7 8 gun sonro ögrenen çok kişi varBen ovulasyon testlerınden memnunum gebelık testınde hep negatif gordum yalancı gormedım yanı ama benım takıp yaptırdım kadın 14 gun sonra sabah ilk idrarla yapmamı soyledı ama hassas oldugunu cok kişiden duydum
Belirti aramaktan hepimiz sıyırcaz artıkKızlar benim bacaklarım sanki spor yapmışım da hamlamışım gibi acıyor bu belirti olabilir mi
Ay kafayı yedik artık gerçekten tek umudum 7 gün var şu anda adet olacakmış gibş hafif ağrı his gelir ya aynı öyle bu kadar erken başlıyor mu ya bir anda unuttumBelirti aramaktan hepimiz sıyırcaz artıkbilemiyorum canım ama bacakları agrıyanı da gordum burda
Bende ona anlam veremıyorum benımde aynı goguslerım hiç gecmedı Agrısı kuruyomuyum acaba dıyorum ama yok yanı baya agrıyoAy kafayı yedik artık gerçekten tek umudum 7 gün var şu anda adet olacakmış gibş hafif ağrı his gelir ya aynı öyle bu kadar erken başlıyor mu ya bir anda unuttum
Sanki adet gelicek ağrısı gibi ama değişik hafifBende ona anlam veremıyorum benımde aynı goguslerım hiç gecmedı Agrısı kuruyomuyum acaba dıyorum ama yok yanı baya agrıyo
Valla bilemiyorum ya bende ilk defa yaşıyorumSanki adet gelicek ağrısı gibi ama değişik hafif
Hayırlısı inşallah bebek için vardır ağrıBenımde aynı yumurtlamadan berı hala sıcak basmaları kasıktan bacaga vurun ara ara agrı gogus agrısı hala devam ediyor
Tek taraflı ağrı yaşayan okudum burda belirti olarak umarım sizinde vardır gebelikBenim sağ kasığımda ağrı var psikolojik değil çok net bi ağrı yumurtlamadan beri geçmedi sağ göğsümde de hassasiyet var ama ağrı tek taraflı olduğu için ümidim yok açıkçası genel bi kasık ağrım yok çok net sağ taraf
Ya inşallah ben pcosluyum yumurtlamsyı 6 ayda zor buldum zamn geçirmeye calişiyorum ama valla cok zormuş bilip te beklemekHayırlısı inşallah bebek için vardır ağrı
Gerçekten zor ya bide vücudu dinliyoruz hep her şeyi düşünüyoruz ama stres yapmamak lazım bu sefer regl gecikiyor daha çok umutlanıyorum insanYa inşallah ben pcosluyum yumurtlamsyı 6 ayda zor buldum zamn geçirmeye calişiyorum ama valla cok zormuş bilip te beklemek
Ben reglıye hiç bakmıyorum zaten benım hep geç oluyo çunkuGerçekten zor ya bide vücudu dinliyoruz hep her şeyi düşünüyoruz ama stres yapmamak lazım bu sefer regl gecikiyor daha çok umutlanıyorum insan
Bu ay hiç olmaz inşallah bebek olsun aminnn kaç yaşındasın kaçıncı denemenBen reglıye hiç bakmıyorum zaten benım hep geç oluyo çunku
Bence belirti olabilir önceki aylarda regl olmadan ağırır mıydı bacakların. Mesela benim belim hiç ağırmaz eğer ağıracak olursa ordan anlarım diye düşünüyorumKızlar benim bacaklarım sanki spor yapmışım da hamlamışım gibi acıyor bu belirti olabilir mi
Test yaptın mı naptınDayanabilirsem sabaha dayanamazsam sahurda yapırım haber ederim kızlar
Haşalet bile yokTest yaptın mı naptın
Yok canım ama her ay farklı bir belirti yaşadığım için ümitlenmek istemiyorumBence belirti olabilir önceki aylarda regl olmadan ağırır mıydı bacakların. Mesela benim belim hiç ağırmaz eğer ağıracak olursa ordan anlarım diye düşünüyorum
Kaç gün varHaşalet bile yokEki Görüntüle 3560341 sürekli reğl oluyo gibiyim gidip bakıyorum yok ama belirti de yok yıprandım ya
İnşallah pozitif olurya hayırlısı olsun takma kafanaHaşalet bile yokEki Görüntüle 3560341 sürekli reğl oluyo gibiyim gidip bakıyorum yok ama belirti de yok yıprandım ya
Çok ümitlenmiştim senin adına bu gün çıkar diye ama gününü bekle bakalım hemen kötü düşünmemek lazım.Haşalet bile yokEki Görüntüle 3560341 sürekli reğl oluyo gibiyim gidip bakıyorum yok ama belirti de yok yıprandım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?