• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 marta kadar hedef 7-8 kilo benimle bu yolda yürümek isteyen arkadaslar var mı?

benmutlumuyumki

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
174
6
16
35
İstanbul
arkadaslar merhaba, 7-8 kg civarı fazlalığım var, bu yolda benimle yürüyecek arkadas ya da arkadaslar arıyorum, diyet listeniz, spor yapıp yapmamanız vs hiç önemli değil, yeterki bu yolda birbirimizi destekleyip fazlalıklardan kurtulalım. ben yarın sabahtan itibaren aç karnına tartılıp 3 martta kadar bu kiloları vermeyi hedefliyorum önceliğim şok diyet yapmadan sağlıklı beslenerek en fazla yağdan vermek, haydi bismillah yoluma yoldaş olucak buyursun.

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba, 7-8 kg civarı fazlalığım var, bu yolda benimle yürüyecek arkadas ya da arkadaslar arıyorum, diyet listeniz, spor yapıp yapmamanız vs hiç önemli değil, yeterki bu yolda birbirimizi destekleyip fazlalıklardan kurtulalım. ben yarın sabahtan itibaren aç karnına tartılıp 3 martta kadar bu kiloları vermeyi hedefliyorum önceliğim şok diyet yapmadan sağlıklı beslenerek en fazla yağdan vermek, haydi bismillah yoluma yoldaş olucak buyursun.
canım bende kilo vermek istiyorum ilkbahara girişte güzel bir hedef olmuş birlikte zayıflayabliriz bence :)

bende kilo vermek istiyorum 3 a oldu doğum yapalı 7 kilo marta kadar bana yeter ben kalori sepetinde 5 şubata kadar 5 kilo hedefledim sende kalori sepetine gir bence hedefini ve varmak istediğin kiloyu yaz sana günlük alman gereken kaloriyi verecek bana çok işe yaradı doğumdan sonra 68 kiloydum aç kalmadan kalori hesabıyla şu an 65.8 60 olacam şubatın 5 ine kadar ....seninlede marta kadar 2 kilo daha versem 58 bana ideall hadi gazamız mubarek olsun ben sana dünkü listemi kopyalayım kalorileriyle dur
[1] havuç 1 adet 26
[2] Mandalina 2 ADET 100
[3] Ayran 1 ADET 92
[4] Çay 3 ADET 15
[5] Pilates 40 dak. 161
[6] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291
[7] Menemen 0.75 PORSİYON 134
[8] Nescafe 3`ü 1 arada 0.5 PAKET 39
[9] Domates 0.5 ADET 7
[10] yumurta 1 adet 80
[11] Yeşil Zeytin 6 adet 42
[12] Süzme Peynir 50 GRAM 49
[13] Çay 4 ADET 20
[14] sade krep 3 adet 171
Toplam : 905 kal.

Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

bende kilo vermek istiyorum 3 a oldu doğum yapalı 7 kilo marta kadar bana yeter ben kalori sepetinde 5 şubata kadar 5 kilo hedefledim sende kalori sepetine gir bence hedefini ve varmak istediğin kiloyu yaz sana günlük alman gereken kaloriyi verecek bana çok işe yaradı doğumdan sonra 68 kiloydum aç kalmadan kalori hesabıyla şu an 65.8 60 olacam şubatın 5 ine kadar ....seninlede marta kadar 2 kilo daha versem 58 bana ideall hadi gazamız mubarek olsun ben sana dünkü listemi kopyalayım kalorileriyle dur
[1] havuç 1 adet 26
[2] Mandalina 2 ADET 100
[3] Ayran 1 ADET 92
[4] Çay 3 ADET 15
[5] Pilates 40 dak. 161
[6] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291
[7] Menemen 0.75 PORSİYON 134
[8] Nescafe 3`ü 1 arada 0.5 PAKET 39
[9] Domates 0.5 ADET 7
[10] yumurta 1 adet 80
[11] Yeşil Zeytin 6 adet 42
[12] Süzme Peynir 50 GRAM 49
[13] Çay 4 ADET 20
[14] sade krep 3 adet 171
Toplam : 905 kal.

bebişin sağlıkla büyüsün hayırlı olsun canım, yalnız emziriyo musun? ben kalori hesabıyla değilde biraz kısarak sağlıklı şeylerden değil ama hamur işi tatlıyı keserek bi de bi yavrum var peşinden koşarak veriyorum, kalori hesabı beni epey yorar, zira ancak nete gireblme frsatm oldu

Son düzenleme:
önemli olan yağdan verebilmek zaten, şok diyetleri bnde sevmiyorum, dünden başladımyine agzımı sağlıksız şeylere tutmaya, bu sefer niyetlyim bahara fazlalıksız girmek istiyorum olur inşAllah hepimiz için:3:

Aslında ben mart 2013 ten beri uğraşıyorum 81 kilodan 62 küsürlere düştüm 2 hafta ara verdim 65 e çıktım dur demem lazım hedefim 60 olmak..

maşAllah harika ne güzel vermişsiniz:) o zaman hedef kilo szde daha az, nasıl verdinz peki?

Ben herşeyden yiyerek verdim ama bu yeme biraz katı yani 2 kaşık pilav yiyeceksem o kadarla sınırladım 3. kaşığı yemedim...şeker,un,tuz mümkün olduğunca kısıtladım sabah kahvaltılarım klasikti hep domates salatalık peynir haşlanmış yumurta ama kaçamaklarımda oldu bu sırada...Yürüme mesafesinde olan gideceğim yerleri yürüyerek gittim elimden geldiğince hareketi arttırdım fakat şimdi mevsim kış olunca evde oturuyorum ve can sıkıntısından yiyorum hep...Kızartma olarak sadece köfte yedim o da sayarak az az...Tavuğum hep haşlama yedim...Öylece gidiyor zaten dikkat edince...hafta 300-500 gram derken gidiyordu kilolar ama şimdi gelmeye başladı ...artık dur diyelim bu kilo alımına...

Back
X