3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

7 8 gun sonro ögrenen çok kişi var

Belirti aramaktan hepimiz sıyırcaz artık bilemiyorum canım ama bacakları agrıyanı da gordum burda
Ay kafayı yedik artık gerçekten tek umudum 7 gün var şu anda adet olacakmış gibş hafif ağrı his gelir ya aynı öyle bu kadar erken başlıyor mu ya bir anda unuttum

Ay kafayı yedik artık gerçekten tek umudum 7 gün var şu anda adet olacakmış gibş hafif ağrı his gelir ya aynı öyle bu kadar erken başlıyor mu ya bir anda unuttum
Bende ona anlam veremıyorum benımde aynı goguslerım hiç gecmedı Agrısı kuruyomuyum acaba dıyorum ama yok yanı baya agrıyo

Tek taraflı ağrı yaşayan okudum burda belirti olarak umarım sizinde vardır gebelik

Ya inşallah ben pcosluyum yumurtlamsyı 6 ayda zor buldum zamn geçirmeye calişiyorum ama valla cok zormuş bilip te beklemek
Gerçekten zor ya bide vücudu dinliyoruz hep her şeyi düşünüyoruz ama stres yapmamak lazım bu sefer regl gecikiyor daha çok umutlanıyorum insan

Kızlar benim bacaklarım sanki spor yapmışım da hamlamışım gibi acıyor bu belirti olabilir mi
Bence belirti olabilir önceki aylarda regl olmadan ağırır mıydı bacakların. Mesela benim belim hiç ağırmaz eğer ağıracak olursa ordan anlarım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…