İnşallah canımAnladım canim . O zaman duruma göre bakayım artikj inşallah bebeğim tutunuyordur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımAnladım canim . O zaman duruma göre bakayım artikj inşallah bebeğim tutunuyordur
Benimde 27 si27 si canım senin
Yarın kaset test yapcamBenimde 27 si
11 ocakta transfer oldum dondurulmuş 2 adet 5. Gün embriyosu konulduCanım ne zaman transfer oldun bde taze transfer miydi?
Bende dayanamayıp 5. Günde erken test yapmıştım ve aynı siliklikte çizgi çıkmıştı şuan daha netleşti yarın kan vericem inşallah iğnenin etkisinden dolayı bişey diyemiyorum bende umarım bebişin sana tutunuyordurBnde 15ocakta taze transfer oldum bgun transfer günüyle beraber 6.gunum erken gebelik testi yaptım silik çıktı .ama transfer günü 1/3 şekilde ovitrelle vurmuslardi .sence onun etkisinden mi öyle çıkmıştır testi paylaşayım.etkisi 10gun mu suruyir ignenin
İnşallah canım yaa .iğne etkisi nden bu kadar uzun ki ya normaldeBende dayanamayıp 5. Günde erken test yapmıştım ve aynı siliklikte çizgi çıkmıştı şuan daha netleşti yarın kan vericem inşallah iğnenin etkisinden dolayı bişey diyemiyorum bende umarım bebişin sana tutunuyordur![]()
Bana iğne yapmadılar canım inanki bilmiyorum hiç ,bana kalırsa pozitif ama dediğim gibi iğnede buna sebebiyet verebilir sen 2-3 gün sonra tekrarlaİnşallah canım yaa .iğne etkisi nden bu kadar uzun ki ya normalde
Olmazsa direkt Perşembe kan vereyim ben yaaBana iğne yapmadılar canım inanki bilmiyorum hiç ,bana kalırsa pozitif ama dediğim gibi iğnede buna sebebiyet verebilir sen 2-3 gün sonra tekrarla
Ayyy benimde 2 adet 5. Gun embiriyosu rabbim insallah dualarimizi kabul eder benin ilk deneme11 ocakta transfer oldum dondurulmuş 2 adet 5. Gün embriyosu konuldu![]()
Evet catlatma ignesinin etkisi 13 gun falan kaliyor vucuttaBnde 15ocakta taze transfer oldum bgun transfer günüyle beraber 6.gunum erken gebelik testi yaptım silik çıktı .ama transfer günü 1/3 şekilde ovitrelle vurmuslardi .sence onun etkisinden mi öyle çıkmıştır testi paylaşayım.etkisi 10gun mu suruyir ignenin
O zaman Perşembe 10.gunde kan testi dediler onu beklicem canimEvet catlatma ignesinin etkisi 13 gun falan kaliyor vucutta
Bencede bekle umutsuzluga kapılma dua et bizde ediyoruz senin icin rabbim verdigimiz emekleri bosa cikarmasinO zaman Perşembe 10.gunde kan testi dediler onu beklicem canim
Amin hepimiz inşallahBencede bekle umutsuzluga kapılma dua et bizde ediyoruz senin icin rabbim verdigimiz emekleri bosa cikarmasin
Hiç üzülme benim de kanda önce 28.78 çıktı sonra 7.99 değer düşük çok ağladım sizladim çıkan sonuç zaten iğneden dolayı idi büyük ihtimalle o yüzden Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur en güzeli için bizi imtihan ediyo buna şükür diyelimMaalesef negatif
Siz ilk kan değerini kaçıncı gün baktrmıştınız?Hiç üzülme benim de kanda önce 28.78 çıktı sonra 7.99 değer düşük çok ağladım sizladim çıkan sonuç zaten iğneden dolayı idi büyük ihtimalle o yüzden Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur en güzeli için bizi imtihan ediyo buna şükür diyelim
Bebiş tutunuyordur canımKizlar dun gece kasik agrisiyla uyandim wc gittim tenim buz gibi oldu birden kotu oldum yataga zar zor attim kendimi 18 ocakta trasnfer olmustum 6. Gunume girdim basina boyle gelen varmi
Ayyy kurban oldugum allahim insallah ilk transferim yaa bilmiyorum kii nasil belirtiler olcak allahim ne olur hicbir anne adayinin kucagini bos birakmasinBebiş tutunuyordur canım![]()
Aminn canımAyyy kurban oldugum allahim insallah ilk transferim yaa bilmiyorum kii nasil belirtiler olcak allahim ne olur hicbir anne adayinin kucagini bos birakmasin![]()
12Siz ilk kan değerini kaçıncı gün baktrmıştınız?