıkrı korkuyorum
Yerıme koyum kendınızı cocuklar buyuyunce kesın bır tane alıcam yurttan bakıcam dıyordum ama ben cocuklarıma bıle bakmakyan kendıme vaktım kalmıyor
Kocam once sen kendı cocuklarına bak arada cocuklara gıdıp bak diyor
Kendıne guvenıyorsanda bak dıyor
Merak etmeyın canta bırakır gıbı kuruma bırakacaklar onlarda ıstemıyorbilmezmiyim. kimi evlat diye ölür kimi ortada bırakır. Allah görüyor bunları.
çocuklar büyüyor ama nasıl kırık dökük değil miçok kötü durumdaysalar ne olur kuruma bildirin kimsesizlerin yeri diye düşünmeyin anneden babadan zulüm görenlerinde yeri. çünkü yaşları küçük koruyucu aileye verilebilirler evlat edinilebilirler. yaşları büyüdükçe bu şanslarıda kalkıyor. mesela 3 yaşındaki hemen sıcak bir yuva bulabilir ama 8 yaşındaki için biraz zor ne yazıkki herkes küçük bebek olsun bize daha kolay alışırın derdinde. lütfen vicdanınızı bir kenara bırakın ve bu şanslarını ellerinden almayın. bizimde 7 yıl çocuğumuz olmadı şimdi 3 yaşında bir oğlumuz var dünya tatlısı. evlat edindik. onları bekleyen kalbinde büyüten bir anne bir baba mutlaka vardır kuruma bildirin lütfen.
Buyuk olan gelsın dıyorum yanıma o cok cektı cok kotu durumda pisikolojik olarak, sonra bı kucuk sonra onunda kucıgu gelsın yazık dıyorum cok cektıler.sen çocuklarınla ilgilen diğerlerinin üzerindende elini çekmezsin kurum kötü değil inan bana sevgi evleri var artık orada daha şevkatli büyüyorlar.
her gün dayak yiyip itilip kakılmaktansa daha iyi değil mi. siz elinizden geleni yapmışsınız. Allah sizin dualarınızla koruyacaktır güzel melekleri. öyle çanta gibi bırakılacaklar filan demeyin nolur kalbim acıdı.Merak etmeyın canta bırakır gıbı kuruma bırakacaklar onlarda ıstemıyor
Tabiki hic kolay değil. Nasıl bir akil verilir destek olunur biraz dusunup size ozelden yazacağımMaddı olarak degıl manevı olarak destdge ıhyıyacım var. Kendı cocuklarımda cok kucuk ben tek bakıyorum bırden 6 cocum fıkrı korkuyorum
Yerıme koyum kendınızı cocuklar buyuyunce kesın bır tane alıcam yurttan bakıcam dıyordum ama ben cocuklarıma bıle bakmakyan kendıme vaktım kalmıyor
Kocam once sen kendı cocuklarına bak arada cocuklara gıdıp bak diyor
Kendıne guvenıyorsanda bak dıyor
Konusma tarzları, umursamazlıkrı cocuklara meler dedıklerını duysanız cevredıklerın yakın akrabalarının, sitem ederek söledım hiç üzülmüyorlar ben dış kapının dış mandalı kendımı paralıyorum bunlar umurlarında degıllerher gün dayak yiyip itilip kakılmaktansa daha iyi değil mi. siz elinizden geleni yapmışsınız. Allah sizin dualarınızla koruyacaktır güzel melekleri. öyle çanta gibi bırakılacaklar filan demeyin nolur kalbim acıdı.
Cok sevınırım kafayı yıyecem. Cocuklara bakmak istıyorum bı taraftan yapamam dıye cekınıyorum.Tabiki hic kolay değil. Nasıl bir akil verilir destek olunur biraz dusunup size ozelden yazacağım
anlıyorum seni. belkide düşünüyorsun o çocukların yerinde benim çocuklarımda olabilirdi diyeBuyuk olan gelsın dıyorum yanıma o cok cektı cok kotu durumda pisikolojik olarak, sonra bı kucuk sonra onunda kucıgu gelsın yazık dıyorum cok cektıler.
Bılmıyorum olmadı yurtta hep gıdıp gelıcem koruyucu aıle olabılırsem
Yapamadım en azından yurtta arkalarında durucam dıyorum
Bakmadıgımdan yanıma almaktan çekındogıöden ben kendımden nefret edıyorum, vicdan azabı cekıyorum
İnan yazarken aglıyorum cocuklar benım cocuklarıma cok benzıyoranlıyorum seni. belkide düşünüyorsun o çocukların yerinde benim çocuklarımda olabilirdi diyeben nerde küçücük bir el görsem annesine sıkı sıkı sarılmış kendi oğlumu görüyorum nasıl bırakılır bu küçücük eller. göz göre göre gönül katlanamıyor değil mi? ne yazık ki günümüz şartlarında başkasının çocuğuna bakmak zor geliyor insanlara sen ne güzel bir kalbe sahipsin. eşinde güveniyorsan kendine al demiş. peki sen neden güvenemiyorsun kendine. 3 çocuk bakmak kolay değil anlıyorum kendine vakit ayıramadığınada eminim. peki maddi durumun yerindeyse bir yardımcı tutup bu sorunu çözebilirsin belki? tek başına yetişmen zor.
allah kahretsin böyle anneanneyi babaanneyi dedeyi dayıyı amcayı teyzeyi halayı... çok zor değil aslında küçücük çocuklara bakmak. herkes bir el atsa gül gibi büyürler. ama işte anası olmayanın kimsesi olmuyor maalesef. ansı ağlamıyorki bebeleri için başkası ağlasın.İnan yazarken aglıyorum cocuklar benım cocuklarıma cok benzıyor
Tek farkları ne bılıyormusun
Urkek guvensız mutsuz caresız bakışları
Kimi gorseler anne baba deyıp benı alırmısın dıyorlar
Bazen dusunuyorum çevredekılerın umrunda degıller ayaklar altında ezıöıyorlar
Bır benmı farkındayım bu haksızlıgın cocuklar sole bole dıye sıkayet edıyor bıde hepsı
Abı bır benmı gorıyorum bunlar masum yavrucak
Tam tersı bunlar suclu göstetıyorlar 3 kucuk cocugu
Cocuklar bırbırıne bakıyor
Sozde bakamadıklarından yurda bakacaklar ki kimse cocuklarla ilgilendiği yok
Maddk durumum cok ıyı degıl orta bakıcı tutamam, anca koruyucu aıle olarak alırsam o zaman bır bakıcı tutarım en azından benle beraber k cocuklar gozumun onunden ayırmadan bakarım diyorumanlıyorum seni. belkide düşünüyorsun o çocukların yerinde benim çocuklarımda olabilirdi diyeben nerde küçücük bir el görsem annesine sıkı sıkı sarılmış kendi oğlumu görüyorum nasıl bırakılır bu küçücük eller. göz göre göre gönül katlanamıyor değil mi? ne yazık ki günümüz şartlarında başkasının çocuğuna bakmak zor geliyor insanlara sen ne güzel bir kalbe sahipsin. eşinde güveniyorsan kendine al demiş. peki sen neden güvenemiyorsun kendine. 3 çocuk bakmak kolay değil anlıyorum kendine vakit ayıramadığınada eminim. peki maddi durumun yerindeyse bir yardımcı tutup bu sorunu çözebilirsin belki? tek başına yetişmen zor.
Aynen oyle. 3 kucuk cocuk bunlar bırde kotü davranıp cocukları kabahatlı gosterıyorlarallah kahretsin böyle anneanneyi babaanneyi dedeyi dayıyı amcayı teyzeyi halayı... çok zor değil aslında küçücük çocuklara bakmak. herkes bir el atsa gül gibi büyürler. ama işte anası olmayanın kimsesi olmuyor maalesef. ansı ağlamıyorki bebeleri için başkası ağlasın.
o zaman koruyucu aile olamasın canım benimMaddk durumum cok ıyı degıl orta bakıcı tutamam, anca koruyucu aıle olarak alırsam o zaman bır bakıcı tutarım en azından benle beraber k cocuklar gozumun onunden ayırmadan bakarım diyorum
Dilegım yurda gıtseler de bendede kalsalar su satten sonra anne baba sevgısı altında olmasada sevgı sevkale buyumelerı
neymiş kabahatleri doğmak mı... onalr mı istemiş doğmayı? anneye babaya duyulan öfkeyi küçücük çocuklardan çıkarıyorlar. sen tanıyor musun annelerini?Aynen oyle. 3 kucuk cocuk bunlar bırde kotü davranıp cocukları kabahatlı gosterıyorlar
Evet tanıdıklar akrabam degıl ama yakınlarneymiş kabahatleri doğmak mı... onalr mı istemiş doğmayı? anneye babaya duyulan öfkeyi küçücük çocuklardan çıkarıyorlar. sen tanıyor musun annelerini?
Annelerı evlendı ıstemıyor öalesefneymiş kabahatleri doğmak mı... onalr mı istemiş doğmayı? anneye babaya duyulan öfkeyi küçücük çocuklardan çıkarıyorlar. sen tanıyor musun annelerini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?