- 25 Ekim 2024
- 259
- 160
- 18
Kendiliğinden adet oluyor musunuz veya döngünüz nasıl malum pcos da bu büyük problemYa inşallah ben pcosluyum yumurtlamsyı 6 ayda zor buldum zamn geçirmeye calişiyorum ama valla cok zormuş bilip te beklemek
Kızlar bende pcosum bende tek sağ tarafta ağrı var yumurtlamadan beri sizde varmı böyle birşey
Gerçekten bela benim 10 Mart yumurtlama o günden beri sadece sağ tarafımda ağrı var kist oluşuyor diye korkuyorumBende sabah başlayan ağrı var daha ovulasyon testi yapmadım 16.00 yapacağım yumurtlama ağrısı mıdır bilmiyorum bu pcos başımıza bela oldu maalesef
Çatlamayan yumurta kist yapıyor malesef.. ovulasyon testi yapıyor musunuz ordan belli olur çatlayıp catlamadigiGerçekten bela benim 10 Mart yumurtlama o günden beri sadece sağ tarafımda ağrı var kist oluşuyor diye korkuyorum
Yumurta çatladı takip yapıyorum çok da güzel pik oldu ertesi gün çatladı ama bu tek taraflı ağrı kafamı çok karıştırıyor bir saniye bile geçmedi yaniÇatlamayan yumurta kist yapıyor malesef.. ovulasyon testi yapıyor musunuz ordan belli olur çatlayıp catlamadigi
Hım. İki ihtimal var ama inşallah hamilelikten dolayıdır. Genelde kasık.agrisi hamilelikten dolayi da oluyor. Test falan yaptın miYumurta çatladı takip yapıyorum çok da güzel pik oldu ertesi gün çatladı ama bu tek taraflı ağrı kafamı çok karıştırıyor bir saniye bile geçmedi yani
Çift çizgileri görürüz inşallanBende 19-20 gibi test yapacağım. Sipariş verdim o tarihlerde anca gelir diye düşünüyorum
Yapmadım daha olsa bile çıkmaz sanırım yumurtlama 10 Mart çünkü hayırlısı artık 22 si gibi test yapmayı düşünüyorumHım. İki ihtimal var ama inşallah hamilelikten dolayıdır. Genelde kasık.agrisi hamilelikten dolayi da oluyor. Test falan yaptın mi
İncir havuç kürü nedir?Ben kendimi bildim bileli adet düzensizliği var 6 ay boyinca olmadığım oldu çok defa soğan kürü yaptım. Evlenmeden önce adetten bir 10 gün kadar sonra kahverengi akıntı olurdu bazen ben adet zannederdim bilmezdim ki yumurtlamadan dolayı evlendikten sonra da bir kere oldu daha da olmadı yani yumurtlama akintisi da görmem ben daha kötü durumdayımfolik asit kullaniyrm incir havuc kürü OMEGA 3+ hayıt kullanıyrm umudum var mı eh yani çok değil ama yine de Allah'tan umut kesilmez
Yumurtlama yok canım bunlarda eşit olması gerekıyor ıkısınındeİlk defa bu ay takip etmeye başladım. Dün ki test sanki diğerlerine göre daha koyu çok anlayamadım psikolojik olarak algılayamiyrm artık:)
Saraçoğlunun yumurtanin büyüyüp çatlaması için kürü. Yumurtanin daha kaliteli bir şekilde büyüyüp çatlamasını sağlıyor. Biz pcoslularda yumurta yeteri kadar olgunlaşıp catlamiyoo malesefİncir havuç kürü nedir?
Üzerinden biraz daha geçmesi lazım yumurta dollenmisse bile testlerde bu kadar sürede çıkmaz dediğin tarihte yapmak daha net sonuçlar verir. İnşallah dilediğin gibi çıkar sonuçYapmadım daha olsa bile çıkmaz sanırım yumurtlama 10 Mart çünkü hayırlısı artık 22 si gibi test yapmayı düşünüyorum
Aminnİnşallah olur bu ay yaşınız da büyük değil bende 25 yaşındayım 1. 5 yıldır evliyim ilk kez deniyoruz allahim isteyen herkese versin diyorum Amin
Bende pcosum benımde aynı yumurtlamadan berı sol kasıgımda agrı var bacagıma vuruyorKızlar bende pcosum bende tek sağ tarafta ağrı var yumurtlamadan beri sizde varmı böyle birşey
Canım çok stres yapma biraz akışına bırak kendini çok dinleme inşallah hayırlısı ile gebesindirKızlar ya bugün kasıklarımda ufak ufak batmalar başladı daha çok erken bat 24ü ama niye böyle oldu anlamadım belirtiler en erken ne zaman başlar ki acaba
Canım çok stres yapma biraz akışına bırak kendini çok dinleme inşallah hayırlısı ile gebesindirKızlar ya bugün kasıklarımda ufak ufak batmalar başladı daha çok erken bat 24ü ama niye böyle oldu anlamadım belirtiler en erken ne zaman başlar ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?