3 negatiften sonra

Mor_cicek

Allah yâr, gerisi yalancı bahar.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
4.404
4.263
133
Merhaba kızlar. 3 negatif tüp bebeğim var. Yaşım genç, eşimde problem yok. Bende problem yok. Kromozom testi filan da yaptırdık. Kaliteli embriyomuz da oluyor ancak sonuç alamıyoruz. Bunun üzerine doktorum pgt önerdi. Aranızda var mı pgt yaptıran? Kafam çok karışık, yaptırmalı mıyım bilmiyorum. Tecrübeli olanların fikirlerini bekliyorum

Histeroskopi yapılmadı fakat rahim filmine göre rahimde ve rahim zarfında problem yok.. Kafam nasıl karışık anlatamam. Kimisi pgt ye gereksiz diyor, kimisi rahim filmi normalse neden histeroskopi yaptıracaksın diyor. Kimisi tam tersi gerekli diyor. Anlamadım bu işi..

Histeroskopi yapılmadı fakat rahim filmine göre rahimde ve rahim zarfında problem yok.. Kafam nasıl karışık anlatamam. Kimisi pgt ye gereksiz diyor, kimisi rahim filmi normalse neden histeroskopi yaptıracaksın diyor. Kimisi tam tersi gerekli diyor. Anlamadım bu işi..
Çünkü doğru düzgün adam gibi doktor yok ama yerinde olsam pgt yaptırırdım çünkü 5. Güne giden her embriyo malesef kaliteli olmuyor :(

Çünkü doğru düzgün adam gibi doktor yok ama yerinde olsam pgt yaptırırdım çünkü 5. Güne giden her embriyo malesef kaliteli olmuyor :KK43:
Başka bir doktorla görüştüm. O da tüm embriyolar hasta olamaz, era testi ve İntralipid serum öneririm dedi. Bilemiyorum düşünücem

Back
X