- Konu Sahibi realistgirl
-
canım ben ikili tarama testi için kan verdim geçen hafta
sonucu bu hafta çıkacak
doktor yaptırılması gerekiyor diyor biz de kafamızda soru işareti olmasın diye yaptırıyoruz ama
senin gibi düşünüyorum kötü sonuç da alsam o benim bebeğim..
ama Allah korusun kötü birşey varsa en azından kendini buna alıştırmış olur insan
bu yönden iyi en azından
sen ikili testi yaptırmış mıydın ?
kızlar ya bende bu konuda çok endişeleniyorum kesin bi işe yaramıyosa neden yapıyoruz bu tasti yani bu çok zor bi kara bende yarin alacam sonucunu 3 lü testin korkuyorummmm inş. bişey çıkmaz
--------------------------------------------------------------------------------kızlar ilk öncelikle beni yanlış anlamayın.bazıları demişki 5 aylık olduktan sonra bebeğim aldırmam tamam harika bi duyguu annelik bebeğini hissetmek ama ya bebeğinizde bişey varsa ileriyi düşünerek karar verin öyle bi durumda hem maddi hemde manevi anlamda iyi olmanız gerekir ayrıca hayatınızı neredeyse o na adayacaksınız çünkü onu siz getirdiniz bu hale ve ömrünüzün sonuna kadar onun eli ayağı ve daha birçok seyi siz olacaksınız öncelikle buna hazırmısınız ya eşiniz hazırmı.tamam hadi bunları kabul ettik işlerinizden çıktınız ve bebeğinize siz bakmaya başladınız ve artık kocaman oldu tabi sizde yerinde durmayarak yaşlandızın.allah korusun size bişey oldu peki o gözünüzden sakındığınız yavrunuza kim bakacak şimdi.hadi birinide buldunuz siz vefat ettikten sonra o na bakacak biri var diyelim peki sizin gibimi bakacak.siz onu aldırmaya kıyamazken başkasının kollarına nasıl emanet edeceksiniz peki.
ve ayrıca o çocuğu yaptıktan sonra başka bir çocukta biraz zor isteyeceksiniz..
bence çok iyi düşünülmesi gereken bişey
allah hepimizin çocuklarını sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.ama teknoloji bu derece ilerlemişkende neden faydalanmayalım.bence doktorunuz hangi testi uygun görürse yaptırmalıyız
realistgirli evet ikili tarama testini kastetmiştim
üçlü tarama testinden önce yapılması gerekiyor o yüzden sordum yaptırdın mı diye
mehtapbaygus arkadaşımız iyi diyor doğru söylüyor da sağlıklı doğan bir bebeğe de bir rahatsızık verebilir Rabbim bunun garantisi yok ki, ayrıca sağlıksız denen birçok bebeğin de sağlıklı doğduğu görülebiliyor ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?